Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

La Predeal , Cabana trei brazi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 8:36 am    Titlul subiectului: La Predeal , Cabana trei brazi Răspunde cu citat (quote)

Aici obisnuiam sa imi petrec o parte din concediu vara. Insa de vreo 3-4 ani nu am mai fost la aceasta cabana , respectiv acea zona. Am inteles ca s-au schimbat multe lucruri in acesta zona. Ma puteti ajuta cu cateva informatii ?!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost eu vara trecuta prin acea zona , si iti pot spune ca s-au construit multe vile de vacanta , hoteluri de 4 stele si multe altele in constructie.
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 8:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun , dar despre Cabana 3 Brazi ce imi poti spune. S-au marit preturile la cazare sau nu ai fost cazata acolo ?
Sus
Alice
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 8:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu. Nu am fost cazata acolo. M-am cazat la Cabana Secui (cred ca o stii ca este la 15 min de mers pe jos de Cabana Trei Brazi) . Despre Cabana 3 Brazi iti pot spune ca nu au renovat-o deloc ( cel putin exterior...)
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da sigur ca o stiu. Ultima oara cand am fost, tin minte ca am baut 2 beri cu prietenii acolo . Initial vroiam sa ne si cazam acolo , dar nu mai erau locuri libere. Este destul de mica, si eu cand vin la munte nu vin singur , ci cu prietenii. Ca sa avem loc ,cred ar trebui sa o inchiriem pe toata.
Sus
Alice
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 8:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum anul acesta am o presimtire ca o sa renunti la Cabana 3Brazi. S-au construit o multime de alte vile si hoteluri in drum spre Cabana 3 Brazi. ( pe acei 5 km din Predeal la Cabana 3 Brazi)
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 8:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cunosc si eu aceasta zona . Tin mine ca vis-a-vis de Cabana 3Brazi este si un loc de camping cu corturile , unde erau foarte multi oameni cand am fost eu. ( pe la jumatatea lui iulie , anul trecut)
Sus
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 9:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum 3-4 ani poate nu aveai atatea alternative, dar acum...chiar ai de unde alege si poate Cabana 3 Brazi nu o sa ti se mai para varianta ideala.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , cu siguranta ca nu se va mai caza acolo . O sa fie placut surprins de ce va vedea in drumul ( de 5 km) spre Cabana 3Brazi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare in Predeal ? 9
Nu sunt mesaje noi trasee Predeal 5
Nu sunt mesaje noi Predeal - Mountain bike 4