| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: nicro travel |
|
|
|
Vreau sa merg pe litoralul cu agentia Nicro Travel. Este o agentie serioasa ? A mai fost cineva in Bulgaria cu aceasta agentie ? _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Cristin Turist expert
Data înscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 86
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 7:19 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu , eu una nici nu am auzit de agentia asta |
|
|
| Sus |
|
 |
catalin.mantescu Turist
Data înscrierii: 14/Aug/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 7:37 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cum nu ai mai auzit de ei??? Se poate??
Numele agentiei se trage de la un mare cercetator si aventurier rus Nicolai Crocodiev Facea parte dintr-o mare familie de nobili din w Siberiei. Inca din copilarie a fost pasionat si a lucrat intens la aclimatizarea crocodililor in zonele polare si subpolare... Cand a crescut mai mare a inteles ca familia sa aducea crocodili pentru contrabanda si nu in scopuri stiintifice asa cum credea el A primit greu aceasta lovitura.... uni spun ca din acest motiv s-ar fi apucat de droguri Oricum ce se stie cu exactitate este ca a murit de tanar impuscat in cap de KGB intr-o altercatie cand el incerca singur sa atace si sa deturneze un convoi militar In memoria sa cativa chinezi au deschis o agentie de turism care ii poarta numele
Glumesc Dar va place prezentarea??? |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristin Turist expert
Data înscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 86
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 7:53 am Titlul subiectului: |
|
|
|
La inceput ma cam speriasei "CUM NU AI AUZIT DE IEI",stiu ca nu cunosc chiar toate agentiile dar de aceasta chiar nu am auzit.Oricum frumoasa prezentare  |
|
|
| Sus |
|
 |
none Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 166 Locație: In inima ei...
|
Trimis: Vin Aug 17, 2007 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Frumoasa prezentarea...ai spus lucruri pe care nu le-am mai auzit vreodata... _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|