| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 12:00 pm Titlul subiectului: Peisaje din Viena |
|
|
|
Asa cum spune si titlul topicului. Aici se vor regasi cateva poze din Viena.
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
superbe peisajele...
 |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 7:34 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Superbe pozele! Multumim ! Adevarul e ca nu te saturi de Viena |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Iuli_denisa a scris: | | Superbe pozele! Multumim ! Adevarul e ca nu te saturi de Viena |
Da , asa spunea si o amica. Greu e pana te hotaresti sa o vizitezi o data...Apoi vei veni cu siguranta si a 2-a oara si tot asa...  |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pe mine ma intereseaza altceva. Daca nu merg cu masina personala pana acolo...cu ce ma descurc in traficul din Viena? Exista posibilitatea de a mi face un fel de abonament ptr. transportul in comun ptr. cateva zile? |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Doar pentru cateva zile ? Ma tem ca abonamentul se face lunar , ca peste tot... _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu,stiam eu ce stiam. Exista un " Viena card" si uite cam ce inseamna:
VIENA CARD : € 16.90. Cardul este valabil 72 ore si da dreptul la calatoria gratuit ape toate mijloacele de transport public din Viena si reduceri semnificative la intrarea in toate atractiile turistice, discount-uri la cumparaturile efectuate in anumite magazine, reduceri in restaurante, cafenele si la rezervarea unor excursii locale.
Deci exista ! Nu i vb. neaparat de un abonament lunar! |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
V.Vicos Turist
Data înscrierii: 03/Ian/2009 Mesaje: 5 Locație: Călător fără Țară
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
cum spuneam într-un post anterior și eu vreau să văd viena pe două roți...frumoase fotografii. :)din câte am observat cicloturismul e foarte avantajos, nu bagi bani în benzină, în hoteluri.
eu am calculat 14 zile pe dunăre...cu dormit la cort și mâncare tot așa îmi fac eu ajung pe la maxim 250 de euro 7 maxim 10 euro dormit în locuri amenajate si restul mancare, vizite.
nu stiu cine ar face 14 zile in europa cu suma asta _________________ http://victorperdevara.wordpress.com/2008/09/27/o-forma-de-agroturism-la-dealul-corbului/ |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | Nu,stiam eu ce stiam. Exista un " Viena card" si uite cam ce inseamna:
VIENA CARD : € 16.90. Cardul este valabil 72 ore si da dreptul la calatoria gratuit ape toate mijloacele de transport public din Viena si reduceri semnificative la intrarea in toate atractiile turistice, discount-uri la cumparaturile efectuate in anumite magazine, reduceri in restaurante, cafenele si la rezervarea unor excursii locale.
Deci exista ! Nu i vb. neaparat de un abonament lunar! |
si la cazare ce preturi sunt?... ma refer la cazare fara pretentii _________________ Promovare GRATUITA - Hoteluri, Pensiuni, Vile, Cabane....
Oferte de Cazare | Geoagiu Bai |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Dum Ian 25, 2009 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 11:33 pm Titlul subiectului: Depinde ce inseamna ieftina |
|
|
|
| romturism.info a scris: |
merci ti_adm dar ma gandeam ca imi recomanda cineva o cazare ieftina... pe care a si incercat-o |
Eu am stat in Viena la 4 stele cu 69 de euro camera dubla cu mic dejun inclus si mi s-a parut o oferta foarte buna. Acelasi hotel in perioada asta pe venere.com e tot 69 de euro sau chiar 62 de euro daca stai de la 3 zile in sus (dar nu sunt sigur daca mai include si micul dejun, venere.com zice ca micul dejun se plateste separat dar cateodata mai gresesc ofertele). Hotel Bellevue (http://en.venere.com/austria/hotels_vienna/alsergrund/hotel_bellevue_austria_hotels_international.html), mic dejun excelent (printre cele mai bune pe care le-am mancat la vreun hotel), hotel pozitionat bine, aproape de tramvai (care e chiar in fata hotelului), S-Bahn si U-Bahn (metro de suprafata si metro "normal") la vreo 300m, aproape si de centrul vechi. In fata hotelului mai este o Billa si un McDonalds, deci poti manca ieftin. Hotelul arata bine, camere faine, are si canale de film de calitate cu filme noi (gen HBO) in engleza (multe hoteluri in Austria au aproape doar canale in germana). Daca oferta include micul dejun atunci eu zic ca e o oferta excelenta. Daca nu, probabil ca poti gasi oferte mai bune pe venere.com sau booking.com (cauta dupa nota data de vizitatori hotelurilor - te poti baza pe notele alea daca sunt date de cel putin 10 oameni pentru ca nu pot da note decat oamenii care au facut rezervari la acele hoteluri). Pana acum peste tot pe unde am fost notele date de turisti au fost relevante si corecte.
Pun si eu cateva poze din Viena:
 _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Cosmin a scris: |
 |
Cosmine, as baga mana in foc ca ala e Salzburg nu Viena. _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mar Ian 27, 2009 7:22 am Titlul subiectului: Re: Depinde ce inseamna ieftina |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|