Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Ocna Sibiului

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism medical (balneo-turism)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 9:00 pm    Titlul subiectului: Ocna Sibiului Răspunde cu citat (quote)

Ati avut ocazia sa mergeti la Ocna Sibiului? Cunoasteti vreun hotel in zona ? Sau v-ati cazat la gazda?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 7:17 am    Titlul subiectului: Re: Ocna Sibiului Răspunde cu citat (quote)

DaNN a scris:
Ati avut ocazia sa mergeti la Ocna Sibiului? Cunoasteti vreun hotel in zona ? Sau v-ati cazat la gazda?

Nu am fost deloc pe acolo. As merge insa pe cazarea la gazda, daca as ajunge prin Ocna Sibiului
Sus
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 8:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce ai merge pe varianta cu cazarea la gazda?! Esti convins ca sunt conditii decente!? Rolling Eyes
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cauta cauta...pana gaseste o gazda care ii ofera tot ce are nevoie . Laughing
Sus
boogy

Data înscrierii: 02/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 9:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hoteluri in Ocna Sibiului sunt 2: Helios de 4 stele si Salinas de 3 stele. Amandoua sunt in acelasi complex.Preturile nu sunt chiar ca la o gazda, dar daca esti cazat acolo ai acces la baza de agrement si la piscina.Decat sa mergi la lacuri unde nu e nimik amenaj eu as opta pt piscina care e oricum cu apa sarata. Poti gasi mai multe detalii pe www.ocnasibiului.ro
Sus
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat costa un sejur de 5 zile la Hotel Helios?!
bogdan78
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 11:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

boogy a scris:
Hoteluri in Ocna Sibiului sunt 2: Helios de 4 stele si Salinas de 3 stele. Amandoua sunt in acelasi complex.Preturile nu sunt chiar ca la o gazda, dar daca esti cazat acolo ai acces la baza de agrement si la piscina.Decat sa mergi la lacuri unde nu e nimik amenaj eu as opta pt piscina care e oricum cu apa sarata. Poti gasi mai multe detalii pe www.ocnasibiului.ro

Si hotelul de 4 respectiv de 3 stele are piscina ?
boogy

Data înscrierii: 02/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 9:58 pm    Titlul subiectului: ocna sibiului Răspunde cu citat (quote)

Scuze de intarzierea raspunsului Smile piscina e aceeasi la amandoua hotelurile, pt ca fac parte din acelasi complex. de fapt sunt 2 piscine una afara cu apa sarata si una acoperita ( mai mica) cu apa dulce. puls bazinul cu apa sarata din baza de tratament, dar acolo se pot face bai doar la indicatia medicului din baza (concetratia de sare e mult mai mare)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism medical (balneo-turism) Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Pachet Mini vacanta Romania - Ocna Sibiului Pret: 175 Ron 0
Nu sunt mesaje noi Ocna Sibiului 5