Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

MARMARIS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
artemisa24
Turist

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 7:21 am    Titlul subiectului: MARMARIS Răspunde cu citat (quote)

am deschis topicul acesta pentru ca am vazut ca nu prea s-a scris despre Marmaris. multumesc la toti cei care imi vor raspunde.

as vrea sa plec la vara in Marmaris. m-ar interesa un hotel la 3-4 * cu demipensiune doar (exclus all inclusive) aproape de centrul statiunii. imi puteti recomanda ceva? pentru cine a mai fost, cum este plaja in Marmaris si cum este apa. in unele locuri, am inteles ca este plina de pietre....nu am foarte multi bani pentru hoteluri de 5*gen AQUA (Icmeler), dar la un 4*m-as baga. mentionez ca ma gandesc la doua saptamani dar nu plec cu masina... Cool Cool Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
artemisa24
Turist

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cate se vede, nu a ajuns nimeni pana acolo.... Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum