Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

intilnire

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adelinas62
Turist

Data înscrierii: 13/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Iul 28, 2008 12:49 pm    Titlul subiectului: intilnire Răspunde cu citat (quote)

Daca mai merge cineva spre Grecia in data de 30-31 august,sa-mi dea si mie de stire.Noi plecam din Prahova si intentionam sa fim la vama Giurgiu pe la 4 dimineata.Suntem 2 masini,6 persoane adulte si ne gandim ca e mai bine sa traversam Bulgaria mai multe masini,pentru orice eventualitate. Noi avem un traseu mai lung,mergem in Patras ultima locatie,iar prima oprire esta Serres. Romani uniti-va! Very Happy
Sotul meu merge destul de tare,ma refer la viteza(130-140km/h)dar ne vom adapta situatiei.Avem si GPS si antiradar.Asa ca,ne vedem la Giurgiu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andreea_b

Data înscrierii: 11/Aug/2008

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 10:43 am    Titlul subiectului: RE:INTALNIRE Răspunde cu citat (quote)

noi plecam din iasi, tot pe 30 sau pe 31. inca nu stim. vrem sa facem bulgaria ziua ca e mai sigur. noi mergem doar 3 persoane cu o masina, si avem de facut drum lung pana in kalamata.serres daca nu ma insel e prima localitate dupa granita, nu? cred ca o sa ne oprim si noi acolo.
pai atunci ne vedem la giurgiu. mai vb pe forum.
numai bine! Very Happy
Sus
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Aug 22, 2008 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[de la adelinas62]
Buna! Noi intentionam sa ajungem devreme la Giurgiu,daca plecam la 2 dimineata pe 31 august cred ca ajungem pe la 5 cel tarziu 6 ca sa traversam Bulgaria ziua sa nu avem probleme. Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine.Si noi mergem in final tot cu o masina 4 persoane. Daca sunteti hotarati in ceea ce priveste data plecarii ne intalnim la vama. Da,Serres este la intrare in Grecia,noi avem si o zi de cazare acolo pentru ca avem un drum mai lung de parcurs.Mai vb pe mess! Very Happy
Sus
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Aug 22, 2008 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[de la adelinas62]
Buna andreea_b! Noi plecam cum am zis pe 31august la ora 2 dimineata din Ploiesti si intentionam sa ajungem la vama pe la 5-6 dimineata.E bine sa fim mai multe masini,mai ales la traversarea Bulgariei. Noi suntem tot cu o masina,4 persoane si daca si voi sunteti hotarati asupra datei de plecare ne intalnim la Giurgiu pe 31 la ora 6. Astept vesti de la tine. Toate cele bune!
Sus
andreea_b

Data înscrierii: 11/Aug/2008

MesajTrimis: Dum Aug 24, 2008 7:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adelina, noi pana la urma plecam de vineri seara, adica sambata dimineata sa fim la granita. ni s-au schimbat un pic planurile si vrem sa profitam de toate zilele de concediu.imi pare rau ca nu mai putem merge cu voi.nici nu am gasit pe nimeni cu care sa mergem deocamdata.ne descurcam noi. drum bun si vacanta placuta! Smile
Sus
adelinas62
Turist

Data înscrierii: 13/Iun/2008

MesajTrimis: Vin Aug 29, 2008 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna Andreea! Nici noi nu am mai gasit pe nimeni,dar sa speram ca ne va apara Bunul Dumnezeu si nu vom avea necazuri.Va doresc concediu placut,distractie la maxim Very Happy si la intoarcere ne auzim cu impresii de calatorie.Drum bun! Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Grecia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum