|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
un_turist
Data înscrierii: 03/Aug/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Aug 03, 2008 9:38 am Titlul subiectului: paralia katerini locuri de cazare |
|
|
|
am fost in Paralia Katerini.....o destinatie normala pt un turist normal.
e locul ideal daca vrei sa te distrezi. exista plaje ok, cluburi, discoteci si o groaza de restaurante la preturi destul de rezonabile.
sunt f.f.f. deamagit de locurile de cazare si de serviciile aferente oferite de greci in paralia. am stat la un hotel numit SAN GIORGIO. PE ROMANESTE O VILA CARUIA I SE SPUNE HOTEL. este foarte departe de plaja iar interiorul lasa de dorit. asta nu e o problema ca ma pot deplasa pana la mare iar camera am luat-o special pt somn si atat.
ma plang de proprietari care sunt o familie de nebuni cu acte in regula.
batranul.....proprietarul cel mare blocheaza liftul pt a nu plati prea mult curentul...tipa la toti turistii iar in sejurul in care am fost a batut si repet A BATUT un turist pt simplul motiv ca dorea sa urce in camera salteaua gonflabila pt plaja.
am aflat ulterior ca nu e la prima abatere si ca se intamplafrecvent astfel de lucruri.
personal am fost bruscat si scos afara de baiatul dansului pt ca eram la alta camera imreuna cu niste prieteni si stateam de vorba.
la ora 23.00 am fost scos afara cu bagajelesi lasat pe drum....noroc ca sunt baiat descurcaret si am gasit alt loc de cazare pe banii mei.OAMENI BUNI NU INCERCATI ASTFEL DE EXPERIENTE PE PIELEA DV. eu unul NU RECOMAND HOTELUL SAN GIORGIO nici la cel mai mare dusman doar datorita patronilor care repet sunt nebuni de legat.....voi reveni si cu alte informatii. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|