| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 5:57 am Titlul subiectului: Obiective turistice Viena |
|
|
|
Care ar fi obiectivele turistice pe care mi le recomandati daca pertrec un sejur in Viena? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pai, ce as putea sa ti recomand din Viena? In centrul Vienei ai multe cladiri care sunt vechi de cateva secole, deci ai ce admira. Apoi..Catedrala Stephansdom. Mai poti urca in Donnauturm, ai o priveliste superba..Gradina Zoologica..Uff..ai atatea de vazut. Timp sa ai |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Iti recomand Muzeul Ciocolatei , costa in jur de 3 Euro intrarea. |
|
|
| Sus |
|
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si Catedrala Sf. Stefan merita a fi vizitata. _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| bogdan78 a scris: | | Si Catedrala Sf. Stefan merita a fi vizitata. |
Exact. Foarte impresionanta... Iata si o poza ca sa te conving ca merita sa o vezi:
[/img] _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
alexl
Data înscrierii: 26/Iun/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Iun 26, 2008 7:42 am Titlul subiectului: Obiective turistice |
|
|
|
Cam de cat timp ai nevoie pentru a vizita principalele obiective turistice in Viena?  |
|
|
| Sus |
|
 |
web_wanderer
Data înscrierii: 12/Aug/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Aug 12, 2008 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
|
am fost intr-un circuit anu asta si am trecut si prin viena
cel mai rau mi-a parut ca eram in timpul campionatului de fotbal si o intreg centru orasului era ingradit ca faceau astia nu stiu ce fel de spectacol minune. mi-a luat mai mult sa ocolesc magaoaia decat sa vizitez ceva:( _________________ Alege-ti destinatia! |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Dec 18, 2008 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pe langa ce s-a enumerat mai sus mie mi-a mai placut cladirea primariei (Rathaus) care eu am crezut intai ca e ceva palat. Ca biserici Karl Kirsche mi s-a parut printre cele mai interesante. Daca esti harnic poti vedea intr-o zi in mare cam toate obiectivele enumerate dar trebuie sa umbli mult. Ideal e sa ai minim 2 zile. _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
lanasta Turist
Data înscrierii: 19/Oct/2009 Mesaje: 9 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Oct 19, 2009 7:52 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Targul de Craciun de la Viena.. extraordinar... mergeti in decembrie, eventual insotiti de copii! _________________ Laura |
|
|
| Sus |
|
 |
alina0212
Data înscrierii: 26/Ian/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Ian 28, 2010 11:13 am Titlul subiectului: Atractii turistice in Austria |
|
|
|
Buna
A aparut si versiunea romana a site-ului Trivago. Aici gasiti toate informatiile necesare pentru ati planifica o excursie. Aici gasesti atractii turistice si informatii aferente, hoteluri, opinii si fotografii ale celor care au fost in acel loc. _________________ www.trivago.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Joi Ian 28, 2010 1:23 pm Titlul subiectului: Re: Atractii turistice in Austria |
|
|
|
| alina0212 a scris: | Buna
A aparut si versiunea romana a site-ului Trivago. Aici gasiti toate informatiile necesare pentru ati planifica o excursie. Aici gasesti atractii turistice si informatii aferente, hoteluri, opinii si fotografii ale celor care au fost in acel loc. |
Ce legatura are ce spui tu cu obiectivele turistice din Viena? Puteai eventual sa anunti asta intr-un topic la discutii generale sau la comunicate de presa.... |
|
|
| Sus |
|
 |
alina0212
Data înscrierii: 26/Ian/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Feb 10, 2010 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost in Viena in 2008, este absolut superbaaa!!!!
Eu am vizitat: Muzeul Mozarthaus, Palatul Schönbrunn, parcul de distractii Prater nu trebuie ratat, gradina zoologica Lainzer Tiergarten. O plimbare pe Ringstraße este foarte indicata, pentru a vedea tot centru istoric si arhitectura impunatoare. Muzeul de istorie naturala, catedrala Sf Stefan si Opera de Stat nu trebuiesc ratate atunci cand iti propui sa vizitezi Viena. Daca vrei sa bei un cocktail bun poti alege din cele 350 de cocktailuri pe care le ofera Skybar si care mai ofera deasemenea si o priveliste superba din inima Vienei. _________________ www.trivago.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
catalinstk
Data înscrierii: 10/Aug/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Aug 10, 2010 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|