| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 8:51 pm Titlul subiectului: Maroc |
|
|
|
Ce parere aveti de Maroc, destinatie de vacanta? Mi se pare o alegere exotica  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 1:55 pm Titlul subiectului: Re: Maroc |
|
|
|
| cristianbluestar a scris: | Ce parere aveti de Maroc, destinatie de vacanta? Mi se pare o alegere exotica  |
Da , si mie mi se pare Marocul destul de frumos , desi nu prea sunt amator al zonei aleia. |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 7:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Fite...fite si iarasi fite. Ce ai putea vedea acolo si nu poti sa vezi mai aproape de Romania? Daca tii mortis, gasesti " locatii exotice " si in Europa, nu trebuie sa mergi pana in Maroc.
Si daca esti chiar asa fan al marocanilor,du te in Franta, pe la perifieriile Parisului si o sa i vezi " fara numar" ( vorba unui manelist ) |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| darkstar_tfd a scris: | Nu stiu ce sa zic , e interesanta zona. Preturile se duc undeva catre 1000 euro pentru un sejur. Cat despre alte detalii nu prea cunosc , dar poti folosii mereu batranul google.
|
clar...personal o sa-mi indrept atentia catre alt sejur  _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tot ce stiu despre Maroc tine de mancare
Mancarea este absolut delicioasa si este diferita de ceea ce mancam noi, modul de preparare e total diferit, si complicat zic eu. Mancaruri traditionale :couscous, tajine, harira. Au si niste prajituri traditionale marocane din curmale smochine,migdale si multitudinea de fructe uscate care exista si care pe la noi nu prea am vazut |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 5:51 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Sundin a scris: | Tot ce stiu despre Maroc tine de mancare
Mancarea este absolut delicioasa si este diferita de ceea ce mancam noi, modul de preparare e total diferit, si complicat zic eu. Mancaruri traditionale :couscous, tajine, harira. Au si niste prajituri traditionale marocane din curmale smochine,migdale si multitudinea de fructe uscate care exista si care pe la noi nu prea am vazut |
Hmm , suna gustos. Insa nu am gasit nimic pe google despre mancarurile precizate de tine. Ai vreo reteta cumva , ca poate ma apuca vreo "nebunie" de moment si incerc sa gatesc o mancare dinasta exotica  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 8:20 am Titlul subiectului: |
|
|
|
O sa caut sa vad daca gasesc ceva ....
Eu am vazut acu cateva luni un documentar pe tvr2 , dar am prins doar partea de gastronomie  |
|
|
| Sus |
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
[quote="Sundin"]O sa caut sa vad daca gasesc ceva ....
Eu am vazut acu cateva luni un documentar pe tvr2 , dar am prins doar partea de gastronomie [/quote]
Nu iti fa probleme, sa vizitezi Marocul nu iti trebuie mii de euro. Prin combinatie de low costuri, poti ajunge la un zbor de 200 euro pana la Marrakech sau Casablanca (EasyJet, RyanAir, Jet4U si Air Arabia Maroc zboara in Maroc din locatii servite de low costurile din Romania) si acolo poti gasi hoteluri rezonabile la 30 - 40 euro dubla, chiar si mai putin. _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
Marrakech-Riad
Data înscrierii: 29/Iul/2010 Mesaje: 1 Locație: Marrakech, Maroc
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 1:16 pm Titlul subiectului: Maroc, Marrakech |
|
|
|
Am fost si eu de 2 ori in Maroc. De fapt ma ocup de rezervari pentru un riad in Marrakech. Riadul este situat in centrul orasului vechi numit Medina.
Marrakesh este un oras exotic, cu multe locuri si lucruri interesante de vazut. De asemenea oceanul e la 2 ore distanta, iar muntii atlas mai bine de o ora.
E o destinatie care merita vazuta macar odata in viata.
marrakech-riad.co.uk ofera discount de 20% pentru rezervari pe 2010, dar daca planuiti o vacanta in marrakech in iulie sau august, contactati-ma pentru a va oferi o oferta si mai buna. _________________ http://www.marrakech-riad.co.uk |
|
|
| Sus |
|
 |
stelutadobrescu61
Data înscrierii: 01/Sep/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost intr-un circuit in Thailanda cu sejur la Pattaya pentru care m-am inscris din ianuarie si am primit o reducere de 150 euro pentru inscriere din timp.
Imi doream de mult sa vad Bangkok-ul si faimoasa statuie de 3 m din aur a lui Buddha. Intradevar spectaculos!!!
Va recomand piata plutitoare si sa nu va fie frica sa incercati specialitatile lor. Eu am preferat sa merg cu o agentie cu care am mai mers si in alti ani pentru ca aveam siguranta ca daca intampinam probleme, cei de le Premier Tour le vor rezolva.
Spun asta pentru ca intr-o excursie anterioara tot cu premier-ul dar cu autocarul si destul de aproape de meleagurile noastre, am facut pana pe drum, si cei de la agentie au trimis foarte repede un alt autocar care sa ne preia. |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mar Iul 12, 2011 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Legat de Maroc, as avea o intrebare. A fost cineva in Tanger ( regiune din Maroc). In aceasta vara ajung in Mallaga, de unde am posibilitatea sa fac o excursie de-o zi in Tanger, si-as dori sa stiu daca se merita sau nu.
Am vazut cateva poze pe internet cu aceasta regiune si nu pare prea interesanta... _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 97 Locație: România
|
Trimis: Joi Iul 14, 2011 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Poti sa incerci doar ca sa vezi modul de viata si locurile , chiar daca nu te intampina cu cine stie ce obiective _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
paul_80 Turist
Data înscrierii: 14/Iul/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Iul 25, 2011 1:05 pm Titlul subiectului: Maroc - Orase Imperiale |
|
|
|
Oferta pentru Maroc am gasit pe site-ul agentiei Perfect Tour.
Itinerariu: Bucuresti - Casablanca - Rabat – Fez - Beni Mellal – Marrakech - Azemmour – El Jadida - Casablanca - Bucuresti.
Tariful este de la 674 euro pentru 7 nopti cazare cu mic dejun si cina, bilet de avio, intrari la din cadrul vizitelor prevazute in program.
Mai multe detalii gasiti aici:
http://www.perfect-tour.ro/maroc/maroc___orase_imperiale-2-prezentare.html |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 97 Locație: România
|
Trimis: Mar Iul 26, 2011 7:49 am Titlul subiectului: |
|