Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Litoralul romanesc sau litoralul bulgaresc?

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 7:12 pm    Titlul subiectului: Litoralul romanesc sau litoralul bulgaresc? Răspunde cu citat (quote)

Litoralul romanesc sau litoralul bulgaresc? Ce preferati?
Eu unul, mai patriot de fel, aleg tot litoralul romanesc unde, de bine de rau, am atatea amintiri si aventuri (de-o noapte sau nu).
voi?
invincibila_armada
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu m-as baza mai mult pe litoralul romanesc, mai ales daca, in prealabil mi-as fi ales un loc de cazare curat si cat se poate, mai ieftin.
Mai toata lumea cred ca s-a saturat de Costinesti si Mamaia, asa ca anul asta cred ca vor fi iar in voga Eforie Nord si sud.
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2009 10:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Litoralul romanesc...si aleg costinestiul ... am avzut ca s-au deschis cateva unitati de cazare dragute ... revin cu detalii dupa 1 mai o s aincerc Hotelul Costinesti Royal
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 7:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da pai eu am fost la Eforie Nord in fiecare an cand m-am dus si e chiar frumos , totul si paljele (incercati-o pe cea privata) , eu sincer nu am mai fost de 5 ani . Da si cand ma duc stau o luna ca am rude acolo!
Mamaia am vazut-o si nu imi place de loc , aglomerata , tixita de mizerii ( singurul lucru bun de acolo e Aqua-Magic care si ala e scump!)Jupiter , Venus nu am fost , Costinesti nu las alege niciodata deoarece daca ma duc la mare ma duc la relaxare nu sa ma distrez prin cluburi!

Deci in Bulgaria nu am fost niciodata si nici nu cred ca e mai frumos ca
in Romania dor ca romanii nu stiu sa isi promoveze atractiile turisitce ca avem cu gramezile ( muntii , manastiri , delata dunarii , stratiuni cu apa termala). Iar cum eu sunt un patriot as putea spune ca as Alege Romania!

Si daca vreti o statiune linistita , destul de curata si cu preturi acceptabile alegeti Eforie Nord ca merita! Va spun eu ca am mers ani la randul acolo
de la 4 ani pana la 9 in fiecare an , mergeti prin luna iunie ca sa nu fie chiar atat de cald ca in iulie cand vin valul acela de turistii si temperaturile ajung la epste 40 de grade celisus!
Sus
Boogdi
Turist

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 7:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

invincibila_armada a scris:
eu m-as baza mai mult pe litoralul romanesc, mai ales daca, in prealabil mi-as fi ales un loc de cazare curat si cat se poate, mai ieftin.
Mai toata lumea cred ca s-a saturat de Costinesti si Mamaia, asa ca anul asta cred ca vor fi iar in voga Eforie Nord si sud.

Da ai dreptate Eforie Nord e cea mai frumoasa statiune!
Sus
Boogdi
Turist

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 7:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ar fi sa fac un fel de top 3 la statiuni ar fi
1.Eforie Nord
2.Mangalia ( nu e chair o statiune dar imi place)
3.Eforie Sud
Sus
matei_iurea
Turist

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai stie cineva berbecul ala de la restaurantul ala din eforie?
Boogdi
Turist

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai stiu Eforie pe de rost dar nu imi amintesc de vre-un berbec , plss improspateaza-mi gandirea!
Sus
matei_iurea
Turist

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

era mai demult un berbec la un restaurant. era chiar marfa!
Boogdi
Turist

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 5:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine yo imi amintesc de un restaurant CERDI Oradea , unde era reducere la toate mancarurile pentru bihoreni iar eu cum sunt din Bihor , am platit mai putin Laughing !
Sus
saruman_vrajitorul
Turist

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 9:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si ce are de-a face sula (nu va ganditi la prostii, ma refer la instrumentul pantofarului) cu prefectura?
Off-topic!
Sus
Boogdi
Turist

MesajTrimis: Sâm Apr 18, 2009 6:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce tot zici acolo ca nu te inteleg! Question Exclamation
Sus
Fabius
Turist

Data înscrierii: 24/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Apr 24, 2009 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca locuiesc in italia, dar vacantele mi le petrec in ROmania in cea mai mare parte, in ultimii 5 ani am fost la mare si aici si in Romania, dar daca ar fi sa aleg, as alege Romania cred...
La fel cum se spune si in primul post, ceva sentimental....
PS: nu am mers niciodata in eforie si nu stiu berbecul Laughing
AlexCalator
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:31 am    Titlul subiectului: Romanesc 100% Răspunde cu citat (quote)

Litoralul nostru are cu ce se lauda:

http://vacanteromanesti.wordpress.com/2009/07/30/tichete-vacanta-constanta-turism-litoral-mamaia-costinesti-vama-veche-eforie-mangalia-neptun-olimp-venus-plaja-mare/
Sus
DragomirVali9
Turist

Data înscrierii: 18/Feb/2011

MesajTrimis: Sâm Feb 19, 2011 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Litoralul romanesc nu mai e ce era odata , plaje pline de turisti din toata lumea ,plaja curata ... localuri ..

Chiar daca suna prost recomand Bulgaria pentru ca poate oferii conditii mai bune in raport calitate/pret
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi credeti ca turismul romanesc va profita...? 4
Nu sunt mesaje noi Colaborare cu touroperator Bulgaresc 0
Nu sunt mesaje noi Hotel "Astoria" pe litoralul Bulgaresc 0
Nu sunt mesaje noi [ Chestionar ] Ce statiune (locatie) de pe litoralul romanesc ati alege? 31
Nu sunt mesaje noi De ce mai preferati litoralul romanesc? 1