| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Kristina
Data înscrierii: 03/Ian/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 3:11 pm Titlul subiectului: Nu va duceti la schi la Baile Homorod! |
|
|
|
De Revelion am fost cu prietenii la schi la Baile Homorod, jud. Harghita.
Proprietarul partiei de schi, a restaurantului si Pensiunii Lobogo s-a tinut toata ziua dupa clienti pe partie, ii controla cum stau la rand, unde isi pun schiurile, etc., la o orice mica "abatere" de la milioanele de reguli afisate la intrare striga si se rastea la clienti pe partie si la restaurant. A vrut "sa-i rupa capul" la unul dintre clienti doar pentru ca acesta si-a sprijinit schiurile de gardul restaurantului de pe langa partie.
La final am aflat de la unul dintre putinii clienti fideli ca asa se comporta tot timpul cu clientii, cu o lipsa de respect si cu o obraznicie fara limite! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Calin
Data înscrierii: 10/Mar/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mar 10, 2009 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
cazuri si cazuri ... multumim pentru review. _________________ Cazare Bucovina |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mie Mar 11, 2009 9:29 am Titlul subiectului: Re: Nu va duceti la schi la Baile Homorod! |
|
|
|
| Kristina a scris: | De Revelion am fost cu prietenii la schi la Baile Homorod, jud. Harghita.
Proprietarul partiei de schi, a restaurantului si Pensiunii Lobogo s-a tinut toata ziua dupa clienti pe partie, ii controla cum stau la rand, unde isi pun schiurile, etc., la o orice mica "abatere" de la milioanele de reguli afisate la intrare striga si se rastea la clienti pe partie si la restaurant. A vrut "sa-i rupa capul" la unul dintre clienti doar pentru ca acesta si-a sprijinit schiurile de gardul restaurantului de pe langa partie.
La final am aflat de la unul dintre putinii clienti fideli ca asa se comporta tot timpul cu clientii, cu o lipsa de respect si cu o obraznicie fara limite! |
numai in felul asta poate sa aiba numai clienti noi pentru ca a doaua oara nu mai revin  _________________ Promovare GRATUITA - Hoteluri, Pensiuni, Vile, Cabane....
Oferte de Cazare | Geoagiu Bai |
|
|
| Sus |
|
 |
palapetre Turist
Data înscrierii: 08/Mai/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 3:27 pm Titlul subiectului: Re: Nu va duceti la schi la Baile Homorod! |
|
|
|
nasol o sa mah duc in alta parte atunci...ms moolt |
|
|
| Sus |
|
 |
AlexCalator Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 16
|