Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Lista neagra turisti

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Razvan Chiruta

Data înscrierii: 30/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Lista neagra turisti Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua!

Numele meu este Razvan Chiruta, reporter la cotidianul Romania libera. Intr-o stire tv, un operator de turism a declarat ca exista o "lista neagra" a turistilor circotasi. Prin asta, tipul respectiv - al carui nume, din pacate, nu il mai retin - intelegea o lista cu turisti care se pling intentionat de calitatea excursiilor cumparate, cu scopul de a obtine banii inapoi.
Am intrebat, pe cale oficiala, daca exista o astfel de lista neagra (cine o face, cine ajunge pe ea, cum iese, de ce?) dar mi s-a spus ca oficial nu se cunoaste asa ceva.

De aceea, va solicit ajutorul vostru. Ati auzit de o asemenea "lista neagra"?

Va multumesc!

Aveti aici si ultimul articol pe care l-am scris in Romania libera: http://www.romanialibera.ro/a104457/caini-rapiti-pentru-rascumparare.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
lauraemilia
Turist

Data înscrierii: 31/Iul/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 5:36 pm    Titlul subiectului: Lista neagra turisti Răspunde cu citat (quote)

Exista turisti care s-au obisnuit sa calatoreasca intotdeauna folosind serviciile unei singure agentii, din diverse motive. Evident ei ajung la un moment dat sa fie cunoscuti de catre agentii care le fac rezervari, acestia reusind sa le cunoasca preferintele sau chiar "ciudateniile". Nu cred ca exista "o lista neagra" insa cu siguranta fiecare agentie are clienti multumiti si clienti nemultumiti. Si e normal. E ca in viata. Unii oameni sunt mai usor de multumit decat altii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer sa fiu nu am auzit de o "lista neagra" sau de "cu turisti care se pling intentionat de calitatea excursiilor cumparate, cu scopul de a obtine banii inapoi"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lauraemilia
Turist

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 2:09 pm    Titlul subiectului: lista neagra Răspunde cu citat (quote)

In general agentiile de turism nu dau banii inapoi turistilor nemultumiti decat daca acestia fac dovada ca NU au beneficiat de serviciile respective.
Sus
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La agentia unde esti manager , ti s-a intamplat sa vina turisti nemultumiti si sa ceara banii inapoi ? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lauraemilia
Turist

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 7:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
La agentia unde esti manager , ti s-a intamplat sa vina turisti nemultumiti si sa ceara banii inapoi ? Rolling Eyes

Agentia la care lucrez eu nu e foarte mare si avem in general clienti corporate
care stiu unde se duc asa ca probabilitatea ca ei sa fie nemultumiti e destul de mica.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Portal de cazare www.cazare-turisti.ro 0
Nu sunt mesaje noi Biserica Neagra , Brasov 6
Nu sunt mesaje noi capra neagra 0