|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Maria32
Data înscrierii: 15/Iun/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Iun 15, 2010 2:20 pm Titlul subiectului: O vacanta de exceptie cu Tez Tour!!! |
|
|
|
Cateva zile in urma m-am intors din Antalya. Am avut parte de o vacanta superba, 7 zile m-am relaxat in cele bune conditii. Hotelul Amara Club Marine este perfect pentru odihna linistita cu familia. Atat adultii, cat si copiii au loc de distractie si odihna.
Camere au fost spatioase si ne-au oferit o pivesliste superba. Mancarea era foarte delicoasa. Atat eu, cat si sotul meu cu copiii am ramas multumiti de vacanta noastra.
Oferta am gasit-o la Eximtur care este partener cu Tez Tour. Recomand serviciile Tez Tour, sunt foarte calitative si au preturi accesibile. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
LucianViziru
Data înscrierii: 11/Mar/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Mar 11, 2011 10:43 am Titlul subiectului: Re: O vacanta de exceptie cu Tez Tour!!! |
|
|
|
| Maria32 a scris: | Cateva zile in urma m-am intors din Antalya. Am avut parte de o vacanta superba, 7 zile m-am relaxat in cele bune conditii. Hotelul Amara Club Marine este perfect pentru odihna linistita cu familia. Atat adultii, cat si copiii au loc de distractie si odihna.
Camere au fost spatioase si ne-au oferit o pivesliste superba. Mancarea era foarte delicoasa. Atat eu, cat si sotul meu cu copiii am ramas multumiti de vacanta noastra.
Oferta am gasit-o la Eximtur care este partener cu Tez Tour. Recomand serviciile Tez Tour, sunt foarte calitative si au preturi accesibile. |
In iunie 2010 mi-am petrecut vacanta in Turcia, la Kemer. Pachetul l-am cumparat prin Tez Tour. Hotelul l-a care ne-am cazat se numeste Kemer Resort Hotel. Mi-au ramas doar amintiri placute in urma acestui concediu.Eu nu prea cunosteam in acel moment engleza foarte bine, dar invatasem un pic ca sa pot conversa cu ghizii si reprezentantii hotelieri, ca sa comunica in caz de necesitate. Spre surprinderea mea, ghidul Tez-ului stia romana si inca foarte bine. In aeroport ghidul a reusit imediat sa ne adune pe toti, sa ne informeze cu detaliile aferente transferului si programului cu excursii. De la aeroport si pana la hotel am vazut nenumarate microbuze pline cu turisti ce aveau insigna Tez Tour-ului.Ajunsi la hotel, imediat am fost cazati la etajul 2. Aveam camera cu vederea spre mare, o incantare pentru mine. Mancarea a fost extraordinara, era imposibil sa te abtii sa nu mananci sau gusti din toate. Animatorii hotelului nu te lasau sa te plictisesti, mereu veneau cu cateva idei nastrusnice de distractii. Mi-a placut enorm. Am fost multumita abslot de toate serviciile si cand am revenit in tara am recomandat la toti prietenii sa plece cu Tez Tour, deoarece ca turist esti in siguranta ca nu vei regreta alegerea. |
|
|
| Sus |
|
 |
daniel.ene Turist
Data înscrierii: 16/Feb/2011 Mesaje: 26
|
Trimis: Vin Mar 11, 2011 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
As vrea sa merg de 1 mai in Bulgaria sau Turcia. Maria poti sa imi dai si mie mai multe detalii despre locul si hotelul la care ai stat. M-ar interesa si preturile bineinteles. Vreau sa optez pentru all-inclusive. _________________ Hoteluri Romania Hoteluri Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|