| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Razvan Chiruta
Data înscrierii: 30/Aug/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 1:35 pm Titlul subiectului: Lista neagra turisti |
|
|
|
Buna ziua!
Numele meu este Razvan Chiruta, reporter la cotidianul Romania libera. Intr-o stire tv, un operator de turism a declarat ca exista o "lista neagra" a turistilor circotasi. Prin asta, tipul respectiv - al carui nume, din pacate, nu il mai retin - intelegea o lista cu turisti care se pling intentionat de calitatea excursiilor cumparate, cu scopul de a obtine banii inapoi.
Am intrebat, pe cale oficiala, daca exista o astfel de lista neagra (cine o face, cine ajunge pe ea, cum iese, de ce?) dar mi s-a spus ca oficial nu se cunoaste asa ceva.
De aceea, va solicit ajutorul vostru. Ati auzit de o asemenea "lista neagra"?
Va multumesc!
Aveti aici si ultimul articol pe care l-am scris in Romania libera: http://www.romanialibera.ro/a104457/caini-rapiti-pentru-rascumparare.html |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
lauraemilia Turist
Data înscrierii: 31/Iul/2007 Mesaje: 16 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 09, 2007 5:36 pm Titlul subiectului: Lista neagra turisti |
|
|
|
Exista turisti care s-au obisnuit sa calatoreasca intotdeauna folosind serviciile unei singure agentii, din diverse motive. Evident ei ajung la un moment dat sa fie cunoscuti de catre agentii care le fac rezervari, acestia reusind sa le cunoasca preferintele sau chiar "ciudateniile". Nu cred ca exista "o lista neagra" insa cu siguranta fiecare agentie are clienti multumiti si clienti nemultumiti. Si e normal. E ca in viata. Unii oameni sunt mai usor de multumit decat altii. |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sincer sa fiu nu am auzit de o "lista neagra" sau de "cu turisti care se pling intentionat de calitatea excursiilor cumparate, cu scopul de a obtine banii inapoi" |
|
|
| Sus |
|
 |
lauraemilia Turist
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 2:09 pm Titlul subiectului: lista neagra |
|
|
|
In general agentiile de turism nu dau banii inapoi turistilor nemultumiti decat daca acestia fac dovada ca NU au beneficiat de serviciile respective. |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
La agentia unde esti manager , ti s-a intamplat sa vina turisti nemultumiti si sa ceara banii inapoi ?  |
|
|
| Sus |
|
 |
lauraemilia Turist
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 7:41 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Alice a scris: | La agentia unde esti manager , ti s-a intamplat sa vina turisti nemultumiti si sa ceara banii inapoi ?  |
Agentia la care lucrez eu nu e foarte mare si avem in general clienti corporate
care stiu unde se duc asa ca probabilitatea ca ei sa fie nemultumiti e destul de mica. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|