| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 6:43 pm Titlul subiectului: Ocnele Mari |
|
|
|
A fost cineva recent la Ocnele Mari , Ramnicu Valcea? Au mai amenajat ceva pe acolo ? Au mai fost surpari de terenuri ?! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Recent nu am fost , dar am fost acum 2 ani. Surparile de teren pe care le-ai vazut la tv nu au avut loc langa bazinul cu apa sarata , ci undeva mai departe. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tin minte ca atunci cand am fost eu se construia un hotel . Stii cumva daca s-a terminat constructia lui ? Si ce preturi au ? Ca m-am saturat sa stau la gazda  |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu stiu daca s-a terminat constructia acelui hotel , insa eu la gazda unde am stat aveam si tv ( + cablu) , dus , loc de parcare masina si undeva in apropierea strandului. |
|
|
| Sus |
|
 |
maria
Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 12:52 pm Titlul subiectului: Re: Ocnele Mari |
|
|
|
| ruthless a scris: | | A fost cineva recent la Ocnele Mari , Ramnicu Valcea? Au mai amenajat ceva pe acolo ? Au mai fost surpari de terenuri ?! |
am fost recent in Ocnele Mari, am stat 10 zile la hotelul care era in constructie.....dar acum este de fapt pensiune...Buridava. A fost super ok, camera cu baie proprie, apa calda, rece iar in camere aveam tv, frigider si 3 paturi tocmai bine pentru noi, familistii.In iunie pretul era 80 Ron /noapte dar din cate am auzit in iulie urmau sa scumpeasca. Merita sa va cazati |
|
|
| Sus |
|
 |
cstelica3
Data înscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Iul 20, 2008 5:26 pm Titlul subiectului: Re: Ocnele Mari |
|
|
|
| ruthless a scris: | | A fost cineva recent la Ocnele Mari , Ramnicu Valcea? Au mai amenajat ceva pe acolo ? Au mai fost surpari de terenuri ?! |
|
|
|
| Sus |
|
 |
cstelica3
Data înscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Iul 20, 2008 5:38 pm Titlul subiectului: Re: Ocnele Mari |
|
|
|
Sunt stefan din Slatina am fost recent la ocne si m-am cazat lao familie pe numele Mutuliga Dumitru ,fratilor sunt niște țapari ,te cazezi negociezi un preț iar simbata si dumineca sub diferite pretexte (ca folosesti TV,cu toate ca s-a vorbit,ca lași incaltamintea in sala,si nu o lasipe timpul noptii afara sa o ia cîinii) de multe ori cu 50% fata de normal . eu am luat Țeapa si m-iam intrerupt concediul ,a-și dori sa nu mai ia nimeni țeapa si ori sa nu se duca acolo ori daca se duce sa faca o chitanta sa aiba o acoperire  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|