|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ralucaC Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Oct 13, 2009 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Pisoiu Fericit a scris: | | Laura a scris: | | Eu merg la piscina de la Hotel Intercontinental insa este cam scump. Abonamentul pe o luna este 350 RON , si piscina este destul de mica 12 m lungime si vreo 5 m latime. |
E sub hotel ? |
Este la etajele superioare.. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
iuliustanescu
Data înscrierii: 01/Noi/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Noi 01, 2009 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am auzit ca ar fi piscine frumoase si in Hotel Radisson Sas (fostul Hotel Bucuresti) de pe Calea Victoriei. Preturile insa s-ar putea sa fie pe masura hotelului care are totusi 4 stele, mai ales ca e nou facut. _________________ Daca doresti ceva arunca o privire aici: radiatoare, feliator, piscine |
|
|
| Sus |
|
 |
Raluca Turist
Data înscrierii: 14/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Lun Feb 14, 2011 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Complex Berry Spa cum vi se pare? a fost cineva? Arata destul de bine piscina! _________________ Hoteluri Bucuresti |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|