|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Lun Feb 23, 2009 2:00 pm Titlul subiectului: Piese auto... |
|
|
|
Problema :
Un Ford Focus din 2000, 1.8 TDDi. Vreau sa schimb tot ce inseamna elemente de directie in fata. Am fost la service si am primit ceva indicatii si acum urma sa imi cumpar elementele ce urmeaza sa fie schimbate.
Am primit 150 ron per pivot, 65 bieleta si inca ceva ( nu gasesc acum hartiuta, dupa ce o gasesc, postez ) la un magazin de piese auto din timisoara.
Parerea voastra legata de pret ? sa merg pe varianta care mi s-a oferit sau sa ma duc sa intreb si prin alta parte ? ...toata faza e ca magazinul respectiv mi-a fost recomandat de cineva si am inteles ca au calitate ok.
Multam` _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|