Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Locuri putin aglomerate

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bashque

Data înscrierii: 18/Mai/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 18, 2009 7:41 pm    Titlul subiectului: Locuri putin aglomerate Răspunde cu citat (quote)

Salut tuturor,

Ceea ce eu si sotul meu ne dorim pentru concediul din vara este un loc la munte, suficient de retras incat sa nu ascult manelele celor veniti pentru un picnick de duminica, dar suficient de civilizat inca sa aiba un minim de confort necesar: apa calda, paturi bune, mancare rezonabila, preturi mici. De asemenea sa fie usor accesibil pentru doi pedestri, grasunei si fara foarte mult antrenament la mers pe jos.

Stiu ca cer conditii care nu se prea "pupa" intre ele, dar... daca stie cineva un astfel de loc... Astept cu mare interes recomandari!!!

bashque
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pisoiu Fericit

Data înscrierii: 29/Mai/2009

MesajTrimis: Vin Mai 29, 2009 3:21 pm    Titlul subiectului: Re: Locuri putin aglomerate Răspunde cu citat (quote)

bashque a scris:

Ceea ce eu si sotul meu ne dorim pentru concediul din vara este un loc la munte, suficient de retras incat sa nu ascult manelele celor veniti pentru un picnick de duminica, dar suficient de civilizat inca sa aiba un minim de confort necesar: apa calda, paturi bune, mancare rezonabila, preturi mici. De asemenea sa fie usor accesibil pentru doi pedestri, grasunei si fara foarte mult antrenament la mers pe jos.

Poi... Hotel Lainici ?! Pe Valea Jiului, cam 20 km la sud de Petrosani... Am stat acolo vreo 2 nopti, si nu s-a plans nimeni de vreo manea, din camera se auze Jiul (asa fain se aude). In rest, zona de haiducie, manastiri, schituri, scorpioni (am prins o data unu), si tot felul de alte 'atractii'.

Pret... poi nu ne-am plans, cand am mers noi, 70-90 RON pe camera ni s-a parut OK. Acu, io stiu, dupa cum da sefu salar la fiecare...

Altele... Padis, in Apuseni, dar io nu am stat la cabana, am fost cu cortul... dar locatia imi place, si daca treceti prin zona tre neaparat sa opriti la o cabanuta din aia sa mancati ceva placinte, ca tare bune le faceau localnicii de acolo... serios...

Ah, si in Apuseni, la Râmeți (nu remetea sau râmet) e un sat cu o manastire si io am stat la manastire, dar localitatea e excelenta si plina de vile si vilisoare.... si erau straini care faceau alpinism, de fapt, cred ca ar fi cazu sa va pun o poza a muntilor din spatele manastirii:
Sus
bashque

Data înscrierii: 18/Mai/2009

MesajTrimis: Dum Mai 31, 2009 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos... In sfarsit am primit si un raspuns...
Sus
de-weekend
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vf. Cozia, Manastirea Stanisoara pentru un weekend de liniste

http://de-weekend.blogspot.com/2009/07/calimanesti-manastirea-stanisoara-vf.html

mie mi-a placut foarte mult zona
aditza001cc
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Oct 13, 2009 10:59 am    Titlul subiectului: mergeti la olanesti Răspunde cu citat (quote)

pentru liniste, relaxare, odihna, preturi mici si tot ce va mai puteti dori mergeti la olanesti, detalii pe www.cazare-olanesti.org
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 07, 2010 9:33 am    Titlul subiectului: maramures Răspunde cu citat (quote)

nimic nu se compara cu peisajele parca desprinse din poveste ale maramuresului...sighetul marmatiei,sapanta(celebrul cimitir vesel de la sapanta),poienile izei,dealul hera,borsa, toate sunt zone superbe unde natura si-a desavarsit creeatiile ,indiferent de anotimp, ca e vara ca e iarna,maramuresul are mereu cu ce sa te surprinda.
Loc unde timpul a inghetat,totul se desfasoara parca cu incetinitorul.fapt de altfel firesc,intr-un loc asemenea;ce-i frumos trebuie sa se treaca greu
Oameni cu o intelepciune centenara te vor invata ca viata inseamna mai mult decat forfota cotidiana si goana dupa afirmare,totul consta in respect si teama pentru ce a lasat Dumnezeu pe plaiurile tarisoarei noastre
Obisnuiam sa merg in concedii in grecia,de regula platamonas,poalele muntelui Olimp,fiind un loc unde paradoxul debordeaza de frumusete; in dreapta marea se izbeste furioasa de stavilare iar in stanga ta se inalta impunator olimpul,resedinta maretului zeus.
nu am ce spune..grecia are zone de vis,unde ramai fermecat de ce a putut face natura si ce se intampla cand aceiasi natura nu este invadata cu violenta de grataragii manelari...insa nu as da nimic pe o excursie in maramures.
cine stie..poate cu maturizarea ,fiecare incepem sa cautam ce am ignorat in trecut:linistea si pacea,odihna si sa apreciem ce inainte ni se parea absurd
dddany_boy

Data înscrierii: 31/Ian/2010

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 10:20 am    Titlul subiectului: Re: Locuri putin aglomerate Răspunde cu citat (quote)

bashque a scris:
Salut tuturor,

Stiu ca cer conditii care nu se prea "pupa" intre ele, dar... daca stie cineva un astfel de loc... Astept cu mare interes recomandari!!!

bashque

asa cum spune si aditza001cc este frumos si liniste in olanesti, am stat cateva zile, dar si voineasa este o varianta mie mi-a placut zona.este liniste, nu prea exista aglomeratie, si se pot face si plimbari.de cazat eu atat am gasit... http://www.cazareturist.ro/valea_lotrului-cazare_voineasa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
hostelprahova

Data înscrierii: 09/Feb/2010
Locație: Banesti

MesajTrimis: Mar Feb 09, 2010 9:29 am    Titlul subiectului: Hostel***Agatha Christie Răspunde cu citat (quote)

Este locatia ideala pentru a petrece cateva zile departe de zgomotul orasului si al vecinilor, deoarece locatia este amplasata in mijlocul unei paduri de stejari, la 1 km de DN 1 in loc Banesti, Prahova.
Poti deasemenea sa iti organizezi si diferite evenimente private.[/img]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sapinto
Turist

Data înscrierii: 27/Feb/2010

MesajTrimis: Sâm Feb 27, 2010 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile
Sus
bigmandesign

Data înscrierii: 22/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un loc pe care daca il vedeti o data va face sa reveniti este statiunea Ranca din judetul Gorj. Statiunea se afla la 1600 metri altitudine si dispune de oferte de cazare incepand cu hoteluri si continuind cu pensiuni, vile si cabane. Conditii foarte bune, liniste, natura si munte cat vezi cu ochii.
cris23
Turist

Data înscrierii: 12/Mar/2010

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2010 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un loc interesant si unde se poate ajunge destul usor e cabana Diham, aproape de Busteni. Se poate ajunge doar la pas, asa ca manelele raman la vale. Din ce stiu eu e confortabil, iar drumul nu e dificil, dimpotriva, peisajul e foarte frumos, mai ales iarna.
Sus
banatul.turistic
Turist

Data înscrierii: 16/Iun/2010

MesajTrimis: Mie Iun 16, 2010 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un loc Minunat Cheile Tesnei
www.sejur-extern.ro

Data înscrierii: 22/Iun/2010
Locație: Codlea Brasov

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 9:28 am    Titlul subiectului: Eu as recomanda Cheile Gradistei din Moeciu sau Fundata Răspunde cu citat (quote)

E greu de discutat pe buget...pt ca pentru unii putin inseamna ceva...pentru altii altceva...dar ul loc extraordinar de frumos...mancare buna...destul de izolat...dar totusi un complex marisor este Cheile Gradistei Fundata sau Moeciu de jos.
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 28, 2010 5:27 am    Titlul subiectului: pentru un weekend la munte ... Răspunde cu citat (quote)

recomand cu caldura pentru un weekend reusit la munte statiunea Cheia ...imediat dupa manastirea cu acelasi nume se afla o zona superba cam la 160 de km de bucuresti inspre brasov (varianta de drum cheia-sacele-brasov)intre Cheia si Bradet este o zona perfecta pentru a campa ..in ideea in care vii pregatit cu un cort iar de vrei sa te cazezi..ai o oferta foarte vasta de pensiuni cabane etc
zona cum am mai spus este foarte frumoasa..ai posibilitatea sa vizitezi 2 manastiri :CHEIA si SUZANA foarte frumoase amandoua cu o istorie incarcata iar imprejurimile sunt parca rupte din povesti
foarte foarte multa verdeata,munti,parauri langa care sa pui paturica si un aer curat cum nu mai este in multe locuri...
recomand cu caldura acest loc...este un loc pe unde trec in fiecare weekend, de fiecare data cu aceiasi nerabdare sa ajung si sa ma bucur de frumusetile naturii...
oricare ar fi alegerea voastra...va doresc o vacanta cat mai placuta si sa va bucurati de minunatiile tarii noastre:)
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Locuri bune de pescuit 6
Nu sunt mesaje noi Locuri de munca in domeniu! 0
Nu sunt mesaje noi Locuri de cazare 5