Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Nei Pori

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adryannn

Data înscrierii: 17/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 9:43 pm    Titlul subiectului: Nei Pori Răspunde cu citat (quote)

Salutari!
Doresc sa imi petrec o saptamana din aceasta vara in Grecia, impreuna cu cativa prieteni. Nei Pori ar fi o statiune tentanta, insa as avea cateva intrebari pentru cei care au fost acolo.
M-ar interesa detalii despre viata activa a orasului, gen baruri, discoteci, etc. Stiu ca este o locatie linistita in general, de-asta imi si place, insa nu mi-ar placea sa nu gasesc nicio discoteca. In rest, din cate stiu, este curat, conditii bunicele, preturi acceptabile...

Am mai fost in Grecia in statiunea Paralia Katerini, unde mi s-a parut "way too crouded" ... aglomeratie foarte mare, plaja destul de mica, relativ murdara...de la atatia oameni...

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dana
Turist

Data înscrierii: 19/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Apr 22, 2009 9:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare,

intr-adevar Ne Pori este o statiune foarte linistita, daca vrei relaxare si odihna e locatia ideala; discoteci nu sunt (eu cel putin nu am vazut niciuna), in schimb sunt foarte multe baruri, taverne, etc. Daca vrei ceva mai animat mai bine mergi in Paralia, dar e foarte aglomerat.
Sus
adryannn

Data înscrierii: 17/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 22, 2009 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult >Very Happy< . In Paralia am fost si nu mi-a placut. PREA aglomerat. Voi alege Nei Pori... trebuie sa imi formez un grup cat de mic deocamdata Razz. Sper ca pe la jumatatea lui mai sa ma duc sa iau bilete:). Numai bine. aa... daca sunt doritori de plecare, si nu au cu cine, adaugati ID-ul adryannedea2006 in lista. Vorbim;).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Nei Pori e ok? 5