| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Sâm Apr 25, 2009 10:44 pm Titlul subiectului: Locuri bune de pescuit |
|
|
|
Salut! M-ar interesa si pe mine sa aflu locatia iazurilor unde chiar ai ce pescui. Inca ceva, m-ar interesa in special cele de pe langa Bucuresti, si daca se poate, si tarifele pentru ziua de pescuit!
PS: eventual si niste sfaturi pentru un incepator ar fi ideal! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Depinde. La crap, la rapitor?
Cateva locatii ar fi iazurile de la Tancabesti, Branistea, Dambovita, la Belciugatele (am fost recent si nu e cine stie ce, iar ziua de pescuit e 20 de lei,dar nu te astepta la cine stie ce capturi.) _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si la Tancabesti nu o sa iti para rau daca te duci. Am vazut ceva pesti destul de mari prinsi acolo, iar ziua de pescuit era modica, in jurul a 50 de lei, daca nu ma insel.Oricum, e destul de aglomerat, si trebuie sa fii dis de dimineata acolo ca sa prinzi loc bun. _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Mar Apr 28, 2009 6:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|
LA Tancabesti chiar eu am prins un crap de 4 kile jumate. Am si poze cu cea mai mare captura din viata mea. Ce sa zic? mie mi s-a parut super locul si cand mai ajung in zona, am sa mai stau macar vreo 2 ore cu undita in balta.
cine stie? poate o mai pica ceva.  _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
goagacatalin Turist
Data înscrierii: 28/Mar/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: Dum Noi 15, 2009 6:22 pm Titlul subiectului: Stiuca |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
DragomirVali9 Turist
Data înscrierii: 18/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Vin Feb 18, 2011 5:45 pm Titlul subiectului: Pescuit |
|
|
|
Eu pescuies de obicei pe la Paulesti (Prahova zona DN1A) , un loc de aerisit , cu padure in zona in care te poti si relaxa. _________________ Vrei sa ajungi si tu in Barcelona ? Citeste aici mai multe despre atractiile turistice de acolo Atractii turistice Barcelona |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Mar Iul 12, 2011 12:19 pm Titlul subiectului: Re: Pescuit |
|
|
|
| DragomirVali9 a scris: | | Eu pescuies de obicei pe la Paulesti (Prahova zona DN1A) , un loc de aerisit , cu padure in zona in care te poti si relaxa. |
Ce taxe sunt? _________________
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|