| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 9:46 am Titlul subiectului: Paypal for services? |
|
|
|
Salut, stie cineva daca se poate plati cu paypal la vreouna din agentiile de turism de la noi?  _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
elful.prietenos Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
|
eu unul nu am auzit de asa ceva, si ma indoiesc.
cred c aceasta solutie ar fi viabila doar daca platesti cu mai mult de 2 luni inainte astfel incat sa nu poti da refund dupa ce ai plecat de acolo _________________ silva tirri! |
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
nu ai sa vezi asa pe nicaieri. Trebuie sa fii mult prea nebun, in calitate de manager al unui hotel, sa accepti plata prin paypal. Nu tata, cash, ca e mai sfant. |
|
|
| Sus |
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 4:40 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| deuxiemmereg a scris: | | nu ai sa vezi asa pe nicaieri. Trebuie sa fii mult prea nebun, in calitate de manager al unui hotel, sa accepti plata prin paypal. Nu tata, cash, ca e mai sfant. |
De unde si pana unde ? Daca platesti cu cardul sau cu paypal, e cam aceeasi mancare de peste. Sunt multe magazine online care accepta paypal, nu vad de ce nu ar face-o si agentiile de turism. Banuiesc ca ea se refera la plata online ca doar nu te duci la receptie si ii spui contul de paypal  _________________ 1 Mai | agentii de turism | Afaceri | Muzica | Dictionar |
|
|
| Sus |
|
 |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:05 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ce spui tu, e ok.
Dar trebuie sa specificam ca magazinele online accepta plata prin paypal, doar de la conturi verificate.
Banuiesc ca doar asa sa fie o portita, altfel nu imi imaginez |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|