| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
serendipity Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 5:18 pm Titlul subiectului: oferte bulgaria |
|
|
|
Pentru ca Pastele este destul de aproape si unii au inceput deja sa caute oferte pentru locuri in care ar putea sa petreaca aceasta sarbatoare m-am gandit sa va recomand un sejur in Bulgaria,mai exact la Nisipurile de Aur ce constituie punct de atractie pentru turistii din toata Europa. _________________ used cars for sale::hotel timisoara::lpg timisoara::piese auto:: |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Xtour
Data înscrierii: 16/Mar/2009 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 2:44 pm Titlul subiectului: 1 mai super oferta Hotel 4* |
|
|
|
Pot sa va recomand o oferta ff buna de 1 mai , 4 zile , all inclusive la 87 Euro de pax
pentru Paste : Hotel 4* , ultra all inclusive , 2 nopti , 112 E si multe alte oferte . _________________ Luminita
www.xtour.ro
luminita.tutulan@xtour.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
Cappyan2010 Turist
Data înscrierii: 05/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Apr 13, 2011 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 97 Locație: România
|
Trimis: Mar Iun 07, 2011 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
artlover1982
Data înscrierii: 18/Iul/2011 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 18, 2011 3:46 pm Titlul subiectului: Vand excursie in Bulgaria |
|
|
|
Buna ziua,
Scriu in acest forum in speranta ca voi gasi un cumparator pentru excursia din Bulgaria pe care am achizitionat-o in luna Aprilie 2011.
Pretul de achizitie este de 510 Euro pentru 2 adulti/ 7 nopti/ All Inclusive.
Este vorba de statiunea Nisipurile de Aur, la Hotel Slavey (4*), iar perioada este de 15.08.2011 - 23.08.2011.
Noi nu mai putem merge deoarece am ramas insarcinata si doctorul mi-a interzis sa merg la mare, iar agentia nu ne returneaza banii.
Multumesc! |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 97 Locație: România
|
Trimis: Joi Iul 21, 2011 7:25 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Vezi in conditiile agentiei , este posibil ca oferta pe care ati cumparat-o sa fie la EB si atunci in multe cazuri pe langa faptul ca nu primesti banii inapoi in caz de anulare , nu poti sa modifici nici numele _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristian
Data înscrierii: 06/Sep/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Sep 06, 2011 8:00 am Titlul subiectului: Oferte vacanta Bulgaria |
|
|
|
Pentru cei dornici de a vizita Bulgaria va recomand sa trageti o privire pe bestrest. Veti gasi oferte all inclusive sau low cost la preturi avantajoase.  |
|
|
| Sus |
|
 |
andreea.dulcik59
Data înscrierii: 08/Dec/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Dec 09, 2011 11:01 am Titlul subiectului: Da pare ca se merita |
|
|
|
Raport preturi am vazut si eu pe http : // albenabulgaria . com/ chiar si multe informatii despre zona, oameni care au fost acolo filmulete parca te simti deja la munte numai cand te uiti la ce minunat e acolo! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|