Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Maroc

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 8:51 pm    Titlul subiectului: Maroc Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti de Maroc, destinatie de vacanta? Mi se pare o alegere exotica Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 1:55 pm    Titlul subiectului: Re: Maroc Răspunde cu citat (quote)

cristianbluestar a scris:
Ce parere aveti de Maroc, destinatie de vacanta? Mi se pare o alegere exotica Very Happy

Da , si mie mi se pare Marocul destul de frumos , desi nu prea sunt amator al zonei aleia.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa zic , e interesanta zona. Preturile se duc undeva catre 1000 euro pentru un sejur. Cat despre alte detalii nu prea cunosc , dar poti folosii mereu batranul google.

Am gasit ceva interesant aici :
http://www.romaniantourism.ro/index.php?unde=vacante&tid=194593

Poate te tenteaza. Sa ne anunti daca alegi sa te duci in Maroc Very Happy
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fite...fite si iarasi fite. Ce ai putea vedea acolo si nu poti sa vezi mai aproape de Romania? Daca tii mortis, gasesti " locatii exotice " si in Europa, nu trebuie sa mergi pana in Maroc.
Si daca esti chiar asa fan al marocanilor,du te in Franta, pe la perifieriile Parisului si o sa i vezi " fara numar" ( vorba unui manelist )
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

darkstar_tfd a scris:
Nu stiu ce sa zic , e interesanta zona. Preturile se duc undeva catre 1000 euro pentru un sejur. Cat despre alte detalii nu prea cunosc , dar poti folosii mereu batranul google.

clar...personal o sa-mi indrept atentia catre alt sejur Laughing
Sundin
Turist

Data înscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot ce stiu despre Maroc tine de mancare Smile
Mancarea este absolut delicioasa si este diferita de ceea ce mancam noi, modul de preparare e total diferit, si complicat zic eu. Mancaruri traditionale :couscous, tajine, harira. Au si niste prajituri traditionale marocane din curmale smochine,migdale si multitudinea de fructe uscate care exista si care pe la noi nu prea am vazut
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 5:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sundin a scris:
Tot ce stiu despre Maroc tine de mancare Smile
Mancarea este absolut delicioasa si este diferita de ceea ce mancam noi, modul de preparare e total diferit, si complicat zic eu. Mancaruri traditionale :couscous, tajine, harira. Au si niste prajituri traditionale marocane din curmale smochine,migdale si multitudinea de fructe uscate care exista si care pe la noi nu prea am vazut

Hmm , suna gustos. Insa nu am gasit nimic pe google despre mancarurile precizate de tine. Ai vreo reteta cumva , ca poate ma apuca vreo "nebunie" de moment si incerc sa gatesc o mancare dinasta exotica Laughing
Sundin
Turist

Data înscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 8:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa caut sa vad daca gasesc ceva ....
Eu am vazut acu cateva luni un documentar pe tvr2 , dar am prins doar partea de gastronomie Very Happy
Sus
Imperator
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="Sundin"]O sa caut sa vad daca gasesc ceva ....
Eu am vazut acu cateva luni un documentar pe tvr2 , dar am prins doar partea de gastronomie Very Happy[/quote]
Nu iti fa probleme, sa vizitezi Marocul nu iti trebuie mii de euro. Prin combinatie de low costuri, poti ajunge la un zbor de 200 euro pana la Marrakech sau Casablanca (EasyJet, RyanAir, Jet4U si Air Arabia Maroc zboara in Maroc din locatii servite de low costurile din Romania) si acolo poti gasi hoteluri rezonabile la 30 - 40 euro dubla, chiar si mai putin.
Marrakech-Riad

Data înscrierii: 29/Iul/2010
Locație: Marrakech, Maroc

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 1:16 pm    Titlul subiectului: Maroc, Marrakech Răspunde cu citat (quote)

Am fost si eu de 2 ori in Maroc. De fapt ma ocup de rezervari pentru un riad in Marrakech. Riadul este situat in centrul orasului vechi numit Medina.

Marrakesh este un oras exotic, cu multe locuri si lucruri interesante de vazut. De asemenea oceanul e la 2 ore distanta, iar muntii atlas mai bine de o ora.

E o destinatie care merita vazuta macar odata in viata.

marrakech-riad.co.uk ofera discount de 20% pentru rezervari pe 2010, dar daca planuiti o vacanta in marrakech in iulie sau august, contactati-ma pentru a va oferi o oferta si mai buna.
stelutadobrescu61

Data înscrierii: 01/Sep/2010

MesajTrimis: Mie Sep 01, 2010 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost intr-un circuit in Thailanda cu sejur la Pattaya pentru care m-am inscris din ianuarie si am primit o reducere de 150 euro pentru inscriere din timp.
Imi doream de mult sa vad Bangkok-ul si faimoasa statuie de 3 m din aur a lui Buddha. Intradevar spectaculos!!!
Va recomand piata plutitoare si sa nu va fie frica sa incercati specialitatile lor. Eu am preferat sa merg cu o agentie cu care am mai mers si in alti ani pentru ca aveam siguranta ca daca intampinam probleme, cei de le Premier Tour le vor rezolva.
Spun asta pentru ca intr-o excursie anterioara tot cu premier-ul dar cu autocarul si destul de aproape de meleagurile noastre, am facut pana pe drum, si cei de la agentie au trimis foarte repede un alt autocar care sa ne preia.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2011 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Legat de Maroc, as avea o intrebare. A fost cineva in Tanger ( regiune din Maroc). In aceasta vara ajung in Mallaga, de unde am posibilitatea sa fac o excursie de-o zi in Tanger, si-as dori sa stiu daca se merita sau nu.
Am vazut cateva poze pe internet cu aceasta regiune si nu pare prea interesanta...
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Joi Iul 14, 2011 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa incerci doar ca sa vezi modul de viata si locurile , chiar daca nu te intampina cu cine stie ce obiective
paul_80
Turist

Data înscrierii: 14/Iul/2011

MesajTrimis: Lun Iul 25, 2011 1:05 pm    Titlul subiectului: Maroc - Orase Imperiale Răspunde cu citat (quote)

Oferta pentru Maroc am gasit pe site-ul agentiei Perfect Tour.

Itinerariu: Bucuresti - Casablanca - Rabat – Fez - Beni Mellal – Marrakech - Azemmour – El Jadida - Casablanca - Bucuresti.

Tariful este de la 674 euro pentru 7 nopti cazare cu mic dejun si cina, bilet de avio, intrari la din cadrul vizitelor prevazute in program.

Mai multe detalii gasiti aici:
http://www.perfect-tour.ro/maroc/maroc___orase_imperiale-2-prezentare.html
Sus
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mar Iul 26, 2011 7:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se mai gaseste oferta pentru Maroc si prin alte parti
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi vacante in maroc 5
Nu sunt mesaje noi sejur maroc 2