| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Sâm Aug 18, 2007 7:20 pm Titlul subiectului: Muzee la Madrid |
|
|
|
Ce muzee ati vizitat din Madrid ? Care v-a impresionat cel mai mult ? _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 18, 2007 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am vizitat Museo Lazaro Galdiano , in care mi-am pierdut in jur de 3-4 ore...pentru a admira bijuteriile bizantine si tablourile unor renumiti pictori spanioli... |
|
|
| Sus |
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Sâm Aug 18, 2007 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am vazut Muzeul National de Arheologie si Muzeul Militar care are o bogata colectie de armuri si arme de epoca. |
|
|
| Sus |
|
 |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Sâm Aug 18, 2007 7:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Deocamdata nu am ajuns in Madrid...dar in toamna , mai precis in luna octombrie o sa ajung , cand sper sa vizitez cat mai multe muzee... _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
DragomirVali9 Turist
Data înscrierii: 18/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Dum Feb 20, 2011 10:26 am Titlul subiectului: Palatul regal |
|
|
|
Daca vizitati Madridul nu aveti cum sa ratati cel mai mare palat din Europa de Vest- Palacio Real. Palatul se intinde pe o suprafata de 100 de mii de metri patrati, are 870 de ferestre, 240 de balcoane , 44 de scari si peste 30 de camera principale. In interior se gaseste o colectie minunata de picturi, sculpturi, mobilier, tapiterii, sticlarii, argintarie, portelan si instrumente muzicale. Nu trebuie sa ratati Farmacia Regala, camera ce contine sticlute pline cu medicamente exotice din secolele trecute; Armureria, loc in care se gasesc sabiile lui Cortés si Ferdinand Catolicul; Apartamentele Regale, pline de podoabe si mobila somptuoasa si Camera de Receptie.
Preturi:
• Adulti: 10 euro
• Grup sosit printr-o agentie de turism: 6 euro
• Studenti: 3,5 euro
• Copii sub 16 ani si pensionari: intrare libera _________________ Vrei sa ajungi si tu in Barcelona ? Citeste aici mai multe despre atractiile turistice de acolo Atractii turistice Barcelona |
|
|
| Sus |
|
 |
agendautila
Data înscrierii: 22/Iun/2011 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 26, 2011 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
|
muzeul naval din Madrid nu trebuie ratat!, se afla la aproximativ 100m de Prado si intrarea e gratuita! trebuie neaparat sa-l includeti pe lista dvs. de locuri de vizitat daca va aflati in Madrid! _________________ http://www.agendautila.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 6:57 am Titlul subiectului: Re: Palatul regal |
|
|
|
| DragomirVali9 a scris: | Daca vizitati Madridul nu aveti cum sa ratati cel mai mare palat din Europa de Vest- Palacio Real. Palatul se intinde pe o suprafata de 100 de mii de metri patrati, are 870 de ferestre, 240 de balcoane , 44 de scari si peste 30 de camera principale. In interior se gaseste o colectie minunata de picturi, sculpturi, mobilier, tapiterii, sticlarii, argintarie, portelan si instrumente muzicale. Nu trebuie sa ratati Farmacia Regala, camera ce contine sticlute pline cu medicamente exotice din secolele trecute; Armureria, loc in care se gasesc sabiile lui Cortés si Ferdinand Catolicul; Apartamentele Regale, pline de podoabe si mobila somptuoasa si Camera de Receptie.
|
Acum chiar vreau sa merg la Madrid doar ca sa-l vizitez. _________________ bilete avion anglia |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Sâm Oct 29, 2011 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am vizitat pana acum Madridul dar am sa iau in calcul recomandarile voastre cand am sa-l vizitez... _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|