Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

La ski...in Austria

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
none
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: In inima ei...

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 10:17 am    Titlul subiectului: La ski...in Austria Răspunde cu citat (quote)

Ce statiune din Austria pentru ski imi recomandati ?
Unde ati fost in anii precedenti si v-a placut ?
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am fost anul trecut in Wagrain-Flachau , si iti recomand si tie aceasta statiune. E superba pentru Ski.
bogdan78
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu , nu am mai fost pana acum la ski in Austria. Anul asta, pe 20 decembrie , ne-am decis sa mergem in Gastein.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 10:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bogdan78 a scris:
Eu , nu am mai fost pana acum la ski in Austria. Anul asta, pe 20 decembrie , ne-am decis sa mergem in Gastein.

Astept cu interes sa te intorci cu impresii , deoarece si eu impreuna cu iubitul meu ne vom duce in ianuarie acolo...
Sus
thassos
Turist

Data înscrierii: 21/Sep/2007
Locație: In buricu' tzarii

MesajTrimis: Mie Oct 24, 2007 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nici eu nu am mai fost pana acum in Austria, anul asta voi merge in perioada Revelionului in zona Kaprun-Zell am See. Din cate informatii am gasit documentandu-ma, e o zona cu potential de schi foarte mare si variat, partii de toate gradele de dificultate, si ce mi s-a paut cel mai tare, multe partii usoare chiar pe ghetarul Kitzsteinhorn. (http://www.kitzsteinhorn.at/).

daca a fost cineva in zona asta, il rog sa imi dea si mie ceva amanunte, daca sunt chestii pe care ar trebui sa le stiu inainte de a ajunge acolo.
Sus
Lucian Cluj
Turist

Data înscrierii: 18/Aug/2007
Locație: cluj

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 5:09 pm    Titlul subiectului: depinde Răspunde cu citat (quote)

Depinde foarte mult de ce intelegeti prin vacanta la ski! Pentru partii bune si multe - Zillertal, Pentru atmosfera si distractie gen Grecia - Kaprun, Zell am See, Pentru super fite (cluburi, DJ, shoping) si ski de calitate gen Ibiza - Ischgl si Solden, Pentru o atmosfera super aristocrata gen Monte Carlo - Kitzbuhel
Sus
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 08, 2007 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si cam care sunt preturile ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Galtur - Austria 4
Nu sunt mesaje noi Austria , Parndorf 13
Nu sunt mesaje noi Revelion Austria 0