| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
TursitulSinguratic
Data înscrierii: 24/Iul/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Iul 24, 2010 10:51 am Titlul subiectului: Opinii despre Costinesti |
|
|
|
Vreau sa merg in concediu la Costinesti si am gasit loc de cazare la un hotel Vila Alex. Stie cineva ceva despre hotelul asta? __________www.ecostinesticazare.ro Astept pareri.  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
DragomirVali9 Turist
Data înscrierii: 18/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Dum Feb 20, 2011 1:55 pm Titlul subiectului: A |
|
|
|
Daca preturile sunt bune si conditiile deasemenea .. drum bun ! _________________ Vrei sa ajungi si tu in Barcelona ? Citeste aici mai multe despre atractiile turistice de acolo Atractii turistice Barcelona |
|
|
| Sus |
|
 |
Gabriel S Turist
Data înscrierii: 01/Mar/2011 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu cunosc vila, dar banuiesc ca ai gasit ceva poze pe net. Incearca sa folosesti site-uri care iti ofera o descriere cat mai clara atunci cand iti alegi o unitate de cazare.
In Costinesti sunt destule locuri de cazare oricum  _________________ Acum este mai usor sa-ti gasesti Cazare la Pensiuni/ Hoteluri |
|
|
| Sus |
|
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 8:37 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Lun Noi 21, 2011 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Recomandata pentru tineret...  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Mar Noi 22, 2011 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, ramane statiunea pentru tineret, asta e clar. Dar s-a schimbat mult, ceea ce este firesc, toti spunem ca s-a schimbat un loc dupa ce noi am petrecut o perioda acolo... dar asta este adevarul. In afara de cateva zone mai misto, restul e dezamgire. In centru, foarte multa mizerie, gunoaie peste tot, mai ales daca treci pe acolo dupa 10 seara (chiar daca primaria strange gunoaiele, asta se intampla de dimineata la 5-6 iar pana la ora aia arata chiar urat) Pe la terase, plin de manele si cateva cluburi de fitze unde exista niste preturi pe care, sa fim seriosi, ii depasesc pe foarte multi tineri... e un mix de manele, Mamaia si chiar si putina Vama! Deci, am putea spune ca ramane o statiune "colorata"! _________________ http://www.asigura.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
cazaretur Turist
Data înscrierii: 14/Dec/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Dec 14, 2011 8:23 pm Titlul subiectului: Costinesti |
|
|
|
Merita sa mergi in Costinesti doar daca ai pana in 24 de ani, vrei multa bere si distractie de toate genurile. Cazarea cred ca o gasesti pe internet foarte simplu, dar foarte important este sa cauti recenzii ale turistilor care au trecut pe acolo. In poze multe pot parea diferite fata de cum sunt. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|