|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mihaac
Data înscrierii: 19/Mai/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Mai 19, 2008 1:16 pm Titlul subiectului: Oferta Grecia URGENT , eu nu pot sa plec! Altcineva?? |
|
|
|
Buna tuturor ,
Ca sa fiu directa , am achitat o "vacanta de 2 persoane " in Grecia.
Perioada: 14-21 IUNIE
Oras: PARALIA KATERINI
Hotel: Olympus 3*
Tip camera: DOUBLE cu mic dejun
Agentia prin care am facut rezervarea: TRAVELSHOP
Descriere: Hotelul OLYMPUS ,este situat in centrul statiunii la numai 20m de plaja.Are un frumos salon la parter in care se serveste micul dejun, terasa , lift.Camerele au fost redecorate in 2007, fiind dotate cu TV, aer conditionat,feon, baie cu dus,balcon.O parte din camere au vedere spre mare.
Hotelul : http://olympus.kotsiou-tours.com/hotel_photos.php
Problema este ca exact in perioada aceea am aflat ulterior ca soseste fratele meu in tara si nu mai pot pleca sad.gifsad.gif
Cei ce doresc sa plece ii rog sa ma contacteze de urgenta pt ca in max 1 sapt trebuie sa schimb numele pe cotract si pe voucher.
mentionez ca transportul nu este inclus in pret in schimb puteti opta pentru transport personal cu masina sau cu autocarul dar pentru mai multe detalii v-a trebuii sa ne interesam la agentie.
Am impresia ca transportul este in jur de 39 de E/pers
Pret :1000 lei.
Multumesc. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|