|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Mar Noi 15, 2011 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Costinesti-ul daca esti tanar, fara prea multi bani si iti place agitatia care tine pana dimineata si este ft posibil sa auzi muzica din 5 locuri in camera (depinde cat de departe stai de zona centrala).
Mamaia, personal nu-mi place, mi se pare ft fada si locul unde toata lumea ajunge mai pentru a-si afisa masina, haine si domnisoare. Plus ca e destul de piperata. Din pacate, nu ii gasesc nimic specific.
Neptunul este o statiune frumoasa, linistita, ai si cluburi dar si ceva pace (unii de aceea vor concediu).
Si mai sunt plajele salbatice de prin localitati precum 2 mai, Tuzla, Corbu... te duci acolo ca sa stai cu cortu sau chiar si pe la localnici- care in general sunt ospitalieri si chiar au asa o bucurie ca vin oamenii sa stea la ei. N-ai nevoie de un buget prea mare si scapi de toata agitatie din statiuni, poti face un foc pe plaja, sa dormi langa (ai grija sa nu iei foc) foarte fain, va asigur. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|