Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Informatii turistice delta dunarii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Fabius
Turist

Data înscrierii: 24/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Apr 24, 2009 1:06 pm    Titlul subiectului: Informatii turistice delta dunarii Răspunde cu citat (quote)

Salut,
as vrea si eu sa-mi dati cateva linkuri cu informatii turistice despre delta dunarii cum ar fi principalele atractii, cateva imagini locuri de cazare, distractie si relaxare in delta dunarii, chestii din astea...
Mi-ar trebui pentru a face un material care sa fie postat pe un blog.
Multumesc anticipat !
deltarustic
Turist

Data înscrierii: 25/Mai/2011
Locație: MAHMUDIA

MesajTrimis: Mie Mai 25, 2011 10:28 pm    Titlul subiectului: Re: Informatii turistice delta dunarii Răspunde cu citat (quote)

Fabius a scris:
Salut,
as vrea si eu sa-mi dati cateva linkuri cu informatii turistice despre delta dunarii cum ar fi principalele atractii, cateva imagini locuri de cazare, distractie si relaxare in delta dunarii, chestii din astea...
Multumesc anticipat !

Recomand pensiunea Delta Rustic in Mahmudia. www . deltarustic . ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
miky_aurash
Turist

Data înscrierii: 17/Iun/2011
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 17, 2011 11:12 am    Titlul subiectului: Re: Informatii turistice delta dunarii Răspunde cu citat (quote)

Fabius a scris:
Salut,
Multumesc anticipat !

casa pescarilor, ii gasesti pe net
crapulescu
Turist

Data înscrierii: 13/Iul/2011

MesajTrimis: Mie Iul 13, 2011 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt un iubitor al frumusetilor naturii si un pescar pasionat. De 45 de ani imi petrec o mare parte a anului in mijlocul Deltei. Incercand sa imbin utilul cu placutul mi-am facut un site cu oferte turistice in Delta Dunarii. Nu posed o locatie proprie, dar cunosc bine pensiunile si pe proprietarii acestora. Ceea ce ofer eu in principal este agrementul (am barci si motoare) iar in secundar consiliere in alegerea locatiei ideale pentru fiecare grup in parte, in functie de componenta si dorintele specifice membrilor grupului, precum si in optimizarea cheltuielilor inerente. Adresa de internet este www.delta-all-inclusive.ro si voi raspunde oricand cu placere tuturor celor care doresc diverse informatii, chiar daca cestia nu intentioneaza sa apeleze deocamdata la serviciile oferite de catre site-ul meu: http://www.delta-all.inclusive.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adriana_s
Turist

Data înscrierii: 07/Sep/2011

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 7:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte fain site-ul recomandat. Desi nu planuiesc o vacanta in Delta momentan, imi va fi sigur de folos cand o voi face.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Crisan ( Delta Dunarii) 5
Nu sunt mesaje noi Plaja in Delta Dunarii 17
Nu sunt mesaje noi camping delta dunarii 8
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje Transport in Delta Dunarii 6
Nu sunt mesaje noi Bariere in Delta Dunarii 5