Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Mancare specifica Deltei

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
banatul.turistic
Turist

Data înscrierii: 16/Iun/2010

MesajTrimis: Mie Iun 16, 2010 10:44 am    Titlul subiectului: Mancare specifica Deltei Răspunde cu citat (quote)

Am fost anul trecut la Sulina. Minunat din toate punctele de vedere. In una din zile am mancat la un restaurant de langa port o mancare pescareasca. La aceasta ni s-a servit mujdei. Un mujdei cum nu am mancat niciodata. Desi am cerut reteta nu am ascultat cu prea mare atentie ce mi se spune crezand ca vin acasa si gasesc pe undeva pe un forum acea reteta. Nu am gasit-o niciunde. Stie cineva cum se prepara acel mujdei?????????
www.sejur-extern.ro

Data înscrierii: 22/Iun/2010
Locație: Codlea Brasov

MesajTrimis: Mie Sep 08, 2010 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

indiferent cum ai vrea sa il prepari nu cred ca are gustul de acolo...nici eu nu am mancat niciodata o mancare mai buna ca in delta..
matei_iurea
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Mar Sep 14, 2010 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oh, da. peste, peste, peste.
Eu nu am rezistat sa mananc o saptamana mancarea specifica deltei si de a doua zi, seara, am cerut, piept de pui, ca mi se facuse greata deja.
www.sejur-extern.ro

Data înscrierii: 22/Iun/2010
Locație: Codlea Brasov

MesajTrimis: Mar Sep 14, 2010 12:24 pm    Titlul subiectului: mancare delta Răspunde cu citat (quote)

Mare pacat!!!! As manca icre cu ceapa...pana mi s-ar face rau....
miky_aurash
Turist

Data înscrierii: 17/Iun/2011
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 17, 2011 11:14 am    Titlul subiectului: Re: Mancare specifica Deltei Răspunde cu citat (quote)

banatul.turistic a scris:
Am fost anul trecut la Sulina. Minunat din toate punctele de vedere. In una din zile am mancat la un restaurant de langa port o mancare pescareasca. La aceasta ni s-a servit mujdei. Un mujdei cum nu am mancat niciodata. Desi am cerut reteta nu am ascultat cu prea mare atentie ce mi se spune crezand ca vin acasa si gasesc pe undeva pe un forum acea reteta. Nu am gasit-o niciunde. Stie cineva cum se prepara acel mujdei?????????

secretul consta in a pune foarte putin ulei si freci la el pana transpiri Smile)
deltarustic
Turist

Data înscrierii: 25/Mai/2011
Locație: MAHMUDIA

MesajTrimis: Mar Iun 28, 2011 9:23 pm    Titlul subiectului: Re: Mancare specifica Deltei Răspunde cu citat (quote)

banatul.turistic a scris:

Vino in Mahmudia la pensiunea DELTA RUSTIC si vei putea vedea cum se gateste si vei servi un bors de peste delicios!!! cu tot cu mujdei.... www.deltarustic.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
adriana_s
Turist

Data înscrierii: 07/Sep/2011

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 7:29 am    Titlul subiectului: Re: Mancare specifica Deltei Răspunde cu citat (quote)

miky_aurash a scris:

secretul consta in a pune foarte putin ulei si freci la el pana transpiri Smile)

Atata efort doar pentru un mujdei? Smile)
sorin30
Turist

Data înscrierii: 15/Noi/2011

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2011 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci, sa mergem la Mahmudia sa mancam mujdei Very Happy
Adevarul e ca pentru un bors de peste cu mujdei, merita ! Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
crinutz
Turist

Data înscrierii: 06/Feb/2012

MesajTrimis: Lun Feb 06, 2012 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Mahmudia am fost si eu, si tocmai mi-a venit apa in gura cand mi-am amintit ce specialitati am servit acolo, cu bors de peste o nebunie. Am servit saramura de scrumbie cu acest mujdei renumit, mi-au dat reteta dar ca acolo nu iese niciodata, nici borsul nici pestele la tava nimic Smile Pestele nostru e luat din comert nu direct din Dunare.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare in Pensiunea 'Inima Deltei' - Mila 23 - Delta Dunarii 0
Nu sunt mesaje noi Ce luam cu noi in autocar de mancare? 16