| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:36 am Titlul subiectului: La Predeal , Cabana trei brazi |
|
|
|
Aici obisnuiam sa imi petrec o parte din concediu vara. Insa de vreo 3-4 ani nu am mai fost la aceasta cabana , respectiv acea zona. Am inteles ca s-au schimbat multe lucruri in acesta zona. Ma puteti ajuta cu cateva informatii ?! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost eu vara trecuta prin acea zona , si iti pot spune ca s-au construit multe vile de vacanta , hoteluri de 4 stele si multe altele in constructie. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Bun , dar despre Cabana 3 Brazi ce imi poti spune. S-au marit preturile la cazare sau nu ai fost cazata acolo ? |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:45 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu. Nu am fost cazata acolo. M-am cazat la Cabana Secui (cred ca o stii ca este la 15 min de mers pe jos de Cabana Trei Brazi) . Despre Cabana 3 Brazi iti pot spune ca nu au renovat-o deloc ( cel putin exterior...) |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da sigur ca o stiu. Ultima oara cand am fost, tin minte ca am baut 2 beri cu prietenii acolo . Initial vroiam sa ne si cazam acolo , dar nu mai erau locuri libere. Este destul de mica, si eu cand vin la munte nu vin singur , ci cu prietenii. Ca sa avem loc ,cred ar trebui sa o inchiriem pe toata. |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:51 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Oricum anul acesta am o presimtire ca o sa renunti la Cabana 3Brazi. S-au construit o multime de alte vile si hoteluri in drum spre Cabana 3 Brazi. ( pe acei 5 km din Predeal la Cabana 3 Brazi) |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cunosc si eu aceasta zona . Tin mine ca vis-a-vis de Cabana 3Brazi este si un loc de camping cu corturile , unde erau foarte multi oameni cand am fost eu. ( pe la jumatatea lui iulie , anul trecut) |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Acum 3-4 ani poate nu aveai atatea alternative, dar acum...chiar ai de unde alege si poate Cabana 3 Brazi nu o sa ti se mai para varianta ideala. |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da , cu siguranta ca nu se va mai caza acolo . O sa fie placut surprins de ce va vedea in drumul ( de 5 km) spre Cabana 3Brazi. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|