| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 7:04 pm Titlul subiectului: Itinerariu ptr. un prieten de afara |
|
|
|
Salutare. Ideea e urmatorea: un prieten foarte bun din germania vine pentru un week end in Bucuresti si , dincolo de viata de noapte, ma gandesc sa i arat Bucurestiul si ziua.Pe unde mi recomandati sa l duc? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:01 pm Titlul subiectului: Itinerariu ptr. un prieten de afara |
|
|
|
Pai ar cam fi cele clasice: Palatul Parlamentului, Muzeul satului, un pic de plimbare pe jos prin centru (am observat ca le place strainilor, chiar daca noua ni se pare urat) si apoi la restaurant la masa eventual un restaurant cu specific traditional romanesc. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 3:10 am Titlul subiectului: Re: Itinerariu ptr. un prieten de afara |
|
|
|
| george a scris: | Pai ar cam fi cele clasice: Palatul Parlamentului, Muzeul satului, un pic de plimbare pe jos prin centru (am observat ca le place strainilor, chiar daca noua ni se pare urat) si apoi la restaurant la masa eventual un restaurant cu specific traditional romanesc. |
As adauga la lista ta si Gradina Botanica.Cat despre plimbarea pe jos, parca il si vad pe amicul tau mirandu se de claxoanele si tipetele soferilor , intre Romana si Unirea ) |
|
|
| Sus |
|
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 8:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai sa razi dar acu' vre-o 2 ani au venit in Bucuresti niste amici din Olanda. Au avut ocazia sa se plimbe prin centru Universitate, Romana, Sala Palatului si chiar le-a placut sa vada o serie de cladiri etc. Lucruri pe care noi nici nu le observam... |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| george a scris: | | Ai sa razi dar acu' vre-o 2 ani au venit in Bucuresti niste amici din Olanda. Au avut ocazia sa se plimbe prin centru Universitate, Romana, Sala Palatului si chiar le-a placut sa vada o serie de cladiri etc. Lucruri pe care noi nici nu le observam... |
Ceea ce spui tu imi aminteste de reactia pe care am avut-o cand am fost pentru prima data in Delta: Eu eram cu gura cascata,mi se parea totul o minunatie, raiul pe pamant, iar lipovenii se purtau ca si cand totul era o banalitate.  |
|
|
| Sus |
|
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pai asa se intampla mereu ...cand mergem undeva unde n-am mai fost noua ni se pare ceva extraordinar si localnicilor nu li se pare cine-stie-ce.  |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Iun 16, 2007 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tata a fost pescar profesionist, am copilarit pe balta intre lipoveni, si totusi nu am sa ma satur vreodata de Delta De cand eram mic am fost fascinat de arhitectura Bucurestiului, si cred ca asta e atractia sa principala. Imi amintesc de o excursie in 1985 cand am vazut "Casa Poporului" in constructie, era cea mai grozava imagine de pana atunci pentru mine . As pleca pe Calea Victoriei, cu toate cladirile ei importante, o pauza in Cismigiu, apoi spre Inter, Unirii, cu punct final Palatul Parlamentului. Ar fi important sa nu fie o zi calduroasa (da doamne ), si cel mai bine ar fi duminica dimineata, cand traficul e mai "slow". _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Sâm Iun 16, 2007 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Multumesc tuturor pentru recomandarile de pana acum.Da, Calea Victoriei/ Magheru/Universitate/ Unirea nu ar trebui sa lipseasca din orice itinerariu. Sper sa i placa Bucurestiul. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Iuli_denisa a scris: | | Multumesc tuturor pentru recomandarile de pana acum.Da, Calea Victoriei/ Magheru/Universitate/ Unirea nu ar trebui sa lipseasca din orice itinerariu. Sper sa i placa Bucurestiul. |
Si noi speram. Nu uita sa ne spui ce parere si-a facut despre capitala noastra. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|