| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Sâm Aug 18, 2007 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| ruthless a scris: | | Am vazut Manastirea Sf. Nicolae care este la intrarea in Predeal. |
Unde mai precis in Predeal ca am fost si eu anu' acesta si nu am vazut-o . Am vazut-o doar pe aceea catolica... _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Aug 18, 2007 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Asa cum am spus mai devreme , e la intrare in Predeal in dreapta pe un deal. Trebuie sa treci calea ferata , si o vezi... |
|
|
| Sus |
|
 |
mgacrist
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 2 Locație: Romania
|
Trimis: Mar Ian 29, 2008 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Intenționez să fac un tur al mănăstirilor din Moldova (RO) cu un grup de prieteni. As vrea să știu mai multe despre cazarile din zonă (hanuri, pensiuni, mănăstiri). Eventual sugestii. |
|
|
| Sus |
|
 |
Carinademedici
Data înscrierii: 29/Mar/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Mar 29, 2008 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Vreau sa fac o mica excursie la manastirile din Moldova, ceva sfaturi in legatura cu trasee, locuri de cazare?! |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mie Feb 25, 2009 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
theslym Turist
Data înscrierii: 07/Iun/2009 Mesaje: 7 Locație: Targu-Jiu
|
Trimis: Dum Iun 07, 2009 8:54 pm Titlul subiectului: www.judetulgorj.info - Portalul gorjului - Manastiri Gorj |
|
|
|
pe judetulgorj.info gasiti informatii despre manastirile din Gorj (10 la numar) , obiectivele turistice din Gorj, cazare, obiceiuri din Gorj, trasee turistice, etc.
judetulgorj.info/manastiri-judetul-gorj.html <= Linkul pentru a vedea lista manastirilor din judetul Gorj |
|
|
| Sus |
|
 |
adi_l59 Turist
Data înscrierii: 25/Ian/2009 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Aug 07, 2009 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Salba de manastiri din Moldova merita vizitate! |
|
|
| Sus |
|
 |
craciuninvest Turist
Data înscrierii: 12/Aug/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Mie Aug 12, 2009 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu v-as recomanda sa mergeti sa vizitati manastirile de lemn din Maramures, o minunatie. Biserica din Poienile Izei are o pictura unica in lume, pictura cu draci in biserica, merita sa o vedeti, nu degeaba i se spune Voronet de Maramures |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|