| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 5:03 pm Titlul subiectului: Pensiuni Olanesti |
|
|
|
Ce pensiuni cunoasteti si mi-ati recomanda in Olanesti ? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 50
|
Trimis: Dum Aug 05, 2007 11:12 am Titlul subiectului: Pensiuni Olanesti |
|
|
|
Niste prieteni mi-au recomandat pensiunea Vila Ally din olanesti.
Pentru mai multe info despre aceasta pensiune aveti website www.vila-ally.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
rafaelas Turist
Data înscrierii: 14/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
nu stiu dak va raspund tarziu sau nu...dar am decis sa va raspund in caz ca inca nu ati fost la olanesti...la vila Ally am fost si eu prima data cand am fost la Olanesti...e in regula pentru cei care doresc sa isi gateasca singuri, le plac toaletele pe hol si doresc sa mearga vreo 2-3 km de cateva ori pe zi pana la izvoare si inapoi( asta pentru ca apa de la izvoare isi mentine proprietatile vreo 2 ore)
cui nu ii place poate sa incerce Hotel Central destul de accesibil, cu restaurant si muzica seara(cred ca au si formatie)...as mai recomanda cu caldura Pensiunea Izvoare..deschisa de vreun an cred, dar care uimitor!!! isi imbunatatesc serviciile si este chiar fix vizavi de izvoarele 7 si 15, langa Hotel Livadia unde este o baza destul de buna de tratament( cam Ceausista, dar cu pesonal medical certificat si care stie ce face)...personalul este super la Pensiunea Izvoare si cine merge sa manance saramura de pastrav ..e SUPER!!!
mai puteti incerca la Stogu...Parangul e nasol rau ...samd |
|
|
| Sus |
|
 |
DACICUS Turist
Data înscrierii: 14/Mar/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 9:29 am Titlul subiectului: Pensiune pe malul raului Olanesti |
|
|
|
pentru cazare va recomand VILA Veritas,
Este pe malul raului Olanesti, beneficiaza de aerosolii naturali ce vin de pe valea Olanestiului, are toate dotarile: parchet, termopan, apa calda, incalzire, baie, terasa, bucatarie pe hol, minimarket la parter, parcare spatioasa, la 10 m loc de joaca pentru copii ingradit (unicul din Olanesti), la 10 minute de izvoare, langa biserica Izvorul Maicii Domnului
Alte informatii se pot obtine pe site:
www.vilaveritas.ro
Concediu placut! |
|
|
| Sus |
|
 |
Dan Nica
Data înscrierii: 14/Mar/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 10:44 am Titlul subiectului: pensiuni Olanesti |
|
|
|
Eu am fost de curind cu sotia la Pensiunea Noel. Cuvintul pensiune e putin spus, acolo veti gasi un hotel de 3 stele foarte cochet, cu un restaurant unde mincarea este foarte buna. Cred ca deja acolo se face un alt fel de turism, cum meritam noi toti! |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 12:48 pm Titlul subiectului: Re: pensiuni Olanesti |
|
|
|
| Dan Nica a scris: | | Eu am fost de curind cu sotia la Pensiunea Noel. Cuvintul pensiune e putin spus, acolo veti gasi un hotel de 3 stele foarte cochet, cu un restaurant unde mincarea este foarte buna. Cred ca deja acolo se face un alt fel de turism, cum meritam noi toti! |
Preturile cum sunt ? _________________
 |
|
|
| Sus |
|
 |
Dan Nica
Data înscrierii: 14/Mar/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mar 17, 2008 10:59 am Titlul subiectului: Pensiunea Noel |
|
|
|
Noi am platit 120 RON. camera dar la conditiile de acolo mi s-a parut un pret foarte bun. Unde mai pui ca nevasta-mea a avut parte de un masaj din partea pensiunii .... site-ul este
www.noelolanesti.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
aditza001cc Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Mar Oct 13, 2009 10:10 am Titlul subiectului: pensiune olanesti |
|
|
|
va recomand pensiunea Ana Lacramioara din Baile Olanesti, este foarte aproape de grupurile de izvoare (50 metri), vizavi de parcul central, si dispune de camere foarte frumoase, fiecare cu baie proprie, televizor, balcon, etc, iar la restaurantul de la parter puteti incerca orice preparat, toate sunt proaspete si gustoase. veti gasi de asemenea restaurant cu formatie in fiecare seara, ba mai mult in fiecare vineri este seara de karaoke! nu veti regreta
apropo site-ul este www.pensiunea-ana-lacramioara.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|