Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Locuri bune de pescuit

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de weekend
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ingerii_patriei
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2009 10:44 pm    Titlul subiectului: Locuri bune de pescuit Răspunde cu citat (quote)

Salut! M-ar interesa si pe mine sa aflu locatia iazurilor unde chiar ai ce pescui. Inca ceva, m-ar interesa in special cele de pe langa Bucuresti, si daca se poate, si tarifele pentru ziua de pescuit!

PS: eventual si niste sfaturi pentru un incepator ar fi ideal!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 8:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde. La crap, la rapitor?
Cateva locatii ar fi iazurile de la Tancabesti, Branistea, Dambovita, la Belciugatele (am fost recent si nu e cine stie ce, iar ziua de pescuit e 20 de lei,dar nu te astepta la cine stie ce capturi.)
hot_diana_frumoasa
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si la Tancabesti nu o sa iti para rau daca te duci. Am vazut ceva pesti destul de mari prinsi acolo, iar ziua de pescuit era modica, in jurul a 50 de lei, daca nu ma insel.Oricum, e destul de aglomerat, si trebuie sa fii dis de dimineata acolo ca sa prinzi loc bun.
piatra_elfa
Turist

MesajTrimis: Mar Apr 28, 2009 6:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LA Tancabesti chiar eu am prins un crap de 4 kile jumate. Am si poze cu cea mai mare captura din viata mea. Ce sa zic? mie mi s-a parut super locul si cand mai ajung in zona, am sa mai stau macar vreo 2 ore cu undita in balta.
cine stie? poate o mai pica ceva. Laughing
goagacatalin
Turist

Data înscrierii: 28/Mar/2008

MesajTrimis: Dum Noi 15, 2009 6:22 pm    Titlul subiectului: Stiuca Răspunde cu citat (quote)

Barajul Paltinu din Valea Doftanei http://www.valeadoftanei.blogspot.com si te vei convinge ce peste poti prinde acolo.
DragomirVali9
Turist

Data înscrierii: 18/Feb/2011

MesajTrimis: Vin Feb 18, 2011 5:45 pm    Titlul subiectului: Pescuit Răspunde cu citat (quote)

Eu pescuies de obicei pe la Paulesti (Prahova zona DN1A) , un loc de aerisit , cu padure in zona in care te poti si relaxa.
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2011 12:19 pm    Titlul subiectului: Re: Pescuit Răspunde cu citat (quote)

DragomirVali9 a scris:
Eu pescuies de obicei pe la Paulesti (Prahova zona DN1A) , un loc de aerisit , cu padure in zona in care te poti si relaxa.

Ce taxe sunt?
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de weekend Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi E adevarat? Aur la preturi bune? 4
Nu sunt mesaje noi Cele mai bune oferte de rent a car!! 12
Nu sunt mesaje noi Cele mai bune locuri de team-building. 6