Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Itinerariu ptr. un prieten de afara

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bucuresti
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 7:04 pm    Titlul subiectului: Itinerariu ptr. un prieten de afara Răspunde cu citat (quote)

Salutare. Ideea e urmatorea: un prieten foarte bun din germania vine pentru un week end in Bucuresti si , dincolo de viata de noapte, ma gandesc sa i arat Bucurestiul si ziua.Pe unde mi recomandati sa l duc?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 11:01 pm    Titlul subiectului: Itinerariu ptr. un prieten de afara Răspunde cu citat (quote)

Pai ar cam fi cele clasice: Palatul Parlamentului, Muzeul satului, un pic de plimbare pe jos prin centru (am observat ca le place strainilor, chiar daca noua ni se pare urat) si apoi la restaurant la masa Smile eventual un restaurant cu specific traditional romanesc.
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 3:10 am    Titlul subiectului: Re: Itinerariu ptr. un prieten de afara Răspunde cu citat (quote)

george a scris:
Pai ar cam fi cele clasice: Palatul Parlamentului, Muzeul satului, un pic de plimbare pe jos prin centru (am observat ca le place strainilor, chiar daca noua ni se pare urat) si apoi la restaurant la masa Smile eventual un restaurant cu specific traditional romanesc.

As adauga la lista ta si Gradina Botanica.Cat despre plimbarea pe jos, parca il si vad pe amicul tau mirandu se de claxoanele si tipetele soferilor , intre Romana si Unirea Smile)
Sus
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 8:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai sa razi dar acu' vre-o 2 ani au venit in Bucuresti niste amici din Olanda. Au avut ocazia sa se plimbe prin centru Universitate, Romana, Sala Palatului si chiar le-a placut sa vada o serie de cladiri etc. Lucruri pe care noi nici nu le observam...
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

george a scris:
Ai sa razi dar acu' vre-o 2 ani au venit in Bucuresti niste amici din Olanda. Au avut ocazia sa se plimbe prin centru Universitate, Romana, Sala Palatului si chiar le-a placut sa vada o serie de cladiri etc. Lucruri pe care noi nici nu le observam...

Ceea ce spui tu imi aminteste de reactia pe care am avut-o cand am fost pentru prima data in Delta: Eu eram cu gura cascata,mi se parea totul o minunatie, raiul pe pamant, iar lipovenii se purtau ca si cand totul era o banalitate. Laughing
Sus
Sundin
Turist

Data înscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai asa se intampla mereu ...cand mergem undeva unde n-am mai fost noua ni se pare ceva extraordinar si localnicilor nu li se pare cine-stie-ce. Very Happy
Sus
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tata a fost pescar profesionist, am copilarit pe balta intre lipoveni, si totusi nu am sa ma satur vreodata de Delta Smile De cand eram mic am fost fascinat de arhitectura Bucurestiului, si cred ca asta e atractia sa principala. Imi amintesc de o excursie in 1985 cand am vazut "Casa Poporului" in constructie, era cea mai grozava imagine de pana atunci pentru mine Very Happy . As pleca pe Calea Victoriei, cu toate cladirile ei importante, o pauza in Cismigiu, apoi spre Inter, Unirii, cu punct final Palatul Parlamentului. Ar fi important sa nu fie o zi calduroasa (da doamne Smile ), si cel mai bine ar fi duminica dimineata, cand traficul e mai "slow".
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc tuturor pentru recomandarile de pana acum.Da, Calea Victoriei/ Magheru/Universitate/ Unirea nu ar trebui sa lipseasca din orice itinerariu. Sper sa i placa Bucurestiul.
Sus
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Multumesc tuturor pentru recomandarile de pana acum.Da, Calea Victoriei/ Magheru/Universitate/ Unirea nu ar trebui sa lipseasca din orice itinerariu. Sper sa i placa Bucurestiul.

Si noi speram. Nu uita sa ne spui ce parere si-a facut despre capitala noastra.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bucuresti Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Week end in afara Bucurestiului 13