| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
daniel.ene Turist
Data înscrierii: 16/Feb/2011 Mesaje: 26
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 3:06 pm Titlul subiectului: Partii ski incepatori! |
|
|
|
Mai ales ca la noi ninge in martie si eu vreau sa invat sa skiez, as vrea sa va intreb care credeti ca sunt cele mai bune partii de ski pentru incepatori.
Eu am incercat Kalinderu-Busteni, partia din Predeal (cu kiss fm si mai nush ce pe acolo), si o partie din Bran. Nu prea au fost pe placul meu, mi s-au parut destul de abrupte pentru mine.
Astept sugestii _________________ Hoteluri Romania Hoteluri Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Joi Iul 21, 2011 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ma inscriu si eu pe lista de asteptari.
De la anu vreau sa practic si eu acest sport. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
maria29 Turist
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Aug 23, 2011 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Anul aceasta mi-am propus sa invat foarte multe lucruri printre care sa schiez si sa inot si ar mai fi si mersul pe bicicleta. Am auzit ca partia din Brasov -Slalom e buna, cum vine iarna acolo mi-am propus sa merg. _________________ cazare Romania cazare munte cazare litoral |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Mie Aug 24, 2011 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie Sep 07, 2011 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am vrut sa invat sa schiez acum cativa ani asa ca am fost intr-o excursie de ski la Straja. Partiile sunt bune, insa am descoperit ca prefer snowboard-ul. _________________ bilete avion anglia |
|
|
| Sus |
|
 |
Sorin80 Turist
Data înscrierii: 24/Oct/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Noi 01, 2011 10:17 am Titlul subiectului: Snowboard... hmmm... |
|
|
|
Intr-adevar e distractiv si poti trai senzatii frumoase... insa, mare atentie la genunchi (ligamente in special). Din propria experienta si din cea a prietenilor fa o incalzire cat mai buna inainte de a intra pe partie. |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Sâm Noi 12, 2011 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si mie imi place sa skiez, dara pan akum nu am fost decat spectatoare si doar oleak practicanta, dar am sa intru mai bine in treaba.... _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
Sorin80 Turist
|
Trimis: Lun Noi 14, 2011 8:25 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte bine. Schiatul e unul dintre cele mai frumoase sporturi. Incearca sa gasesti un "profesor" care sa te initieze si da-i bataie. Profita din plin de iarna. Aerul rarefiat de munte iti da putere pentru tot restul anului. |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Mar Noi 15, 2011 9:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Sorin nu are rost sa ii dai sfaturi , nu face altceva decat sa spameze pe aici , in toate posturile _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
Sorin80 Turist
|
Trimis: Mar Noi 15, 2011 1:32 pm Titlul subiectului: @in lume |
|
|
|
Apoi noah... femeile or avea nevoie in excursii si de posete, nu?  |
|
|
| Sus |
|
 |
katharina Turist
Data înscrierii: 20/Noi/2007 Mesaje: 25 Locație: BRAN
|
Trimis: Sâm Dec 17, 2011 9:43 am Titlul subiectului: Re: Partii ski incepatori! |
|
|
|
| daniel.ene a scris: | Mai ales ca la noi ninge in martie si eu vreau sa invat sa skiez, as vrea sa va intreb care credeti ca sunt cele mai bune partii de ski pentru incepatori.
Eu am incercat Kalinderu-Busteni, partia din Predeal (cu kiss fm si mai nush ce pe acolo), si o partie din Bran. Nu prea au fost pe placul meu, mi s-au parut destul de abrupte pentru mine.
Astept sugestii |
Incercati la Bran sunt 2 parti de ski pentru incepatori,
iar daca doriti o cazare bune incercati la Pensiunea Katharina**** Bran |
|
|
| Sus |
|
 |
crinutz Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2012 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Feb 06, 2012 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
si partia de la Azura este faina, ma rog pentru incepatori este de preferat in timpul spatamanii. In top ca sa zic asa este partia de la Predeal Clabucet, dar de evitat in weekend pentru ca este super aglomerata, si da sunt si cei de la partidul Kiss FM _________________ patuturi copii |
|
|
| Sus |
|
 |
Wintersun Turist
Data înscrierii: 29/Mar/2012 Mesaje: 5 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Mar 29, 2012 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
|