| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Mar Mai 24, 2011 8:20 am Titlul subiectului: Insula Thassos |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Joi Mai 26, 2011 8:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Vezi ca sunt cateva fire de discutie despre Thassos aici in forum, da-i o cautare in sectiunea legata de Grecia.
Insula este superba, merita vizitata. Cazarea este la preturi ok iar mancarea la fel, poate o idee mai ieftina decat in alte zone mai turistice din Grecia (cel putin asa era cand am fost eu).
In Thassos se ajunge relativ usor, mai ales daca esti din Bucuresti sau undeva prin sudul Romaniei. Sunt doua varinate de drum, unul prin Sofia-Kulata-Salonic si alta prin zona Stara Zagora-Ormenio-Alexandropouli. _________________ Peisaje din Romania si strainatate |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Mie Iun 01, 2011 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Este o insula frumoasa si este relativ usor de ajuns . Este ceva nou fata de binecunoscutele Paralia si Olympic _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
crinutz Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2012 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Feb 06, 2012 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
iti recomand insula Thassos cu incredere, in ultimii 2 ani aici mi-am petrecut pastele si se merita, ai ce vizita, ai ce face Pot spune ca de paste se face si plaja aici. Avantajul este urmatorul: este cea mai aprope insula din Grecia de Romania. _________________ patuturi copii |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|