Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

necesare pentru o excursie

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Madalina
VIP

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 9:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau chiar un pavilion.
tripper
Turist expert

Locație: Bacau

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Butelia...sau o plita electrica
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tripper a scris:
Butelia...sau o plita electrica

Ehh , e mai frumos sa faci focul Rolling Eyes
tripper
Turist expert

Locație: Bacau

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Focul pentru gratar , dar daca vrei sa faci o supa ? Sau un piureu ce cartofi ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tripper a scris:
Focul pentru gratar , dar daca vrei sa faci o supa ? Sau un piureu ce cartofi ?

Se pot face si alea la foc , stai linistit. Sunt "gratare" ( nu stiu daca asa se numesc ) care au forma unui cerc , insa in mijloc sunt goale. Pui oala sau cazanelul in care ai chestiile la fiert si , el o sa se fiarba foarte frumos la foc. Ah , si sa amesteci cu lingura de lemn , o sa iasa mancarea mai buna.

Acum problema e ca dupa ce ai terminat cu gatitul o sa fie mai nasol cu caratul cazanelului , deocarece zonele atinse de foc sunt negre dupa aia. Bunica imi spunea mereu sa nu ma "canesc" atunci cand caram cazanelul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1.Motor enduro-touring, preferabil Honda Dominator Smile (merge bine si un Suzuki dr650-rs...), implicit permis auto categoria A Wink

2.Echipament: ghete, pantaloni+jacheta enduro, casca, pelerina ploaie, manusi.

3.Rucsac, coburi+topcase(spatii de depozitare), care sa contina:
-cort+sac de dormit+izopren
-primus+castron+briceag multifunctional
-lanterna, bricheta, produse de igiena, un spray insecticid
-ceva alimente si bauturi
-haine de schimb, fes, sapca, ochelari de soare
-camera foto sau video, mp3 player,o carte buna
-Harta Romaniei pe rezervor Very Happy

4.1000 Ron si o saptamana libera in septembrie

5.Itinerar: Orientali(Bucovina, Hasmas-Cheile Bicazului, Harghita), Brasov,Meridionali, (Transfagarasanul Smile ),Valea Oltului-Sibiu-Sighisoara, Tg. Mures, din nou Brasov, Cheia, Maneciu, Ploiesti, si de acolo spre Tulcea, Delta si Litoral...

Pun pariu ca ar fi cea mai de neuitat aventura pentru oricare dintre noi, cei de pe acest forum.
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vali a scris:
1.Motor enduro-touring, preferabil Honda Dominator Smile (merge bine si un Suzuki dr650-rs...), implicit permis auto categoria A Wink

2.Echipament: ghete, pantaloni+jacheta enduro, casca, pelerina ploaie, manusi.

3.Rucsac, coburi+topcase(spatii de depozitare), care sa contina:
-cort+sac de dormit+izopren
-primus+castron+briceag multifunctional
-lanterna, bricheta, produse de igiena, un spray insecticid
-ceva alimente si bauturi
-haine de schimb, fes, sapca, ochelari de soare
-camera foto sau video, mp3 player,o carte buna
-Harta Romaniei pe rezervor Very Happy

4.1000 Ron si o saptamana libera in septembrie

5.Itinerar: Orientali(Bucovina, Hasmas-Cheile Bicazului, Harghita), Brasov,Meridionali, (Transfagarasanul Smile ),Valea Oltului-Sibiu-Sighisoara, Tg. Mures, din nou Brasov, Cheia, Maneciu, Ploiesti, si de acolo spre Tulcea, Delta si Litoral...

Pun pariu ca ar fi cea mai de neuitat aventura pentru oricare dintre noi, cei de pe acest forum.

Asta daca te pasioneaza activitatile putin mai hard Smile Nu cred ca oricine are curajul necesar sa conduca pe drumuri de munte , spre exemplu, o motocicleta . Daca ar fi fosta vorba de o bicicleta de munte si doar in zona aia as fi fost si eu interesat . In rest , cred ca as prefera un ATV ( ca si asa merge si permis categoria B la ele ) .
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 5:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, man, voi scrie putin offtopic, insa voiam sa arat o latura a turismului foarte populara "afara", care a inceput sa se raspandeasca si pe la noi.In toate deplasarile mele cu motorul am intalnit si m-am imprietenit cu motociclisti straini care n-ar alege altceva pentru excursii, si, in general, sunt oameni deosebiti, profesionisti de diferite categorii, ai ce discuta cu ei.
Deplasarile prin munti nu sunt chiar asa hard, e mult mai placut sa te dai pe serpentine cu motorul, cel putin pentru mine Smile, de exemplu, zona Maneciu-Cheia de pe soseaua Brasov-Ploiesti prin Muntii Ciucas are serpentine excelente si un trafic foarte slab, comparativ cu zona Predeal-Timisul de Jos, de exemplu.
As alege enduro-touring pentru calitatea proasta a unor sosele, nu pentru iesiri off-road.
Cat despre atv, ar fi interesant, dar majoritatea sunt limitate la 80 km/h, ceea ce e cam putin in traficul de azi. Si cu bicicleta e super, dar sa o iei pe portbagajul masinii si sa te dai prin locurile unde ajungi.
La lista de obiecte am uitat sa trec mobilul si portofelul cu acte, dar se subinteleg. Am trecut in lista ceea ce iau cu mine de obicei, cand plec cu motorul sau in Delta. Ar fi interesanta o lista a obiectelor necesare intr-o croaziera in Delta sau pe mare, cu ambarcatiunea proprie sau inchiriata...
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 7:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E interesanta activitatea asta despre care imi vorbesti. Pe aici prin zona nu se prea practica desi avem o groaza de drumuri de munte si drumuri inca neterminte ( gen Uricani - Baile Herculane ) unde cred ca ar merge.

Cat despre sugestia aia, uite ca i-am dat drumul unui thread nou. Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Excursie in China 2
Nu sunt mesaje noi excursie grecia 7