| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:01 pm Titlul subiectului: Italia |
|
|
|
Salutare. Ce parere aveti despre Italia? Unde mi-ati recomanda sa merg in tara aceasta? Astept impresii de la cei care au avut contact direct cu Italia. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am avut contact direct cu Italia insa pot sa iti spun ce mi-au spus prietenii care au avut ocazia sa ajunga acolo au spus ca Roma si Agrigento li s-au parut interesante. Sa ne spui ce ai ales pana la urma. |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Conteaza si cat timp si bani ai de investit in "excursia" asta peste hotare , ar fii cateceva de vizitat :
Ravenna , Pisa , Assisi , Venetia
Depinde si ce te intereseaza sa faci acolo.
Sa ne anunti cand te-ai decis _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
In Italia am vizitat Verona. Un orasel simpatic. La Casa Giulietta, pe peretii de la intrare sunt sute de biletele in genul mult cunoscutelor insemnari Elena + Marius = LOVE. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca esti o fire romantica, trebuie sa ajungi prin Roma si prin Venetia |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Iata si cateva poze din Verona:
 |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Superbe pozele din Verona. Am si eu cateva sper sa fac rost de cablu de date sa vi le arat. |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Dec 19, 2008 12:27 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In Italia poti sa mergi aproape oriunde si vei avea sigur ceva frumos de vazut pe o raza de 50 km (maxim). Incepand cu nordul cu Alpii incluzand Dolomitii care mie (in poze) mi se par superbi, lacurile Garda, Como, apoi in nord-est Venetia (e interesanta, dar totusi sunt destinatii mai interesante in Italia zic eu), Milano in nord-vest pentru haine de fitze si alte cumparaturi, apoi cum cobori pe coasta de vest este Liguria cu un litoral superb ca si peisaj (Cinque Terre - superb) dar mai stancos ... Florenta, probabil cel mai frumos oras din Italia daca iti place arta, cultura, arhitectura (si atmosfera e asa mai relaxata) apoi multe alte orase din Toscana gen Siena ... si la tara in Toscana sunt sate cu turnuri vechi si strazi intortocheate pe dealuri, cu vii, etc. Roma e un muzeu in aer liber si are si ceva litoral gen Mamaia la vreo 20 km (mergi cu un fel de metro usor), regiunea Campania e super, cu Napoli si mai ales cu Coasta Amalfi care e una din zonele cele mai frumoase din Italia (recomand Positano pentru peisaj, eventual mers cu autobuzul de-a lungul coastei daca nu sunteti cu masina pentru ca drumul e superb, cazare in Sorrento ca e mai ieftin si e frumos si acolo), insula Capri cu peisaje super si magazine de ultra-fitze, apoi mai la sud Sardinia si Sicilia, mai indepartate pentru noi dar din ce am vazut in poze/filme sunt superbe. Personal am fost doar in cam jumate din cele enumerate dar le-am studiat bine si pe celelalte. Puteti gasi destule poze din Italia pe blogul meu care apare mai jos. _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
adelinas62 Turist
Data înscrierii: 13/Iun/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Ian 04, 2009 5:39 pm Titlul subiectului: - |
|
|
|
Intentionez sa merg in Italia anul acesta.Daca ati fost,ati avut probleme ca turisti,cu localnicii?Ma gandesc ca in urma evenimentelor tragice petrecute acolo(stiti voi...)italienii sa ne trateze si pe noi veniti in vizita,la fel ca pe cei care au facut ce au facut.Traseul nu il stiu inca,dar cred ca include Torino,unde am niste prieteni si poate Venetia si Roma. Dar nu stabilit nimic. |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Ian 07, 2009 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am avut nici o problema in Italia desi am vorbit romaneste peste tot. De fapt majoritatea italienilor pe care i-am intrebat una alta (cum ajung in anumite locuri, etc) au fost chiar ok. Oricum e plin de romani si e foarte probabil ca vanzatorul de la magazin, femeia de serviciu, room-service-ul sa fie romani (si majoritatea se bucura sa vada turisti romani si abia asteapta sa povesteasca cu tine sau sa te ajute). Oricum in zonele turistice dai mai mult peste americani, spanioli, nemti, asiatici decat peste italieni. Dar repet, n-am avut nici o experienta negativa cu vreun italian (am incercat sa vorbesc totusi in italiana cu ei daca nu stiau engleza). Trebuie doar sa ai grija cand treci strada pentru ca ei circula si pe rosu si pe verde, se baga cu scuterele pe toate stradutele inguste si te trezesti cu ei fata in fata, etc. _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
ExcursieLaComandaTa Turist
Data înscrierii: 09/Mar/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Mar 09, 2009 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost un Venetia si in Sardinia, unde nu am avut nicio problema cu cei de acolo, in Cagliari erau chiar ok cu romanii. Am inteles ca in Roma sunt mai extremisti putin dar daca te vad turist nu ai probleme! Distractie placuta! _________________ http://www.excursielacomandata.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mar Mar 10, 2009 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin Apr 24, 2009 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu iti recomand Italia cu toata increderea. Mergi la Rimini la mare, este foarte frumos. Deasemenea iti mai recomand Gardaland si Mirabilandia, doua parcuri de distractii extraordinare si pline de turisti pe timp de vara. Iti garantez ca nu vrei regreta. Cat despre atacurile xenofobe, stai linistit, cei de la TV fac ca situatia sa para muuuult mai urata, nu este deloc asa. Iti spun din experienta. Concediu placut ! _________________ 1 Mai | agentii de turism | Afaceri | Muzica | Dictionar |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|