| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
banatul.turistic Turist
Data înscrierii: 16/Iun/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Iun 16, 2010 10:44 am Titlul subiectului: Mancare specifica Deltei |
|
|
|
Am fost anul trecut la Sulina. Minunat din toate punctele de vedere. In una din zile am mancat la un restaurant de langa port o mancare pescareasca. La aceasta ni s-a servit mujdei. Un mujdei cum nu am mancat niciodata. Desi am cerut reteta nu am ascultat cu prea mare atentie ce mi se spune crezand ca vin acasa si gasesc pe undeva pe un forum acea reteta. Nu am gasit-o niciunde. Stie cineva cum se prepara acel mujdei????????? _________________ http://banatul-turistic.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
www.sejur-extern.ro
Data înscrierii: 22/Iun/2010 Mesaje: 3 Locație: Codlea Brasov
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
indiferent cum ai vrea sa il prepari nu cred ca are gustul de acolo...nici eu nu am mancat niciodata o mancare mai buna ca in delta.. _________________ http://www.sejur-extern.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Mar Sep 14, 2010 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Oh, da. peste, peste, peste.
Eu nu am rezistat sa mananc o saptamana mancarea specifica deltei si de a doua zi, seara, am cerut, piept de pui, ca mi se facuse greata deja. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
www.sejur-extern.ro
Data înscrierii: 22/Iun/2010 Mesaje: 3 Locație: Codlea Brasov
|
Trimis: Mar Sep 14, 2010 12:24 pm Titlul subiectului: mancare delta |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
miky_aurash Turist
Data înscrierii: 17/Iun/2011 Mesaje: 7 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 17, 2011 11:14 am Titlul subiectului: Re: Mancare specifica Deltei |
|
|
|
| banatul.turistic a scris: | | Am fost anul trecut la Sulina. Minunat din toate punctele de vedere. In una din zile am mancat la un restaurant de langa port o mancare pescareasca. La aceasta ni s-a servit mujdei. Un mujdei cum nu am mancat niciodata. Desi am cerut reteta nu am ascultat cu prea mare atentie ce mi se spune crezand ca vin acasa si gasesc pe undeva pe un forum acea reteta. Nu am gasit-o niciunde. Stie cineva cum se prepara acel mujdei????????? |
secretul consta in a pune foarte putin ulei si freci la el pana transpiri ) _________________ miky |
|
|
| Sus |
|
 |
deltarustic Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2011 Mesaje: 9 Locație: MAHMUDIA
|
Trimis: Mar Iun 28, 2011 9:23 pm Titlul subiectului: Re: Mancare specifica Deltei |
|
|
|
| banatul.turistic a scris: | | Am fost anul trecut la Sulina. Minunat din toate punctele de vedere. In una din zile am mancat la un restaurant de langa port o mancare pescareasca. La aceasta ni s-a servit mujdei. Un mujdei cum nu am mancat niciodata. Desi am cerut reteta nu am ascultat cu prea mare atentie ce mi se spune crezand ca vin acasa si gasesc pe undeva pe un forum acea reteta. Nu am gasit-o niciunde. Stie cineva cum se prepara acel mujdei????????? |
Vino in Mahmudia la pensiunea DELTA RUSTIC si vei putea vedea cum se gateste si vei servi un bors de peste delicios!!! cu tot cu mujdei.... www.deltarustic.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 7:29 am Titlul subiectului: Re: Mancare specifica Deltei |
|
|
|
| miky_aurash a scris: |
secretul consta in a pune foarte putin ulei si freci la el pana transpiri ) |
Atata efort doar pentru un mujdei? ) _________________ bilete avion anglia |
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Mar Noi 15, 2011 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Deci, sa mergem la Mahmudia sa mancam mujdei
Adevarul e ca pentru un bors de peste cu mujdei, merita !  |
|
|
| Sus |
|
 |
crinutz Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2012 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Feb 06, 2012 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
La Mahmudia am fost si eu, si tocmai mi-a venit apa in gura cand mi-am amintit ce specialitati am servit acolo, cu bors de peste o nebunie. Am servit saramura de scrumbie cu acest mujdei renumit, mi-au dat reteta dar ca acolo nu iese niciodata, nici borsul nici pestele la tava nimic Pestele nostru e luat din comert nu direct din Dunare. _________________ patuturi copii |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|