Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Pensiuni Olanesti

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism medical (balneo-turism)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 5:03 pm    Titlul subiectului: Pensiuni Olanesti Răspunde cu citat (quote)

Ce pensiuni cunoasteti si mi-ati recomanda in Olanesti ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Aug 05, 2007 11:12 am    Titlul subiectului: Pensiuni Olanesti Răspunde cu citat (quote)

Niste prieteni mi-au recomandat pensiunea Vila Ally din olanesti.
Pentru mai multe info despre aceasta pensiune aveti website www.vila-ally.ro
Sus
rafaelas
Turist

Data înscrierii: 14/Oct/2007

MesajTrimis: Dum Oct 14, 2007 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu dak va raspund tarziu sau nu...dar am decis sa va raspund in caz ca inca nu ati fost la olanesti...la vila Ally am fost si eu prima data cand am fost la Olanesti...e in regula pentru cei care doresc sa isi gateasca singuri, le plac toaletele pe hol si doresc sa mearga vreo 2-3 km de cateva ori pe zi pana la izvoare si inapoi( asta pentru ca apa de la izvoare isi mentine proprietatile vreo 2 ore)

cui nu ii place poate sa incerce Hotel Central destul de accesibil, cu restaurant si muzica seara(cred ca au si formatie)...as mai recomanda cu caldura Pensiunea Izvoare..deschisa de vreun an cred, dar care Shocked uimitor!!! isi imbunatatesc serviciile si este chiar fix vizavi de izvoarele 7 si 15, langa Hotel Livadia unde este o baza destul de buna de tratament( cam Ceausista, dar cu pesonal medical certificat si care stie ce face)...personalul este super la Pensiunea Izvoare si cine merge sa manance saramura de pastrav ..e SUPER!!!
mai puteti incerca la Stogu...Parangul e nasol rau ...samd
Sus
DACICUS
Turist

Data înscrierii: 14/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 9:29 am    Titlul subiectului: Pensiune pe malul raului Olanesti Răspunde cu citat (quote)

pentru cazare va recomand VILA Veritas,

Este pe malul raului Olanesti, beneficiaza de aerosolii naturali ce vin de pe valea Olanestiului, are toate dotarile: parchet, termopan, apa calda, incalzire, baie, terasa, bucatarie pe hol, minimarket la parter, parcare spatioasa, la 10 m loc de joaca pentru copii ingradit (unicul din Olanesti), la 10 minute de izvoare, langa biserica Izvorul Maicii Domnului

Alte informatii se pot obtine pe site:
www.vilaveritas.ro

Concediu placut!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Dan Nica

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 10:44 am    Titlul subiectului: pensiuni Olanesti Răspunde cu citat (quote)

Eu am fost de curind cu sotia la Pensiunea Noel. Cuvintul pensiune e putin spus, acolo veti gasi un hotel de 3 stele foarte cochet, cu un restaurant unde mincarea este foarte buna. Cred ca deja acolo se face un alt fel de turism, cum meritam noi toti!
Sus
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 15, 2008 12:48 pm    Titlul subiectului: Re: pensiuni Olanesti Răspunde cu citat (quote)

Dan Nica a scris:
Eu am fost de curind cu sotia la Pensiunea Noel. Cuvintul pensiune e putin spus, acolo veti gasi un hotel de 3 stele foarte cochet, cu un restaurant unde mincarea este foarte buna. Cred ca deja acolo se face un alt fel de turism, cum meritam noi toti!

Preturile cum sunt ?

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2008 10:59 am    Titlul subiectului: Pensiunea Noel Răspunde cu citat (quote)

Noi am platit 120 RON. camera dar la conditiile de acolo mi s-a parut un pret foarte bun. Unde mai pui ca nevasta-mea a avut parte de un masaj din partea pensiunii .... site-ul este

www.noelolanesti.ro
Sus
aditza001cc
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Oct 13, 2009 10:10 am    Titlul subiectului: pensiune olanesti Răspunde cu citat (quote)

va recomand pensiunea Ana Lacramioara din Baile Olanesti, este foarte aproape de grupurile de izvoare (50 metri), vizavi de parcul central, si dispune de camere foarte frumoase, fiecare cu baie proprie, televizor, balcon, etc, iar la restaurantul de la parter puteti incerca orice preparat, toate sunt proaspete si gustoase. veti gasi de asemenea restaurant cu formatie in fiecare seara, ba mai mult in fiecare vineri este seara de karaoke! nu veti regreta

apropo site-ul este www.pensiunea-ana-lacramioara.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism medical (balneo-turism) Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Hotel Parand din Olanesti ? 5
Nu sunt mesaje noi [ Chestionar ] Baile Olanesti 6
Nu sunt mesaje noi Oferte Cazare Baile Olanesti Vila Bonsai 0745 996 691 0