|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
pensiuneamelania
Data înscrierii: 22/Sep/2010 Mesaje: 1 Locație: Piatra Neamt - Vaduri
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 8:54 am Titlul subiectului: Pensiune Piatra Neamt - Pensiunea Melania Vaduri |
|
|
|
Pensiunea turistică ,,MELANIA'' este situată pe traseul Piatra Neamț - Bicaz, pe valea Bistriței în localitatea Vaduri. Obiective turistice ca: Mănăstirile Pângărați și Bistrița, Cheile Bicazului, Lacul Roșu, se află în apropiere, de asemenea și obiectivele turistice din zona Târgu Neamț, care pot fi vizitate în excursii de o zi.
Locația aflată la marginea pădurii vă pune la dispoziție pentru cazare 5 dormitoare, spații largi pentru petrecerea timpului în interior. În calitate de gazde vă oferim serviciile noastre, astfel încât vacanța dumneavoastră să fie cât mai placută.
Capacitate pentru 15 persoane, sala de agrement cu masa pentru biliard, terasa, piscina in aer liber, curte, parcare, gratar, 3 bai, 3 dusuri, 4 WC-uri, internet wireless, mini-bar, semineu, centrala termica, masina de spalat, etc.
Organizăm într-un mediu intim și modern mese festive, aniversări , petreceri de până la 30 de persoane în condiții negociabile. La solicitarea turiștilor pregătim meniuri vegetariene sau ovo-lactovegetariene.
Oferim cazare si masa in conditii avantajoase persoanelor aflate in interes de serviciu.
Rezervările se fac anticipat!
Pretul unei camere duble este de 80 lei.
Persoane de contact: Topliceanu Melania 0722626859
Topliceanu Constantin 0722216156
Va invitam sa vizionati site-ul http://www.PensiuneaMelania.blogspot.com/
 |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
sori52001
Data înscrierii: 14/Iul/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Iul 14, 2011 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Acum cativa ani am fost si eu in Bucovina. O zona foarte frumoasa, dar are parte de prea putini turisti _________________ incalzire prin pardoseala |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Joi Noi 10, 2011 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte drumoasa pensiune, imi place cum este amenajata... _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|