Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

oferte bulgaria

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
serendipity
Turist

Data înscrierii: 06/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 5:18 pm    Titlul subiectului: oferte bulgaria Răspunde cu citat (quote)

Pentru ca Pastele este destul de aproape si unii au inceput deja sa caute oferte pentru locuri in care ar putea sa petreaca aceasta sarbatoare m-am gandit sa va recomand un sejur in Bulgaria,mai exact la Nisipurile de Aur ce constituie punct de atractie pentru turistii din toata Europa.
Xtour

Data înscrierii: 16/Mar/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 2:44 pm    Titlul subiectului: 1 mai super oferta Hotel 4* Răspunde cu citat (quote)

Pot sa va recomand o oferta ff buna de 1 mai , 4 zile , all inclusive la 87 Euro de pax
pentru Paste : Hotel 4* , ultra all inclusive , 2 nopti , 112 E si multe alte oferte .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Cappyan2010
Turist

Data înscrierii: 05/Apr/2011

MesajTrimis: Mie Apr 13, 2011 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am gasit cateva oferte interesante la www.lagunatravel.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mar Iun 07, 2011 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ohho cale lunga din 2009 cand s-a cautat oferta
artlover1982

Data înscrierii: 18/Iul/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 18, 2011 3:46 pm    Titlul subiectului: Vand excursie in Bulgaria Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Scriu in acest forum in speranta ca voi gasi un cumparator pentru excursia din Bulgaria pe care am achizitionat-o in luna Aprilie 2011.

Pretul de achizitie este de 510 Euro pentru 2 adulti/ 7 nopti/ All Inclusive.

Este vorba de statiunea Nisipurile de Aur, la Hotel Slavey (4*), iar perioada este de 15.08.2011 - 23.08.2011.

Noi nu mai putem merge deoarece am ramas insarcinata si doctorul mi-a interzis sa merg la mare, iar agentia nu ne returneaza banii.

Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Joi Iul 21, 2011 7:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi in conditiile agentiei , este posibil ca oferta pe care ati cumparat-o sa fie la EB si atunci in multe cazuri pe langa faptul ca nu primesti banii inapoi in caz de anulare , nu poti sa modifici nici numele
Cristian

Data înscrierii: 06/Sep/2011

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2011 8:00 am    Titlul subiectului: Oferte vacanta Bulgaria Răspunde cu citat (quote)

Pentru cei dornici de a vizita Bulgaria va recomand sa trageti o privire pe bestrest. Veti gasi oferte all inclusive sau low cost la preturi avantajoase. Smile
Sus
andreea.dulcik59

Data înscrierii: 08/Dec/2011

MesajTrimis: Vin Dec 09, 2011 11:01 am    Titlul subiectului: Da pare ca se merita Răspunde cu citat (quote)

Raport preturi am vazut si eu pe http : // albenabulgaria . com/ chiar si multe informatii despre zona, oameni care au fost acolo filmulete parca te simti deja la munte numai cand te uiti la ce minunat e acolo!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ski Bulgaria 0
Nu sunt mesaje noi Oferte Revelion 2010 Romania - oferte speciale 0
Nu sunt mesaje noi Oferte Revelion in Bulgaria 2009/2010 0