Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Peisaje din Viena

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 12:00 pm    Titlul subiectului: Peisaje din Viena Răspunde cu citat (quote)

Asa cum spune si titlul topicului. Aici se vor regasi cateva poze din Viena.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

superbe peisajele...
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Superbe pozele! Multumim ! Adevarul e ca nu te saturi de Viena
Sus
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Superbe pozele! Multumim ! Adevarul e ca nu te saturi de Viena

Da , asa spunea si o amica. Greu e pana te hotaresti sa o vizitezi o data...Apoi vei veni cu siguranta si a 2-a oara si tot asa... Rolling Eyes
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe mine ma intereseaza altceva. Daca nu merg cu masina personala pana acolo...cu ce ma descurc in traficul din Viena? Exista posibilitatea de a mi face un fel de abonament ptr. transportul in comun ptr. cateva zile?
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar pentru cateva zile ? Ma tem ca abonamentul se face lunar , ca peste tot...
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu,stiam eu ce stiam. Exista un " Viena card" si uite cam ce inseamna:

VIENA CARD : € 16.90. Cardul este valabil 72 ore si da dreptul la calatoria gratuit ape toate mijloacele de transport public din Viena si reduceri semnificative la intrarea in toate atractiile turistice, discount-uri la cumparaturile efectuate in anumite magazine, reduceri in restaurante, cafenele si la rezervarea unor excursii locale.

Deci exista ! Nu i vb. neaparat de un abonament lunar!
Sus
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Surprised

Sus
V.Vicos
Turist

Data înscrierii: 03/Ian/2009
Locație: Călător fără Țară

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum spuneam într-un post anterior și eu vreau să văd viena pe două roți...frumoase fotografii. :)din câte am observat cicloturismul e foarte avantajos, nu bagi bani în benzină, în hoteluri.
eu am calculat 14 zile pe dunăre...cu dormit la cort și mâncare tot așa îmi fac eu Very Happy ajung pe la maxim 250 de euro 7 maxim 10 euro dormit în locuri amenajate si restul mancare, vizite.
nu stiu cine ar face 14 zile in europa cu suma asta
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Sâm Ian 24, 2009 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Nu,stiam eu ce stiam. Exista un " Viena card" si uite cam ce inseamna:

VIENA CARD : € 16.90. Cardul este valabil 72 ore si da dreptul la calatoria gratuit ape toate mijloacele de transport public din Viena si reduceri semnificative la intrarea in toate atractiile turistice, discount-uri la cumparaturile efectuate in anumite magazine, reduceri in restaurante, cafenele si la rezervarea unor excursii locale.

Deci exista ! Nu i vb. neaparat de un abonament lunar!

si la cazare ce preturi sunt?... ma refer la cazare fara pretentii
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Ian 24, 2009 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite aici preturi la cazare: http://hoteluri.tripmarket.ro/Wien__h-1995499_3.html
Sus
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti_adm a scris:
uite aici preturi la cazare: http://hoteluri.tripmarket.ro/Wien__h-1995499_3.html

merci ti_adm dar ma gandeam ca imi recomanda cineva o cazare ieftina... pe care a si incercat-o
utopium
Turist

Data înscrierii: 18/Dec/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2009 11:33 pm    Titlul subiectului: Depinde ce inseamna ieftina Răspunde cu citat (quote)

romturism.info a scris:
ti_adm a scris:

merci ti_adm dar ma gandeam ca imi recomanda cineva o cazare ieftina... pe care a si incercat-o

Eu am stat in Viena la 4 stele cu 69 de euro camera dubla cu mic dejun inclus si mi s-a parut o oferta foarte buna. Acelasi hotel in perioada asta pe venere.com e tot 69 de euro sau chiar 62 de euro daca stai de la 3 zile in sus (dar nu sunt sigur daca mai include si micul dejun, venere.com zice ca micul dejun se plateste separat dar cateodata mai gresesc ofertele). Hotel Bellevue (http://en.venere.com/austria/hotels_vienna/alsergrund/hotel_bellevue_austria_hotels_international.html), mic dejun excelent (printre cele mai bune pe care le-am mancat la vreun hotel), hotel pozitionat bine, aproape de tramvai (care e chiar in fata hotelului), S-Bahn si U-Bahn (metro de suprafata si metro "normal") la vreo 300m, aproape si de centrul vechi. In fata hotelului mai este o Billa si un McDonalds, deci poti manca ieftin. Hotelul arata bine, camere faine, are si canale de film de calitate cu filme noi (gen HBO) in engleza (multe hoteluri in Austria au aproape doar canale in germana). Daca oferta include micul dejun atunci eu zic ca e o oferta excelenta. Daca nu, probabil ca poti gasi oferte mai bune pe venere.com sau booking.com (cauta dupa nota data de vizitatori hotelurilor - te poti baza pe notele alea daca sunt date de cel putin 10 oameni pentru ca nu pot da note decat oamenii care au facut rezervari la acele hoteluri). Pana acum peste tot pe unde am fost notele date de turisti au fost relevante si corecte.

Pun si eu cateva poze din Viena:

utopium
Turist

Data înscrierii: 18/Dec/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2009 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cosmin a scris:
Surprised

Cosmine, as baga mana in foc ca ala e Salzburg nu Viena.
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Mar Ian 27, 2009 7:22 am    Titlul subiectului: Re: Depinde ce inseamna ieftina Răspunde cu citat (quote)

Multumesc utopium, postul tau este foare relevant, exact ce cautam, oricum o sa mai studiez putin si alte oferte.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi viena in ianuarie 3
Nu sunt mesaje noi Excursie la Viena 0