|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 7:02 am Titlul subiectului: necesare pt o croaziera |
|
|
|
| Citat: |
Ar fi interesanta o lista a obiectelor necesare intr-o croaziera in Delta sau pe mare, cu ambarcatiunea proprie sau inchiriata... |
La sugestia lui Vali am deschis un thread si cu necesarele pentru croaziera , asa ca , va rog postati-va ideile  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Aici ar fi destul de discutat, e un domeniu destul de neacoperit la noi, exista parerea unanima ca ambarcatiunile sunt apanajul bogatasilor, ceea ce e o idee preconceputa.
Pe vremea lui Ceausescu au fost destui entuziasti care s-au aventurat pe mare cu veliere construite de ei insisi, iar in Delta misunau barcute artizanale cu motoare Veterok sau TN, azi se pare ca lumea a uitat de asemenea bucurii estivale.
Rezumandu-ne strict la obiecte personale necesare pentru o croaziera, acestea fac parte din inventarul "sacului de marinar", cum il denumeste plastic marele navigator Radu Theodoru, si, de obicei, contine:
1.haine subtiri si groase, pe apa fiind rece noaptea si dimineata
2.pelerina sau costum impermeabil, avand nevoie mai ales la manevre pe timp urat, nu putem sta permanent in cabina
3.centura de siguranta cu carabiniera, obligatorie pe mare impotriva caderii peste bord
4.vesta de salvare, cu fluier
5.celelalte obiecte personale
Aici am putea sa-i cerem o parere si unui alt mare navigator maritim, Mihai Patrascu din Cluj, eu am experienta doar in Delta , oricum, discutia ramane deschisa, sunt foarte multe de spus despre acest domeniu atat de inaccesibil la prima vedere.. _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|