Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Minunile lumii

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici eu nu stiu , probabil ca se schimba dupa o perioada de timp Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
none
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: In inima ei...

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce este cert , este faptul ca multe locatii din lume merita sa faca parte din "Minunile Lumii"
mihai
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu s-au schimbat minunile Lumii ....
Acum doar s-au ales Minunile Lumii MODERNE .
Si ca un offtopic ...as vrea mult de tot sa ajung sa vizitez Statuia lui Iisus de la Rio
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
Nu s-au schimbat minunile Lumii ....
Acum doar s-au ales Minunile Lumii MODERNE .
Si ca un offtopic ...as vrea mult de tot sa ajung sa vizitez Statuia lui Iisus de la Rio

Exact! Smile Lumea este intr-o continua modernizare , apar cert unele creatii care sunt mai interesante , mai grozave decat cele din istorie , si de aceea se face o alegere pt minunile moderne. Acum , nu stiu ce sa zic in legatura cu cei care au facut alegerea , dar chestia asta cu minunile mi se pare cam relativa, deoarece acum 5000 ani spre exemplu nu existau mijloacele de constructie pe care le avem noi acum. Nu fac strict referire la modernitate ca azi sau ieri , modernitate poate inseamna si 1970 fata de a. Chr.
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu s-au schimbat, au fost votate pe internet NOILE MINUNI ALE LUMII, in sensul ca s-a dorit sa se aleaga dintre constructiile magnifice care inca exista. Deci minunile lumii antice au ramas aceleasi, dintre care mai exista doar Marea piramida de la Gizeh:
1.Gradinile suspendate ale Semiramidei din Babilon
2.Templul Artemisei din Efes.
3.Statuia lui Zeus din Olympia
4.Mausoleul din Halikarnas
5.Colosul din Rhodos
6.Farul din Alexandria
7.Piramida lui Keops
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 7:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ati remarcat, majoritatea "noilor minuni" sunt antice (Colosseum, Marele zid, Petra), sau medievale (Chichen-Itza, Machu Picchu, Taj Mahal), si doar statuia lui Isus e contemporana -1931. Mi se pare o nedreptate sa nu fie incluse in lista Sfanta Sofia din Istanbul, cea mai mare biserica ortodoxa din lume, construita in 537 d.H., Angkor Wat din Cambodgia-resedinta imparatilor khmeri, sau Persepolis-ul, capitala lui Darius, oricare dintre acestea detronand fara drept de apel orice constructie contemporana, daca avem in vedere epoca si posibilitatile de atunci.
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vali a scris:
Daca ati remarcat, majoritatea "noilor minuni" sunt antice (Colosseum, Marele zid, Petra), sau medievale (Chichen-Itza, Machu Picchu, Taj Mahal), si doar statuia lui Isus e contemporana -1931. Mi se pare o nedreptate sa nu fie incluse in lista Sfanta Sofia din Istanbul, cea mai mare biserica ortodoxa din lume, construita in 537 d.H., Angkor Wat din Cambodgia-resedinta imparatilor khmeri, sau Persepolis-ul, capitala lui Darius, oricare dintre acestea detronand fara drept de apel orice constructie contemporana, daca avem in vedere epoca si posibilitatile de atunci.

Cam asta am incercat sa subliniez si eu mai sus, ca se voteaza unele constructii contemporane in locul unora mult mai vechi si mai majestuoase.
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 5:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cosmin a scris:
Cristin a scris:

Dar asta ar insemna ca ar fi 8 nu?daca punem si piramidele

Pai piramidele nu mai sunt.

Pai parca erau si ele nu Exclamation Question ....doamne iarta-ma ne intelegem ca turcii cu chinezii! Rolling Eyes
Sus
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 5:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iata minunile mele:
1.Ruinele orasului civilizatiei aztece : Teotihuacan
2.Ruinele orasului civilizatiei maya :Chichén Itzá
3.Burj al Arab - Dubai
4.Insula verde - Kuweit
5.Palatul Alhambra - Spania
6.Catedrala Sf.Sofia -Istanbul
7.Plaja Copacabana
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cu familia, in jurul lumii. 5
Nu sunt mesaje noi Parteneri pentru calatorii in jurul lumii 13