|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:07 am Titlul subiectului: Masina perfecta pentru calatorii |
|
|
|
Daca ar fi sa va cumparati o masina special pentru calatorii (fie de afaceri, shopping sau altele), care ar fi aceasta?
CEva cu consum mic? Sau ceva care sa ofere siguranta si incredere chiar daca, costurile s-ar ridica ceva mai mult? _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
elful.prietenos Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
eu unul am un ford fiesta cu motor de 1.2. E micuta si pentru 2 persoane e ideala. Ii fac o data un plin, apoi uit sa-i mai umplu rezervorul, la cat de putin consuma. _________________ silva tirri! |
|
|
| Sus |
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
eu am un ford focus break. Imi ia 6% mixt, si loc e berechet. Deci, nimic altceva mai potrivit, dupa parerea mea. _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu imi voi cumpara un Polo din 2001 in curand, cu un motor de 1.4
Desi multi vor spune ca asta nu e masina de calatorii, pe mine ma intereseaza sa consume putin si sa mearga bine. In plus, pretul e mai mult decat rezonabil iar masina e a unui bun priten: 3500 de euro. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|