Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Manastirile din Romania

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Madalina
VIP

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ruthless a scris:
Am vazut Manastirea Sf. Nicolae care este la intrarea in Predeal.

Unde mai precis in Predeal ca am fost si eu anu' acesta si nu am vazut-o . Am vazut-o doar pe aceea catolica...
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 7:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa cum am spus mai devreme , e la intrare in Predeal in dreapta pe un deal. Trebuie sa treci calea ferata , si o vezi...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mgacrist

Data înscrierii: 29/Ian/2008
Locație: Romania

MesajTrimis: Mar Ian 29, 2008 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intenționez să fac un tur al mănăstirilor din Moldova (RO) cu un grup de prieteni. As vrea să știu mai multe despre cazarile din zonă (hanuri, pensiuni, mănăstiri). Eventual sugestii.
Sus
Carinademedici

Data înscrierii: 29/Mar/2008

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2008 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa fac o mica excursie la manastirile din Moldova, ceva sfaturi in legatura cu trasee, locuri de cazare?!
Sus
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exista foarte multe pensiuni in zona...unele foarte dragute...depinde de gustul tau acum ce alegi
Sus
theslym
Turist

Data înscrierii: 07/Iun/2009
Locație: Targu-Jiu

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 8:54 pm    Titlul subiectului: www.judetulgorj.info - Portalul gorjului - Manastiri Gorj Răspunde cu citat (quote)

pe judetulgorj.info gasiti informatii despre manastirile din Gorj (10 la numar) , obiectivele turistice din Gorj, cazare, obiceiuri din Gorj, trasee turistice, etc.
judetulgorj.info/manastiri-judetul-gorj.html <= Linkul pentru a vedea lista manastirilor din judetul Gorj
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
adi_l59
Turist

Data înscrierii: 25/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Aug 07, 2009 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salba de manastiri din Moldova merita vizitate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
craciuninvest
Turist

Data înscrierii: 12/Aug/2009

MesajTrimis: Mie Aug 12, 2009 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu v-as recomanda sa mergeti sa vizitati manastirile de lemn din Maramures, o minunatie. Biserica din Poienile Izei are o pictura unica in lume, pictura cu draci in biserica, merita sa o vedeti, nu degeaba i se spune Voronet de Maramures
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Camping in Romania 15
Nu sunt mesaje noi Traseele din Romania 0