| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 7:12 pm Titlul subiectului: Litoralul romanesc sau litoralul bulgaresc? |
|
|
|
Litoralul romanesc sau litoralul bulgaresc? Ce preferati?
Eu unul, mai patriot de fel, aleg tot litoralul romanesc unde, de bine de rau, am atatea amintiri si aventuri (de-o noapte sau nu).
voi? _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
eu m-as baza mai mult pe litoralul romanesc, mai ales daca, in prealabil mi-as fi ales un loc de cazare curat si cat se poate, mai ieftin.
Mai toata lumea cred ca s-a saturat de Costinesti si Mamaia, asa ca anul asta cred ca vor fi iar in voga Eforie Nord si sud. _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 7:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da pai eu am fost la Eforie Nord in fiecare an cand m-am dus si e chiar frumos , totul si paljele (incercati-o pe cea privata) , eu sincer nu am mai fost de 5 ani . Da si cand ma duc stau o luna ca am rude acolo!
Mamaia am vazut-o si nu imi place de loc , aglomerata , tixita de mizerii ( singurul lucru bun de acolo e Aqua-Magic care si ala e scump!)Jupiter , Venus nu am fost , Costinesti nu las alege niciodata deoarece daca ma duc la mare ma duc la relaxare nu sa ma distrez prin cluburi!
Deci in Bulgaria nu am fost niciodata si nici nu cred ca e mai frumos ca
in Romania dor ca romanii nu stiu sa isi promoveze atractiile turisitce ca avem cu gramezile ( muntii , manastiri , delata dunarii , stratiuni cu apa termala). Iar cum eu sunt un patriot as putea spune ca as Alege Romania!
Si daca vreti o statiune linistita , destul de curata si cu preturi acceptabile alegeti Eforie Nord ca merita! Va spun eu ca am mers ani la randul acolo
de la 4 ani pana la 9 in fiecare an , mergeti prin luna iunie ca sa nu fie chiar atat de cald ca in iulie cand vin valul acela de turistii si temperaturile ajung la epste 40 de grade celisus! |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 7:37 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| invincibila_armada a scris: | eu m-as baza mai mult pe litoralul romanesc, mai ales daca, in prealabil mi-as fi ales un loc de cazare curat si cat se poate, mai ieftin.
Mai toata lumea cred ca s-a saturat de Costinesti si Mamaia, asa ca anul asta cred ca vor fi iar in voga Eforie Nord si sud. |
Da ai dreptate Eforie Nord e cea mai frumoasa statiune! |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 7:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca ar fi sa fac un fel de top 3 la statiuni ar fi
1.Eforie Nord
2.Mangalia ( nu e chair o statiune dar imi place)
3.Eforie Sud |
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
mai stie cineva berbecul ala de la restaurantul ala din eforie? _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mai stiu Eforie pe de rost dar nu imi amintesc de vre-un berbec , plss improspateaza-mi gandirea! |
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
era mai demult un berbec la un restaurant. era chiar marfa! _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
|
Trimis: Vin Apr 17, 2009 5:03 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine yo imi amintesc de un restaurant CERDI Oradea , unde era reducere la toate mancarurile pentru bihoreni iar eu cum sunt din Bihor , am platit mai putin ! |
|
|
| Sus |
|
 |
saruman_vrajitorul Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Apr 17, 2009 9:33 am Titlul subiectului: |
|
|
|
si ce are de-a face sula (nu va ganditi la prostii, ma refer la instrumentul pantofarului) cu prefectura?
Off-topic! |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
|
Trimis: Sâm Apr 18, 2009 6:35 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ce tot zici acolo ca nu te inteleg!  |
|
|
| Sus |
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin Apr 24, 2009 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Avand in vedere ca locuiesc in italia, dar vacantele mi le petrec in ROmania in cea mai mare parte, in ultimii 5 ani am fost la mare si aici si in Romania, dar daca ar fi sa aleg, as alege Romania cred...
La fel cum se spune si in primul post, ceva sentimental....
PS: nu am mers niciodata in eforie si nu stiu berbecul  _________________ 1 Mai | agentii de turism | Afaceri | Muzica | Dictionar |
|
|
| Sus |
|
 |
AlexCalator Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Sep 14, 2009 9:31 am Titlul subiectului: Romanesc 100% |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
DragomirVali9 Turist
Data înscrierii: 18/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Sâm Feb 19, 2011 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Litoralul romanesc nu mai e ce era odata , plaje pline de turisti din toata lumea ,plaja curata ... localuri ..
Chiar daca suna prost recomand Bulgaria pentru ca poate oferii conditii mai bune in raport calitate/pret _________________ Vrei sa ajungi si tu in Barcelona ? Citeste aici mai multe despre atractiile turistice de acolo Atractii turistice Barcelona |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|