| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 10:41 am Titlul subiectului: Magazine si restaurante romanesti in Cipru |
|
|
|
Asa cum spune si in titlu...Ce Magazine si restaurante romanesti pot gasi in Cipru?! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In Limassol am fost la restaurantul "Fog On The Tyne". De asemenea tot din Limassol iti pot recomanda o alimentara romaneasca in care poti gasi mici. Se numeste Michalakes. |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Supermarket-uri sau mini-marketuri sunt pe acolo ? |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In Limassol este supermarketul Saint Nektarios . Nu sunt produse romanesti insa poti gasi aici vinuri romanesti (Merlot si Cabernet). |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| ruthless a scris: | | In Limassol am fost la restaurantul "Fog On The Tyne". De asemenea tot din Limassol iti pot recomanda o alimentara romaneasca in care poti gasi mici. Se numeste Michalakes. |
Din pacate, macelarul roman de acolo s-a intors in Romania. Macelaria Michalakes a redevenit macelarie pur cipriota. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Pacat...De asemenea vis-a-vis de supermarket , exista o pizzerie Pizza Hut...Si asa cum citisem pe undeva pe forum , esti Pizza Hut addicted  |
|
|
| Sus |
|
 |
addana Turist
Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 12 Locație: Milano
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
|
De vre-un an, a fost deschis in Limassol un magazin romanesc care se chiama "Transilvania Market". Adresa este Enoseos 9B, Limassol (vis-a-vis de Mitropolia Limassol, aproape de portul vechi). |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|