Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

pensiuni praid

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cap ou pas cap
Turist

Data înscrierii: 14/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 1:40 pm    Titlul subiectului: pensiuni praid Răspunde cu citat (quote)

Am cautat ceva informatii despre pensiunile din Praid si am observat ca sunt unele care arata bine si chiar par sa aiba conditii foarte bune.Pe langa asta si preturile sunt ok.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
privatelaura

Data înscrierii: 16/Mar/2009

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

In iarna, de sarbatori, am fost la Praid, am stat cazati la pensiunea Sovirag.
Este o pensiune super curata, spatioasa, dotata cu absolut de toate (am ramas surprinsa de faptul ca avea pana si jucarii pentru cei mici).
Gazdele, niste oameni de zahar si super finuti, mi-au acceptat cu multa intelegere, stilul indecis de a rezerva sau nu. Odata ajunsi acolo, ne-am instalat; gazdele oricum stateau separat, insa nu le-a lipsit amabilitatea.
Oricum, pentru mine zona Praid (fiind si iarna) a insemnat un peisaj foarte frumos, eclipsand din toate, absolut din toate punctele de vedere Poiana Brasov, Sinaia, etc.
Sus
lenny
Turist

Data înscrierii: 26/Mar/2009

MesajTrimis: Joi Mar 26, 2009 10:12 pm    Titlul subiectului: Intradevar.... Răspunde cu citat (quote)

Si noi am petrecut o saptamana placuta la Praid si tot asa am avut parte de niste gazde superbe: ne-au asteptat cu palinca si cozonac, si am prajit mici si gratari impreuna, iar preturile sunt mai mult decat acceptabile. Daca vrei sa te relaxezi si sa te bucuri de privelista merita vizitat ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi pensiuni buzau 3
Nu sunt mesaje noi Arieseni pensiuni 10
Nu sunt mesaje noi praid 1