| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Boogdi Turist
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 7:43 am Titlul subiectului: Magazine s irestaurante cu specific Asiatic |
|
|
|
Deci sunt un mare fan al mancarurilor asiatice ( curry Indian , Curry Thailandez , Pui Schezuan , Sushi ).
Datimi daca stiti nume de restaurante asiatice sau de magazine care vinde astfel de produse , ca eu nu sunt din Bucuresti , dar cu prima ocazie cu care trec prin Bucuresti am sa ma duc la acele magazine numa isa imi dati numele lor si paote si adresa![/quote] |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
banuiesc ca in orice mall poti gasi. in general, bucurestiu' e saturat de astfel de restaurante,asa ca nu ar trebui sa fie o problema asta. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| matei_iurea a scris: | | banuiesc ca in orice mall poti gasi. in general, bucurestiu' e saturat de astfel de restaurante,asa ca nu ar trebui sa fie o problema asta. |
Ups , gramatica....am gresit titlul!  |
|
|
| Sus |
|
 |
liviu76 Turist
Data înscrierii: 21/Mai/2009 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Mai 21, 2009 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu stiu un restaurant vietnamez pe la intersectia Mosilor cu Carol cred ca e pe strada "Iancu Capitanu" ; am fost acolo doar o data la pranz si am luat o supa. A fost asa-si-asa; nici localul nu e mare branza....
La thailandezi a fost mai bine, sunt pe Eminescu nu departe de romana.
Mancare chinezeasca am comandat online de la Wu Xing; indiferent de meniul comandat toate erau cam la fel...
Mai spuneti si voi ce stiti... |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|