Nicolai Turist
Data înscrierii: 19/Oct/2009 Mesaje: 12 Locație: Bulgaria
|
Trimis: Mar Oct 20, 2009 11:58 am Titlul subiectului: Paste in Bulgaria este super!!!!!!!! |
|
|
|
Extraordinara odihnă în Bulgaria si Paste in Bulgaria
Este super! Am afost cu soțul la Nisipuri de Aur , 4 zile. Am început să planificam Paste in Bulgaria la sfârșitul lunii martie. Am decis să nu mergem in turneu, de la agentie romina , și pe internet am selectat orașul și hotelul. Pentru a începe, ne-am decis cu privire la criteriile cele mai importante pentru hoteluri și stațiuni, în general:
1) Statiune ar trebui să fie, cu elemente arhitectură;
2) Hotelul trebuie să fie pe plajă și, bineînțeles, numarul cu vedere la mare,si ALLINCL;
3) în cameră trebuie să fie: aer conditionat, baie, dus,fregider.
Am inceput prin citirea comentarii și descrieri de spre statiuni din Bulgaria, si am ales Nisipuri de Aur. Apoi, am gasit touroperator din Bulgaria,pe saitul lor am ales hotelul si preturile sunt bune, consultantul lor vorbeste romina. Va scriu saitul:
http://more-bulgaria.com/news/bulgaria_tourism_realty_news.php?lang=ro
Este important ca pe sait putem stabili criteriile pentru a alege un hotel, apartament sau suit, sunt multe fotografii, si cel mai important ca se vedea locația hotelului pe harta . Fii atent la faptul că există hoteluri cu același nume.
Prin internet am rezervat o cameră , a sunat a doua zi menedgerul, si a confirmat rezervarea,si am primit la mail vaucer cu factura de plata. Am aguns de paste in Bulgaria.
Așteptări de la hotel sau realizat: o cameră mare, si curata, cu balcon, dus, aer conditionat, mini-frigider, TV,parcare pazita, dulap, masă și două scaune cu masa si la balcon. Si cel mai important este faptul că numarul este cu vedere la mare!
Hotelul este ALLINCL(tot inclus). In restaurant a fost de toate,si carne si fructe,si vin rosu,alb,rachiu de alor Bulgaresc,de Paste in Bulgaria sunt multe pe masa.Am vizitat restaurante diferite. Mediu cina a costat 25-40 levi (fara alcool). Fructele au fost de doua ori mai ieftine decat in Bucuresti. Cea mai buna recomandare pentru un hotel, atunci când sunt la odihnă străini. La Hotelul"Helios SPA" de Paste in Bulgaria au fost: englegi, francegi, germani si bulgari, nivelul "inalt". In Cameri sa facea curatenea la timp , paturile curate si asternute. Nu trebuie sa stati la recepție întotdeauna , dar pentru noi nu este o problemă.
Excursii recomand:
1) în Istanbul, și nu mai puțin de 2 zile, altfel nu înțeleg nimic. Istanbul este foarte impresionat. Agentia are oferite mai multe excursii în Istanbul pentru o taxa suplimentara (asigurați-vă că la pachet): excursie cu vaporasul pe Bosfor si restaurantul seara, cu dans burtă, dansuri naționale. Meargti la Marele Tirg - cel mai mare tirg acoperit de la Istanbul și cel mai "scump". De exemplu, soțul de la călătorie aduce farfurioară de suvenire, e pe plăc cu numele și imaginea pe ea țară sau oraș. Ii placea una. Costul a fost declarat de 30 Euro! "Pentru ce Gerasim?" Când soțul meu a spus, ca da pe ea 15 levi, a fost de achord. Rata medie de 1 Euro = 1,85 levi.
2) Valea regilor traci, Kazanlak, "Valea Trandafirilor", Shipka, Village de artizani lângă Gabrovo. Acestea a fost într-o excursie. Am plecat la 6,sin e am intors la 11 pm.
3) Nessebar, am vizitat în mod independent,am plecat cu masina de la Nisipuri de Aur sunt 110 cm.Drumul este bun,numa trebuie sa nu calcati regurile de cerculatie.Pe drum am trecut prin statiunele:Constantin si Elena,Obzor,Elenite,Sany Bichi.
In rest a fost bine ,foarte multi turisti. La mare a fost întotdeauna cald si soare. In hotel este bazin.Am înotat în bazin ca doi delfini, apoi in sauna ruseasca.A fost super!!!
Ce pot spune de limba ,tinerii vorbesc slab engleză . Dar se poate de anteles.Daca, a fost intrebari sunam la menedgerul agentiei,si el ne aguta mult. _________________ http://more-bulgaria.com/news/bulgaria_tourism_realty_news.php?lang=ro |
|
|