| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
serendipity Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 5:06 pm Titlul subiectului: litoral bulgaria |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Dianora Turist
Data înscrierii: 07/Feb/2009 Mesaje: 24 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Te referi la zonele extrem de populate sau cele mai linistite? Pentru cele mai linistite pot oferi eu pareri si poze.  _________________ http://dj-dia.blogspot.com/ - blog de turism si altele |
|
|
| Sus |
|
 |
giony
Data înscrierii: 13/Feb/2009 Mesaje: 1 Locație: constanta
|
Trimis: Vin Feb 13, 2009 1:01 pm Titlul subiectului: Re: litoral bulgaria |
|
|
|
| serendipity a scris: | | Ce stiti despre conditiile pe care ni le ofera litoralul din bulgaria?Cat sunt de diferite fata de cele ale litoralului romanesc? | sunt mult mai bune decat la noi, probabil se datoreaza si faptului ca acolo au investit foarte mult firme nemtesti; unde mai pui ca si tarife sunt mai mici ca la noi |
|
|
| Sus |
|
 |
serendipity Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Dianora a scris: | Te referi la zonele extrem de populate sau cele mai linistite? Pentru cele mai linistite pot oferi eu pareri si poze.  |
Nu conteaza ce zone,poti sa ne oferi pareri si poze,ca nu ne suparam _________________ used cars for sale::hotel timisoara::lpg timisoara::piese auto:: |
|
|
| Sus |
|
 |
Xtour
Data înscrierii: 16/Mar/2009 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 2:33 pm Titlul subiectului: Ce ofera litoralul bulgaresc .....!? |
|
|
|
Acum 1 an de zile imi puneam aceasta intrebare si ma gandeam ca e aceeasi mare aceeasi clima si oameni mult mai saraci ca noi asa ca nu eram deloc ingrijorata ca ar putea fi mai bine decat la noi , chiar am plecat destul de sceptica in privinta lor .
De la Russe pana la Varna drumul destul de relaxant si nu ff aglomerat , noroc ca stiu putin rusa si am putut citi indicatoarele catre Nisipurile de aur unde trebuia sa ne cazam . Ajungand in statiune ne-am cazat la un hotel de 3 * Perla care intr-adevar avea 3 stele ( poate la noi il faceau de 4 * ) unde am gasit camere pline de lumina si viata . Fiind situat pe al 3 -lea rand aveai o panorama cu toata statiunea plina de parcuri . Spre seara ne-am indreptat spre plaja ( asta se intampla in mai ) unde am avut marea surprindere pe faleza sa intalnesc ff multi turisti pentru aceea perioada , multa animatie atat la restaurantele de pe plaja cat si la baruri . Plaja arata incredibil fiecare sezlong in linie cu umbrelele aveai chiar si o masuta cu scrumiera , totul era pregatit pentru a doua zi de plaja .
Pot sa va spun ca am petrecut pana pe la 4 dimineata intr-un bar cu karaoke alaturi de nemti , suedezi si suedeze si m-am distrat ff bine .
A doua zi plaja impecabila oameni civilizati apa ff curata ( asta pentru ca ei s-au gandit sa puna multe plase in larg sa nu ajunga algele spre mal ) ce sa va mai spun mi-au demontat parerea mea proasta despre bulgari si mi-au demonstrat ca stiu sa isi vanda turismul cu aceea orientare catre client . Merita mers in Nisipuri sa te distrezi sa vizitezi si neaparat sa mananci coaste la chinezesc .
Sper sa ajungeti si sa va distrati la fel de bine ca si mine ! _________________ Luminita
www.xtour.ro
luminita.tutulan@xtour.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|