| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin Apr 24, 2009 1:06 pm Titlul subiectului: Informatii turistice delta dunarii |
|
|
|
Salut,
as vrea si eu sa-mi dati cateva linkuri cu informatii turistice despre delta dunarii cum ar fi principalele atractii, cateva imagini locuri de cazare, distractie si relaxare in delta dunarii, chestii din astea...
Mi-ar trebui pentru a face un material care sa fie postat pe un blog.
Multumesc anticipat ! _________________ 1 Mai | agentii de turism | Afaceri | Muzica | Dictionar |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
deltarustic Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2011 Mesaje: 9 Locație: MAHMUDIA
|
Trimis: Mie Mai 25, 2011 10:28 pm Titlul subiectului: Re: Informatii turistice delta dunarii |
|
|
|
| Fabius a scris: | Salut,
as vrea si eu sa-mi dati cateva linkuri cu informatii turistice despre delta dunarii cum ar fi principalele atractii, cateva imagini locuri de cazare, distractie si relaxare in delta dunarii, chestii din astea...
Multumesc anticipat ! |
Recomand pensiunea Delta Rustic in Mahmudia. www . deltarustic . ro |
|
|
| Sus |
|
 |
miky_aurash Turist
Data înscrierii: 17/Iun/2011 Mesaje: 7 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 17, 2011 11:12 am Titlul subiectului: Re: Informatii turistice delta dunarii |
|
|
|
| Fabius a scris: | Salut,
Multumesc anticipat ! |
casa pescarilor, ii gasesti pe net _________________ miky |
|
|
| Sus |
|
 |
crapulescu Turist
Data înscrierii: 13/Iul/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Iul 13, 2011 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sunt un iubitor al frumusetilor naturii si un pescar pasionat. De 45 de ani imi petrec o mare parte a anului in mijlocul Deltei. Incercand sa imbin utilul cu placutul mi-am facut un site cu oferte turistice in Delta Dunarii. Nu posed o locatie proprie, dar cunosc bine pensiunile si pe proprietarii acestora. Ceea ce ofer eu in principal este agrementul (am barci si motoare) iar in secundar consiliere in alegerea locatiei ideale pentru fiecare grup in parte, in functie de componenta si dorintele specifice membrilor grupului, precum si in optimizarea cheltuielilor inerente. Adresa de internet este www.delta-all-inclusive.ro si voi raspunde oricand cu placere tuturor celor care doresc diverse informatii, chiar daca cestia nu intentioneaza sa apeleze deocamdata la serviciile oferite de catre site-ul meu: http://www.delta-all.inclusive.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 7:22 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte fain site-ul recomandat. Desi nu planuiesc o vacanta in Delta momentan, imi va fi sigur de folos cand o voi face. _________________ bilete avion anglia |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|