Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Piscine in Bucuresti

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bucuresti
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
none
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: In inima ei...

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 7:57 pm    Titlul subiectului: Piscine in Bucuresti Răspunde cu citat (quote)

Ce piscine cunoasteti in Bucuresti ? La ce preturi ?
Madalina
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Hotel Parc langa Crowne Plaza mergeam .
Costa : 35 Lei intrarea se pot face si abonamente dar nu cunosc pretul.
bogdan78
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Piscina din complex de la Apanova, intrarea este libera iar sezlongul este 20 RON.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Madalina
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intrare libera Shocked Deci e agitatie mare....totusi unde este aceasta piscina?!
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Floreasca...si e in aer liber.
Cosmin
VIP

Locație: far away :)

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand mergeam la piscina alegeam sa merg la Miramar , dar nu am mai fost de ceva vreme.
Sus
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cum era cand mergeai tu , dar cand am fost eu era apa destul de mizerabila , si nu am putut sta mai mult de 20 de min. Sa nu mai vorbim de vestiare...care sunt din 1900 toamna...
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu merg la piscina de la Hotel Intercontinental insa este cam scump. Abonamentul pe o luna este 350 RON , si piscina este destul de mica 12 m lungime si vreo 5 m latime.
Cosmin
VIP

Locație: far away :)

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Eu merg la piscina de la Hotel Intercontinental insa este cam scump. Abonamentul pe o luna este 350 RON , si piscina este destul de mica 12 m lungime si vreo 5 m latime.

mda...ce ti-e si cu hotelurile astea mari , la o piscina atat de mica un pret atat de mare Shocked
Sus
none
Turist expert

Locație: In inima ei...

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu la Stadionul National obisnuiam sa merg...
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stie careva unde sunt bazine speciale de concurs in Bucuresti ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Madalina
VIP

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Stadionul National cred...
bubulina87

Data înscrierii: 02/Iun/2009

MesajTrimis: Mar Iun 02, 2009 3:07 pm    Titlul subiectului: piscina Răspunde cu citat (quote)

Am fost duminica la piscina Bamboo si am ramas placut surprinsa...in primul rand de preturi si de apa...fff curata,atmosfera intima si nu m a deranjat nimeni.. Surprised .cu doar 30 de ron ,ai sezlong,masutza si acces la jacuzzi.f.tare!!
Sus
Pisoiu Fericit

Data înscrierii: 29/Mai/2009

MesajTrimis: Mie Iun 03, 2009 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laura a scris:

E sub hotel ?
Sus
lucky01

Data înscrierii: 30/Iun/2009

MesajTrimis: Mie Iul 01, 2009 3:26 pm    Titlul subiectului: club piscina otopeni Răspunde cu citat (quote)

La ce piscina te bronzezi vara asta?

CLUB PISCINA - Terasa, Piscina , Cadru verde, Parcare

Bucura-te de cele mai insorite zile de vara la Club Piscina intr-o atmosfera de vacanta si armonie.

Club Piscina te scoate din monotonia orasului si te asteapta de luni pana duminica in orasul Otopeni ( str Bisericii nr. 18A) sa evadezi din rutina zilnica intr-o adevarata oaza de relaxare.

Club Piscina este exact pe gustul tau, calitatea apei este excelenta si pentru ca ne preocupa sanatatea clientilor nostri, se respecta cele mai inalte standarde de igiena.

Te asteptam de luni pana duminica ,inclusiv ,intre orele 09.00- 21.00. Pretul unui bilet este de 20 RON si include sezlongul. Mai multe informatii afli la nr. de tel: 0723.182.789
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bucuresti Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Chiria in Bucuresti 8
Nu sunt mesaje noi BUCURESTI 2