| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 9:00 pm Titlul subiectului: Ocna Sibiului |
|
|
|
Ati avut ocazia sa mergeti la Ocna Sibiului? Cunoasteti vreun hotel in zona ? Sau v-ati cazat la gazda? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 7:17 am Titlul subiectului: Re: Ocna Sibiului |
|
|
|
| DaNN a scris: | | Ati avut ocazia sa mergeti la Ocna Sibiului? Cunoasteti vreun hotel in zona ? Sau v-ati cazat la gazda? |
Nu am fost deloc pe acolo. As merge insa pe cazarea la gazda, daca as ajunge prin Ocna Sibiului |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 8:19 am Titlul subiectului: |
|
|
|
De ce ai merge pe varianta cu cazarea la gazda?! Esti convins ca sunt conditii decente!?  |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cauta cauta...pana gaseste o gazda care ii ofera tot ce are nevoie .  |
|
|
| Sus |
|
 |
boogy
Data înscrierii: 02/Iul/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 9:03 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Hoteluri in Ocna Sibiului sunt 2: Helios de 4 stele si Salinas de 3 stele. Amandoua sunt in acelasi complex.Preturile nu sunt chiar ca la o gazda, dar daca esti cazat acolo ai acces la baza de agrement si la piscina.Decat sa mergi la lacuri unde nu e nimik amenaj eu as opta pt piscina care e oricum cu apa sarata. Poti gasi mai multe detalii pe www.ocnasibiului.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
|
cat costa un sejur de 5 zile la Hotel Helios?! _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| boogy a scris: | | Hoteluri in Ocna Sibiului sunt 2: Helios de 4 stele si Salinas de 3 stele. Amandoua sunt in acelasi complex.Preturile nu sunt chiar ca la o gazda, dar daca esti cazat acolo ai acces la baza de agrement si la piscina.Decat sa mergi la lacuri unde nu e nimik amenaj eu as opta pt piscina care e oricum cu apa sarata. Poti gasi mai multe detalii pe www.ocnasibiului.ro |
Si hotelul de 4 respectiv de 3 stele are piscina ? _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
boogy
Data înscrierii: 02/Iul/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 9:58 pm Titlul subiectului: ocna sibiului |
|
|
|
Scuze de intarzierea raspunsului piscina e aceeasi la amandoua hotelurile, pt ca fac parte din acelasi complex. de fapt sunt 2 piscine una afara cu apa sarata si una acoperita ( mai mica) cu apa dulce. puls bazinul cu apa sarata din baza de tratament, dar acolo se pot face bai doar la indicatia medicului din baza (concetratia de sare e mult mai mare) |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|