Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Paypal for services?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Oferte turism extern
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
hot_diana_frumoasa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 9:46 am    Titlul subiectului: Paypal for services? Răspunde cu citat (quote)

Salut, stie cineva daca se poate plati cu paypal la vreouna din agentiile de turism de la noi? Very Happy
elful.prietenos
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unul nu am auzit de asa ceva, si ma indoiesc.
cred c aceasta solutie ar fi viabila doar daca platesti cu mai mult de 2 luni inainte astfel incat sa nu poti da refund dupa ce ai plecat de acolo
deuxiemmereg
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2009 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ai sa vezi asa pe nicaieri. Trebuie sa fii mult prea nebun, in calitate de manager al unui hotel, sa accepti plata prin paypal. Nu tata, cash, ca e mai sfant.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Fabius
Turist

Data înscrierii: 24/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 4:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deuxiemmereg a scris:
nu ai sa vezi asa pe nicaieri. Trebuie sa fii mult prea nebun, in calitate de manager al unui hotel, sa accepti plata prin paypal. Nu tata, cash, ca e mai sfant.

De unde si pana unde ? Daca platesti cu cardul sau cu paypal, e cam aceeasi mancare de peste. Sunt multe magazine online care accepta paypal, nu vad de ce nu ar face-o si agentiile de turism. Banuiesc ca ea se refera la plata online ca doar nu te duci la receptie si ii spui contul de paypal Laughing
ingerii_patriei
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 7:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce spui tu, e ok.
Dar trebuie sa specificam ca magazinele online accepta plata prin paypal, doar de la conturi verificate.
Banuiesc ca doar asa sa fie o portita, altfel nu imi imaginez
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Oferte turism extern Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum