|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
gabi.bidulescu
Data înscrierii: 10/Ian/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 5:26 pm Titlul subiectului: ocoliti pensiunea bazna - proprietate a agentiei Karpaten |
|
|
|
Am petrecut revelionul 2008-2009 la pensiunea Bazna care se vroia de trei stele dar care lasa de dorit in multe privinte. Daca din punct de vedere cazare se apropie de cele 3* din reclama, nu acelasi lucru se poate spune si despre mancarea oferita. Revelionul a fost organizat pentru un numar de aproximativ 80 oameni, capacitatea restaurantului fiind de maxim 30-40 locuri (cu indulgenta). Pentru a suplini lipsa de spatiu, s-a amenajat adhoc inca un loc pentru servirea mesei in piscina acoperita, bazinul nefiind folosibil, acesta fiind acoperit cu scanduri, bine ca nu s-au intamplat accidente. Bucataria acestei pensiuni cu capacitatea, repet, de aprox.80 locuri, avea in compunere doua aragaze de uz casnic. Imaginativa cam ce "mese copioase" am servit noi; exemple: mancare de cartofi cu carne (fiarta), mamaliga cu branza, piure de fulgi de cartofi, supa instant, cu ceva adaugiri de taitei, etc. toate acestea servindu-se in farfurii de aperitiv (ciobite). Micul dejun de tip "bufet suedez" a fost identic pe toata durata sederii noastre, cu aperitive reci din care faceau parte si ouale ochiuri si cremwurstii cat si laptele (subliniez, si acestea erau reci), iar "fresh-ul" era din pliculete instant. Initial, la dejun si la cina singura bautura oferita in pachet era o sticla de 1 litru de apa mineralala pentru patru persoane. Ulterior, facand scandal, ni s-a oferit si vin varsat. Tinand cont ca in grupul nostru (de aproximativ 30 persoane) erau si copii care nu au beneficiat nici macar de un pahar de suc. In clipa in care am vazut ca totul este altfel decat ni sa prezentat, am incercat sa luam legatura cu patronul agentiei karpaten turism, care este tot una cu proprietarul acestei pensiuni, acesta nebinevoind sa intre in dialog telefonic cu noi, iar in ultima instanta, pe data de 01.01.2009, sunand de pe telefonul administratorei pensiunii, n-a avut incotro si a raspuns, spunindu-ne ca daca nu ne-a placut sa facem reclamatie unde credem de cuviinta, lucru pe care l-am si facut. Ne existand canalizare, apele reziduale erau captate intr-o fosa septica de capacitate mica, aceasta nefacand fata la numarul de turisti cazati (capacitate maxima), cauzand multe mirosuri neplacute in baile camerelor. Satrecem la masa de revelion. la 12 noaprea noi am serbatorit cumpana dintre ani cu un pahar de sampanie si un cremwursti, spunindu-ne ca asa este traditia. Pe la ora 2 dimineata, cand asteptatm pestele si mai apoi sarmalele, si-au facut aparitia farfuriutele cu tort. Am ramas interzisi de acest moment si am intrebat daca s-a terminat cumva masa festiva; ni s-a raspuns aberant ca s-a servit tortul pentru ca cei mici sa poata merge la culcare, si in viziunea lor poate si restul adultilor pana la 30, de ce spun asta, pentru ca pestele nu a mai ajuns la masa, iar sarmalele au aparut undeva in jurul orei 14.00, la masa de pranz din data de 01.01.2009.
Nu va mai plictisesc si cu alte lucruri “bune” de care am beneficiat.
In rest a fost bine.
Am postat acest "mic" comentariu pentru ca nu cumva si alte grupuri sa aiba parte de asemenea concediu. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|