|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
catalin34
Data înscrierii: 06/Iul/2009 Mesaje: 1 Locație: pitesti
|
Trimis: Lun Iul 06, 2009 6:29 pm Titlul subiectului: Pigale kusadasi |
|
|
|
sejur 7 nopti, 2 adulti si 2 copii (3+12 ani) 650E. all inclusive. plecare cu masina personala (Logan DCI). am inoptat in Cannakale, 25E negociat de la 60. traversat cu ferry 10E....autostrazile 2,7 TL respectiv 2TL. nu va spun de drumurile in Bulgaria ca e dezastru. Se lucreaza masiv asa ca traseul e deviat en-gross. asaaaaaaaa. am ajuns intr-un sfarsit la hotelul Pigale. am asteptat vreo ora jumate sa fie camera gata, cat am avut timp pentru un suc. ne-am cazat, camera curata, aer conditionat, frigider....piticanie de-aia cu 4 sticle de-o juma cu apa plata..... la robinete curge numai sarata (pe bune) apoi toate bune si frumoase pana la plaja. Am vazut acolo un jeg......enorm! hartii, tigari, resturi, nu mai spun ca intrarea in apa se face pe un ponton de beton de vreo 20 de metri ca altfel iti rupi picioarele in pietroaie. la toaleta sa nu indraznesti sa te duci pe plaja ca e jelanie! seara, spectacole pe terasa hotelului langa piscina. Totul incepe cu program pentru copii pe care il suporti 1-2-3 zile....apoi te impusti daca ai cu ce. in rest...incarca-ti bateriile pentru drumul pentru intoarcere, asta daca nu ai avut ghinionul de a se fi accidentat cineva din familie ca are unde si cu ce. la piscina marginile sunt de granit...langa masa de tenis e intrarea intr-un beci cu vreo 20 de trepte aproape verticale....si multe altele...cred ca la ei nu s-au inventat controalele de la noi.... hai ca v-am stresat destul.....daca aveti intrebari...va stau la dispozitie! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|