Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Partii ski incepatori!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
daniel.ene
Turist

Data înscrierii: 16/Feb/2011

MesajTrimis: Joi Mar 10, 2011 3:06 pm    Titlul subiectului: Partii ski incepatori! Răspunde cu citat (quote)

Mai ales ca la noi ninge in martie si eu vreau sa invat sa skiez, as vrea sa va intreb care credeti ca sunt cele mai bune partii de ski pentru incepatori.

Eu am incercat Kalinderu-Busteni, partia din Predeal (cu kiss fm si mai nush ce pe acolo), si o partie din Bran. Nu prea au fost pe placul meu, mi s-au parut destul de abrupte pentru mine.

Astept sugestii
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iul 21, 2011 11:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma inscriu si eu pe lista de asteptari.
De la anu vreau sa practic si eu acest sport.
maria29
Turist

Data înscrierii: 09/Aug/2011

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2011 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anul aceasta mi-am propus sa invat foarte multe lucruri printre care sa schiez si sa inot si ar mai fi si mersul pe bicicleta. Am auzit ca partia din Brasov -Slalom e buna, cum vine iarna acolo mi-am propus sa merg.
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2011 8:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multe activitati pentru un an . Cum de nu te-ai apucat mai repede?
adriana_s
Turist

Data înscrierii: 07/Sep/2011

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2011 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vrut sa invat sa schiez acum cativa ani asa ca am fost intr-o excursie de ski la Straja. Partiile sunt bune, insa am descoperit ca prefer snowboard-ul.
Sorin80
Turist

Data înscrierii: 24/Oct/2011

MesajTrimis: Mar Noi 01, 2011 10:17 am    Titlul subiectului: Snowboard... hmmm... Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar e distractiv si poti trai senzatii frumoase... insa, mare atentie la genunchi (ligamente in special). Din propria experienta si din cea a prietenilor fa o incalzire cat mai buna inainte de a intra pe partie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Sâm Noi 12, 2011 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si mie imi place sa skiez, dara pan akum nu am fost decat spectatoare si doar oleak practicanta, dar am sa intru mai bine in treaba....
Sorin80
Turist

MesajTrimis: Lun Noi 14, 2011 8:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte bine. Schiatul e unul dintre cele mai frumoase sporturi. Incearca sa gasesti un "profesor" care sa te initieze si da-i bataie. Profita din plin de iarna. Aerul rarefiat de munte iti da putere pentru tot restul anului.
Sus
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2011 9:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sorin nu are rost sa ii dai sfaturi , nu face altceva decat sa spameze pe aici , in toate posturile
Sorin80
Turist

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2011 1:32 pm    Titlul subiectului: @in lume Răspunde cu citat (quote)

Apoi noah... femeile or avea nevoie in excursii si de posete, nu? Smile
Sus
katharina
Turist

Data înscrierii: 20/Noi/2007
Locație: BRAN

MesajTrimis: Sâm Dec 17, 2011 9:43 am    Titlul subiectului: Re: Partii ski incepatori! Răspunde cu citat (quote)

daniel.ene a scris:
Mai ales ca la noi ninge in martie si eu vreau sa invat sa skiez, as vrea sa va intreb care credeti ca sunt cele mai bune partii de ski pentru incepatori.

Eu am incercat Kalinderu-Busteni, partia din Predeal (cu kiss fm si mai nush ce pe acolo), si o partie din Bran. Nu prea au fost pe placul meu, mi s-au parut destul de abrupte pentru mine.

Astept sugestii

Incercati la Bran sunt 2 parti de ski pentru incepatori,

iar daca doriti o cazare bune incercati la Pensiunea Katharina**** Bran
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
crinutz
Turist

Data înscrierii: 06/Feb/2012

MesajTrimis: Lun Feb 06, 2012 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si partia de la Azura este faina, ma rog pentru incepatori este de preferat in timpul spatamanii. In top ca sa zic asa este partia de la Predeal Clabucet, dar de evitat in weekend pentru ca este super aglomerata, si da sunt si cei de la partidul Kiss FM
Wintersun
Turist

Data înscrierii: 29/Mar/2012
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2012 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Partia Bradul din Poiana Brasov este numai buna pentru incepatori.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum