Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Muzee la Madrid

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Spania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Madalina
VIP

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 7:20 pm    Titlul subiectului: Muzee la Madrid Răspunde cu citat (quote)

Ce muzee ati vizitat din Madrid ? Care v-a impresionat cel mai mult ?
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vizitat Museo Lazaro Galdiano , in care mi-am pierdut in jur de 3-4 ore...pentru a admira bijuteriile bizantine si tablourile unor renumiti pictori spanioli...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tripper
Turist expert

Locație: Bacau

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am vazut Muzeul National de Arheologie si Muzeul Militar care are o bogata colectie de armuri si arme de epoca.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Madalina
VIP

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deocamdata nu am ajuns in Madrid...dar in toamna , mai precis in luna octombrie o sa ajung , cand sper sa vizitez cat mai multe muzee...
DragomirVali9
Turist

Data înscrierii: 18/Feb/2011

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2011 10:26 am    Titlul subiectului: Palatul regal Răspunde cu citat (quote)

Daca vizitati Madridul nu aveti cum sa ratati cel mai mare palat din Europa de Vest- Palacio Real. Palatul se intinde pe o suprafata de 100 de mii de metri patrati, are 870 de ferestre, 240 de balcoane , 44 de scari si peste 30 de camera principale. In interior se gaseste o colectie minunata de picturi, sculpturi, mobilier, tapiterii, sticlarii, argintarie, portelan si instrumente muzicale. Nu trebuie sa ratati Farmacia Regala, camera ce contine sticlute pline cu medicamente exotice din secolele trecute; Armureria, loc in care se gasesc sabiile lui Cortés si Ferdinand Catolicul; Apartamentele Regale, pline de podoabe si mobila somptuoasa si Camera de Receptie.

Preturi:
• Adulti: 10 euro
• Grup sosit printr-o agentie de turism: 6 euro
• Studenti: 3,5 euro
• Copii sub 16 ani si pensionari: intrare libera
agendautila

Data înscrierii: 22/Iun/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 26, 2011 8:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

muzeul naval din Madrid nu trebuie ratat!, se afla la aproximativ 100m de Prado si intrarea e gratuita! trebuie neaparat sa-l includeti pe lista dvs. de locuri de vizitat daca va aflati in Madrid!
adriana_s
Turist

Data înscrierii: 07/Sep/2011

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 6:57 am    Titlul subiectului: Re: Palatul regal Răspunde cu citat (quote)

DragomirVali9 a scris:
Daca vizitati Madridul nu aveti cum sa ratati cel mai mare palat din Europa de Vest- Palacio Real. Palatul se intinde pe o suprafata de 100 de mii de metri patrati, are 870 de ferestre, 240 de balcoane , 44 de scari si peste 30 de camera principale. In interior se gaseste o colectie minunata de picturi, sculpturi, mobilier, tapiterii, sticlarii, argintarie, portelan si instrumente muzicale. Nu trebuie sa ratati Farmacia Regala, camera ce contine sticlute pline cu medicamente exotice din secolele trecute; Armureria, loc in care se gasesc sabiile lui Cortés si Ferdinand Catolicul; Apartamentele Regale, pline de podoabe si mobila somptuoasa si Camera de Receptie.

Acum chiar vreau sa merg la Madrid doar ca sa-l vizitez.
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Sâm Oct 29, 2011 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am vizitat pana acum Madridul dar am sa iau in calcul recomandarile voastre cand am sa-l vizitez...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Spania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Barcelona - Madrid cu trenul 7
Nu sunt mesaje noi inchiriere masina madrid 1
Nu sunt mesaje noi Muzee Bucuresti 23