Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Olanesti

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 6:16 am    Titlul subiectului: Olanesti Răspunde cu citat (quote)

Din seria : statiuni de balaceala va prezint Baile Olanesti.

Mi-a placut foarte mult zona ( din imagini ) , imi place si ce se spune despre statiune.Inafara de o zona frumoasa mai este vorba si despre anumite tururi pe care poti sa le faci in apropiere ca sa vezi Manastirea Cozia - Manastirea Turnu , Manastirea Curtea de Arges , Barajul Vidraru.

V-ati incumeta la un concediu in zona ?
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 4:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era deschis deja un thread la Turism medical (balneo-turism)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DACICUS
Turist

Data înscrierii: 14/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 10:04 am    Titlul subiectului: Olanesti - statiune Perla Romaniei turistice? Răspunde cu citat (quote)

Sunt de parere ca este una din rarele statiuni care are in imprejurimi atat de multe schituri , manastiri si biserici, pentru cei care se mai gandesc si la Concediul spiritual , zona are o incarcatura deosebita.

insumand argumente prezentate si in alte posturi cred ca Baile Olanesti sunt PERLA turismului romanesc - spun perla pentru ca o perla in stare naturala trebuie curatata si slefuita ca sa capete adevarata valoare , sunt multe de facut in Olanesti dar are un potential deosebit.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Localitatea mai este supranumită și „Izvoarele de aur”, nume datorat izvoarelor minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase și clorurate, hipotone sau izotone.
Sus
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 7:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da... dar din pacate nu prea sa mai investit in statiunile balneoclimaterice din romania... toate sau lasat de paragina pentru a putea fi preluate de "baieti destepti" la preturi de nimic... dar ce sa ii facem asta este Exclamation
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare Olanesti - Vila Bonsai 0
Nu sunt mesaje noi Hotel Parand din Olanesti ? 6
Nu sunt mesaje noi Pensiuni Olanesti 8