Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Ocnele Mari

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism medical (balneo-turism)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului: Ocnele Mari Răspunde cu citat (quote)

A fost cineva recent la Ocnele Mari , Ramnicu Valcea? Au mai amenajat ceva pe acolo ? Au mai fost surpari de terenuri ?!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DaNN
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recent nu am fost , dar am fost acum 2 ani. Surparile de teren pe care le-ai vazut la tv nu au avut loc langa bazinul cu apa sarata , ci undeva mai departe.
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tin minte ca atunci cand am fost eu se construia un hotel . Stii cumva daca s-a terminat constructia lui ? Si ce preturi au ? Ca m-am saturat sa stau la gazda Sad
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca s-a terminat constructia acelui hotel , insa eu la gazda unde am stat aveam si tv ( + cablu) , dus , loc de parcare masina si undeva in apropierea strandului.
Sus
maria

Data înscrierii: 08/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 12:52 pm    Titlul subiectului: Re: Ocnele Mari Răspunde cu citat (quote)

ruthless a scris:
A fost cineva recent la Ocnele Mari , Ramnicu Valcea? Au mai amenajat ceva pe acolo ? Au mai fost surpari de terenuri ?!

am fost recent in Ocnele Mari, am stat 10 zile la hotelul care era in constructie.....dar acum este de fapt pensiune...Buridava. A fost super ok, camera cu baie proprie, apa calda, rece iar in camere aveam tv, frigider si 3 paturi tocmai bine pentru noi, familistii.In iunie pretul era 80 Ron /noapte dar din cate am auzit in iulie urmau sa scumpeasca. Merita sa va cazati
Sus
cstelica3

Data înscrierii: 20/Iul/2008

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 5:26 pm    Titlul subiectului: Re: Ocnele Mari Răspunde cu citat (quote)

ruthless a scris:
Sus
cstelica3

Data înscrierii: 20/Iul/2008

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 5:38 pm    Titlul subiectului: Re: Ocnele Mari Răspunde cu citat (quote)

Sunt stefan din Slatina am fost recent la ocne si m-am cazat lao familie pe numele Mutuliga Dumitru ,fratilor sunt niște țapari ,te cazezi negociezi un preț iar simbata si dumineca sub diferite pretexte (ca folosesti TV,cu toate ca s-a vorbit,ca lași incaltamintea in sala,si nu o lasipe timpul noptii afara sa o ia cîinii) de multe ori cu 50% fata de normal . eu am luat Țeapa si m-iam intrerupt concediul ,a-și dori sa nu mai ia nimeni țeapa si ori sa nu se duca acolo ori daca se duce sa faca o chitanta sa aiba o acoperire Exclamation Embarassed
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism medical (balneo-turism) Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi campare si vizitare la vulcani noroiosi paclele mari 3