Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

litoral bulgaria

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
serendipity
Turist

Data înscrierii: 06/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 5:06 pm    Titlul subiectului: litoral bulgaria Răspunde cu citat (quote)

Ce stiti despre conditiile pe care ni le ofera litoralul din bulgaria?Cat sunt de diferite fata de cele ale litoralului romanesc?
Dianora
Turist

Data înscrierii: 07/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te referi la zonele extrem de populate sau cele mai linistite? Pentru cele mai linistite pot oferi eu pareri si poze. Very Happy
giony

Data înscrierii: 13/Feb/2009
Locație: constanta

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 1:01 pm    Titlul subiectului: Re: litoral bulgaria Răspunde cu citat (quote)

serendipity a scris:
Ce stiti despre conditiile pe care ni le ofera litoralul din bulgaria?Cat sunt de diferite fata de cele ale litoralului romanesc?
sunt mult mai bune decat la noi, probabil se datoreaza si faptului ca acolo au investit foarte mult firme nemtesti; unde mai pui ca si tarife sunt mai mici ca la noi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
serendipity
Turist

Data înscrierii: 06/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dianora a scris:
Te referi la zonele extrem de populate sau cele mai linistite? Pentru cele mai linistite pot oferi eu pareri si poze. Very Happy

Nu conteaza ce zone,poti sa ne oferi pareri si poze,ca nu ne suparam
Xtour

Data înscrierii: 16/Mar/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 2:33 pm    Titlul subiectului: Ce ofera litoralul bulgaresc .....!? Răspunde cu citat (quote)

Acum 1 an de zile imi puneam aceasta intrebare si ma gandeam ca e aceeasi mare aceeasi clima si oameni mult mai saraci ca noi asa ca nu eram deloc ingrijorata ca ar putea fi mai bine decat la noi , chiar am plecat destul de sceptica in privinta lor .
De la Russe pana la Varna drumul destul de relaxant si nu ff aglomerat , noroc ca stiu putin rusa si am putut citi indicatoarele catre Nisipurile de aur unde trebuia sa ne cazam . Ajungand in statiune ne-am cazat la un hotel de 3 * Perla care intr-adevar avea 3 stele ( poate la noi il faceau de 4 * ) unde am gasit camere pline de lumina si viata . Fiind situat pe al 3 -lea rand aveai o panorama cu toata statiunea plina de parcuri . Spre seara ne-am indreptat spre plaja ( asta se intampla in mai ) unde am avut marea surprindere pe faleza sa intalnesc ff multi turisti pentru aceea perioada , multa animatie atat la restaurantele de pe plaja cat si la baruri . Plaja arata incredibil fiecare sezlong in linie cu umbrelele aveai chiar si o masuta cu scrumiera , totul era pregatit pentru a doua zi de plaja .
Pot sa va spun ca am petrecut pana pe la 4 dimineata intr-un bar cu karaoke alaturi de nemti , suedezi si suedeze Smile si m-am distrat ff bine .
A doua zi plaja impecabila oameni civilizati apa ff curata ( asta pentru ca ei s-au gandit sa puna multe plase in larg sa nu ajunga algele spre mal ) ce sa va mai spun mi-au demontat parerea mea proasta despre bulgari si mi-au demonstrat ca stiu sa isi vanda turismul cu aceea orientare catre client . Merita mers in Nisipuri sa te distrezi sa vizitezi si neaparat sa mananci coaste la chinezesc .

Sper sa ajungeti si sa va distrati la fel de bine ca si mine !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Anunț: Litoral 2008 2
Nu sunt mesaje noi TRANSPORT AUTOCAR LITORAL BULGARIA 3
Nu sunt mesaje noi harta litoral Bulgaria 2