Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Opinii despre Costinesti

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
TursitulSinguratic

Data înscrierii: 24/Iul/2010

MesajTrimis: Sâm Iul 24, 2010 10:51 am    Titlul subiectului: Opinii despre Costinesti Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa merg in concediu la Costinesti si am gasit loc de cazare la un hotel Vila Alex. Stie cineva ceva despre hotelul asta? __________www.ecostinesticazare.ro Astept pareri. Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DragomirVali9
Turist

Data înscrierii: 18/Feb/2011

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2011 1:55 pm    Titlul subiectului: A Răspunde cu citat (quote)

Daca preturile sunt bune si conditiile deasemenea .. drum bun !
Gabriel S
Turist

Data înscrierii: 01/Mar/2011

MesajTrimis: Mie Mar 02, 2011 8:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cunosc vila, dar banuiesc ca ai gasit ceva poze pe net. Incearca sa folosesti site-uri care iti ofera o descriere cat mai clara atunci cand iti alegi o unitate de cazare.

In Costinesti sunt destule locuri de cazare oricum Smile
crama
Turist expert

Data înscrierii: 10/Feb/2011
Locație: Predeal

MesajTrimis: Mie Mar 02, 2011 8:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am gasit un articol destul de bun despre aceasta vila - http://amfostacolo.ro/romania-pareri,15/costinesti,90,1137/vila-alex,6909/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__12901.htm
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2011 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomandata pentru tineret... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
sorin30
Turist

Data înscrierii: 15/Noi/2011

MesajTrimis: Mar Noi 22, 2011 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, ramane statiunea pentru tineret, asta e clar. Dar s-a schimbat mult, ceea ce este firesc, toti spunem ca s-a schimbat un loc dupa ce noi am petrecut o perioda acolo... dar asta este adevarul. In afara de cateva zone mai misto, restul e dezamgire. In centru, foarte multa mizerie, gunoaie peste tot, mai ales daca treci pe acolo dupa 10 seara (chiar daca primaria strange gunoaiele, asta se intampla de dimineata la 5-6 iar pana la ora aia arata chiar urat) Pe la terase, plin de manele si cateva cluburi de fitze unde exista niste preturi pe care, sa fim seriosi, ii depasesc pe foarte multi tineri... e un mix de manele, Mamaia si chiar si putina Vama! Deci, am putea spune ca ramane o statiune "colorata"!
cazaretur
Turist

Data înscrierii: 14/Dec/2011

MesajTrimis: Mie Dec 14, 2011 8:23 pm    Titlul subiectului: Costinesti Răspunde cu citat (quote)

Merita sa mergi in Costinesti doar daca ai pana in 24 de ani, vrei multa bere si distractie de toate genurile. Cazarea cred ca o gasesti pe internet foarte simplu, dar foarte important este sa cauti recenzii ale turistilor care au trecut pe acolo. In poze multe pot parea diferite fata de cum sunt.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi CAZARE COSTINESTI 1
Nu sunt mesaje noi oferte costinesti 0
Nu sunt mesaje noi pensiunea anca costinesti 0