| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
none Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 166 Locație: In inima ei...
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 10:17 am Titlul subiectului: La ski...in Austria |
|
|
|
Ce statiune din Austria pentru ski imi recomandati ?
Unde ati fost in anii precedenti si v-a placut ? _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am fost anul trecut in Wagrain-Flachau , si iti recomand si tie aceasta statiune. E superba pentru Ski. _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu , nu am mai fost pana acum la ski in Austria. Anul asta, pe 20 decembrie , ne-am decis sa mergem in Gastein. _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| bogdan78 a scris: | | Eu , nu am mai fost pana acum la ski in Austria. Anul asta, pe 20 decembrie , ne-am decis sa mergem in Gastein. |
Astept cu interes sa te intorci cu impresii , deoarece si eu impreuna cu iubitul meu ne vom duce in ianuarie acolo... |
|
|
| Sus |
|
 |
thassos Turist
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 13 Locație: In buricu' tzarii
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
nici eu nu am mai fost pana acum in Austria, anul asta voi merge in perioada Revelionului in zona Kaprun-Zell am See. Din cate informatii am gasit documentandu-ma, e o zona cu potential de schi foarte mare si variat, partii de toate gradele de dificultate, si ce mi s-a paut cel mai tare, multe partii usoare chiar pe ghetarul Kitzsteinhorn. (http://www.kitzsteinhorn.at/).
daca a fost cineva in zona asta, il rog sa imi dea si mie ceva amanunte, daca sunt chestii pe care ar trebui sa le stiu inainte de a ajunge acolo. |
|
|
| Sus |
|
 |
Lucian Cluj Turist
Data înscrierii: 18/Aug/2007 Mesaje: 9 Locație: cluj
|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 5:09 pm Titlul subiectului: depinde |
|
|
|
Depinde foarte mult de ce intelegeti prin vacanta la ski! Pentru partii bune si multe - Zillertal, Pentru atmosfera si distractie gen Grecia - Kaprun, Zell am See, Pentru super fite (cluburi, DJ, shoping) si ski de calitate gen Ibiza - Ischgl si Solden, Pentru o atmosfera super aristocrata gen Monte Carlo - Kitzbuhel |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|