Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Pesteri in Romania

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 8:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum se vad mai bine... Laughing
Cristin
Turist expert

Data înscrierii: 04/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Aug 16, 2007 7:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Daaaa ms.Le-am marit sunt foarte mari pozele dar nu stiu ce au de apar aici mult mai mici Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mgabrielro

Data înscrierii: 05/Mai/2009

MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristin a scris:
Le-am mai marit sa vedem ce a iesit Question

Iata o lista destul de stufoasa cu pesteri din romania, postata pe acest portal de turism :

http://www.romguide.ro/obiective/0/?cautare_rapida=true&text=pestera&region=0&tab=obiective&tip_cautare=title
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
theslym
Turist

Data înscrierii: 07/Iun/2009
Locație: Targu-Jiu

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 8:51 pm    Titlul subiectului: Pesteri din judetul Gorj Răspunde cu citat (quote)

judetulgorj.info este portalul Gorjului unde gasiti informatii despre pesterile din Gorj, obiectivele turistice cazare si multe altele.
judetulgorj.info/pesteri-judetul-gorj.html <= Acesta este linkul unde gasiti lista pesterilor.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
adi_l59
Turist

Data înscrierii: 25/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Aug 07, 2009 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am vazut mai multe pesteri: Ghetarul Vartop, Ghetarul Scarisoara, Poarta lui Ionele, Cetatile Ponorului, Pestera Caput, Pestera Coiba Mare. V-as recomanda sa vizitati Ghetarul Scarisoara -frigider in mijlocul verii ; Cetatile Ponorului - o cetate cu 3 "porti" creata de natura; Coiba Mare - cea mai mare intrare de pestera din Romania - loc de intors cu tir-ul in Sala mare a pesterii Smile
Ghetarul Scarisoara : http://www.arieseni-apuseni.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=61%3Aghetarul-scarisoara&catid=25%3Aarieseni-atractii-turistice&Itemid=37&lang=ro
Pestera Coiba Mare :
[url] http://www.arieseni-apuseni.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=86%3Acoiba-mare&catid=25%3Aarieseni-atractii-turistice&Itemid=37&lang=ro[/url]
Sus
adi_l59
Turist

Data înscrierii: 25/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Aug 07, 2009 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cea mai frumoasa pestera pe care am vazut-o este Ghetarul Vartop, insa acum este inchisa pentru amenajare.
Sus
de-weekend
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 06, 2009 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pestera Coiba Mare, Bihor
Pestera Coiba Mica, Bihor
Pestera Ghetarul de la Vartop
Pestera Ghetarul Scarisoara
Pestera Meziad
Pestera Poarta lui Ionele
Pestera Ursilor
Pestera Muierilor

pe toate le puteti vedea la mine pe blog Smile

oricum cea mai impresionanta dupa mine este:
http://de-weekend.blogspot.com/2009/03/pestera-ghetarul-de-la-vartop.html

o zi buna Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Camping in Romania 15
Nu sunt mesaje noi Traseele din Romania 0