| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 6:11 pm Titlul subiectului: La mare ....dar unde ? |
|
|
|
Ma gandeam sa plec cateva zile ..un weekend la mare ...la noi la mare
Unde mi-ati recomanda sa ma duc ? Ce statiune e mai animata acum ? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Poi...depinde: de buget, cu cine te duci, de felul tau de a fi. As sugera Costinestiul, imi pare destul de animata si tinereasca + este accesibila dpdv financiar..parerea mea |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Dupa cum a precizat si persoana care a postat inaintea mea , conteaza foarte mult bugetul si ceea ce vrei sa faci cu vacanta ta. Pot sa spun ca am fost in Costinesti si e destul de frumos , o statiune mica dar frumoasa.
Ar mai fii Mamaia , dar preturile la terase sunt piperate . IN rest statiunea e super okay , doar ca uneori e mai aglomerata decat restul.
Iti urez bafta in gasirea locatiei perfecte si concediu placut  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 6:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|
eu m-as duce in Costinesti pentru un eek end.Atmosfera este tinereasca, multe fete frumoase, bere din belsug pe bani putini, deci Costinestiul este o alegere exceleenta pentru un week end. |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Deci as alege clar Mamaia , e aglomerata si scumpa dar daca ai banii , mergi acolo este super. Fete frumoase ( ca de altfel pe tot litoralul...) , o multime de terase si locuri unde poti sa te distrezi seara. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| derek a scris: | | Deci as alege clar Mamaia , e aglomerata si scumpa dar daca ai banii , mergi acolo este super. Fete frumoase ( ca de altfel pe tot litoralul...) , o multime de terase si locuri unde poti sa te distrezi seara. |
Si eu tot Mamaia o sa aleg acest an. Cunosti cumva un hotel in apropiere club Megalos ? |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Hotel Flora este in zona pe care o doresti tu. |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da , Hotel Flora sau Hotel Doina sunt in aceea zona. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Dintre aceste 2 hoteluri pe care mi l-ati recomanda? |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu sincera sa fiu ti-as recomanda cu mare caldura Hotel Flora. Mai multe amanunte despre hotel Flora poti afla aici. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu zic Hotelul Doina, daca astea ar fi variantele tale. Niste prieteni au venit foarte multumiti dupa in sejur in Mamaia, la Hotel Doina |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Eu zic Hotelul Doina, daca astea ar fi variantele tale. Niste prieteni au venit foarte multumiti dupa in sejur in Mamaia, la Hotel Doina |
Te-as ruga daca poti sa-i intrebi mai multe detalii despre hotel. Detalii in ceea ce priveste dotarile din camera si pretul. Multumesc. |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 7:08 am Titlul subiectului: pe vara 2010 :P |
|
|
|
am gasit un hotel super tare in mamaia, si incredibil de ieftin, adica nici macar 100 de lei pe noapte la camera dubla! plus ca e superb, ca o vila interbelica
se cheama iaki. _________________ http://www.protravel.ro/welcome.action |
|
|
| Sus |
|
 |
cazare mamaia 2010
Data înscrierii: 09/Iun/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Iun 09, 2010 1:29 pm Titlul subiectului: Re: La mare ....dar unde ? |
|
|
|
STATIUNEA MAMAIA clar!!! Statiunea Mamaia a devenit un " BRAND " !!!
Cauti cazare ieftina dar si conditii bune??? Intra pe http :// www . turo . ro si alege oferta de cazare care ti se potriveste in functie de sejur si numarul de turisti. TURO.RO ofera cazare in regim hotelier in Statiunea Mamaia la apartamente de lux situate pe Malul Marii Negre cu 2 si 3 camere. Apartamentele sunt complet mobilate si utilate de actualitate si fac parte din ansambluri rezidentiale finalizate in anul 2008, situate la 60 de m de plaja. Apartamentele se inchiriaza pe sezon estival pentru grupuri sau familii de 4 sau 6 turisti. Pentru mai multe detalii si oferte detaliate accesati site-ul nostru http :// www . turo . ro! |
|
|
| Sus |
|
 |
Cappyan2010 Turist
Data înscrierii: 05/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Apr 08, 2011 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
|